Det røde skab
BoligLivsstil

Det røde skab

DBA Guide
DBA Guide

Det røde skab

I mange år har jeg boet med genbrug, og det har været en glæde at få tingene hjem, men det kan absolut også være en glæde at skifte dem ud igen.
Har man gode ting, kan de nemt omsættes til kontanter igennem f.eks. DBA. Og så giver genbrug jo pludselig endnu mere god mening, end blot ideen om at bruge noget igen og igen.

Jeg søgte et stort skab, som jeg kunne male rødt. Havde fået den ide, at rummet manglede rødt, og siden opbevaring også var nødvendigt, var det oplagt at forbinde de to ting.
Skabet blev købt, slebet ned, grundet og malet. Og nu står det i al sin røde glans, og bliver brugt flittigt. Skufferne og hylderne valgte jeg at beholde, som de var, altså det oprindelige træ. Og grebene blev malet lyseblå, som en fin kontrast til det røde.

Når du skal male mørke møbler, skal du forøvrigt være opmærksom på, hvilken farve du vælger. Den røde farve jeg valgte er meget iøjnefaldende, og derfor er der ikke så meget farvepigment i den, som der er i f.eks. en ren sort. Derfor skal der flere lag til, og den skal grundes først. Og som altid når man maler møbler, er forarbejdet utrolig vigtigt for det endelige resultat.

God arbejdslyst!

Gitte


Find det på DBA

 1. Lysestage, Kunstbronze, 75 år gl., Lysestage, stemplet i bunden med ILDFAST KUNST BRONCE, Ø: 10 cm,

  Lysestage, Kunstbronze, 75 år gl., Lysestage, stemplet i bunden med ILDFAST KUNST BRONCE, Ø: 10 cm, H: 7 cm Find mine andre emner inden for metal, ved at benytte søgeordet: jettes-metal

  95,00 kr.11-06-2024
 2. Lysestage, Kunstbronze, 75 år gl., Væg-lysestage, hvor et glas kan monteres.
H: 25 cm og en dybde på

  Lysestage, Kunstbronze, 75 år gl., Væg-lysestage, hvor et glas kan monteres. H: 25 cm og en dybde på 12 cm Find mine andre emner inden for metal, ved at benytte søgeordet: jettes-metal

  75,00 kr.11-06-2024
 3. H.R. Giger - Atomic Playboys - Music

  H.R. Giger - Atomic Playboys - Music

  Posters, Klik på den røde "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud. Om Catawiki Catawiki er en hollandsk-baseret online auk

  1.118,00 kr.11-06-2024
 4. HR.Giger - HR.Giger Wizard & Genius - HR.Giger- Birthmachine, Hommage a Bockl...

  HR.Giger - HR.Giger Wizard & Genius - HR.Giger- Birthmachine, Hommage a Bockl...

  Posters, Klik på den røde "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud. Om Catawiki Catawiki er en hollandsk-baseret online auk

  1.118,00 kr.11-06-2024
 5. Petroleumsovn, Tectro, Tectro vægekamin 2600 W

Fejler ingenting. 

Medfølger en fuld tank + ca. 1-2

  Petroleumsovn, Tectro, Tectro vægekamin 2600 W Fejler ingenting. Medfølger en fuld tank + ca. 1-2 liter brændstof, med udstyr og nye batterier. Hurtig handel - kan hentes i Aarhus V.

  500,00 kr.11-06-2024
 6. Kontorstol, Labofa, På hjul. Hæve,sænkefunktion. 
Fra ikke ryger hjem
Har flere stole

  Kontorstol, Labofa, På hjul. Hæve,sænkefunktion. Fra ikke ryger hjem Har flere stole

  90,00 kr.11-06-2024

Relaterede artikler