5 måder at spare penge på konfirmationsfesten
Bolig

5 måder at spare penge på konfirmationsfesten

DBA Guide
DBA Guide

Forventningerne er store, traditionerne er mange, og prisen er som regel høj. Det kan være rigtig krævende at holde konfirmation. Men fortvivl ej. Her får du fem tips til konfirmationsfesten, der letter på dit budget.

Der er en masse praktiske ting, der skal på plads, når man planlægger en konfirmation. Der skal findes borde, stole, service og det helt rigtige sæt tøj til konfirmanden – alt sammen noget, som hurtigt kan løbe op i et stort beløb. Selvom det meste kan lejes, så bliver dagsprisen hurtig dyr, især hvis man skal bruge store kvantiteter. Det kan derfor rigtig godt betale sig at finde tingene brugt.

Vi har lavet en guide til fem måder at bruge genbrug på, som først og fremmest vil være med til at gøre konfirmationsdagen helt unik og fin med et personlig præg, men som også vil spare dig for en masse penge.

1. Bord og stole
Skal konfirmationen holdes udenfor eller indenfor, og hvor mange er der plads til? Der er mange overvejelser at gøre, inden borde og stole til festen kan udvælges.

Hvis den store dag skal fejres udenfor, er det en god idé at gå efter plastikborde, da de kan tåle fugt og ikke tager skade af at stå på enten fliser eller direkte på en græsplæne. Plastikborde er heller ikke så tunge at rykke rundt på.

Køb bordet og stolene til konfirmationsfesten på DBA
Køb bordet og stolene til konfirmationsfesten på DBA

Når du skal finde stole til udendørsbrug, skal du også være opmærksom på, at stolebenene ikke er for smalle, hvis de skal stå på græs, for så vil stolen synke ned i græsset. Det er derfor en god ide at gå efter havestole, da de kan tåle fugt og oftest har lidt bredere stoleben – og hvis du med vilje vælger en del forskellige slags, er det faktisk et ret cool look! 

Lige nu er der 357 havestole til salg på DBA.

Find havestolene på DBA

 1. Havestol med fodskammel Hvid ADIRONDACK

  Havestol med fodskammel Hvid ADIRONDACK

  Havestol med fodskammel Hvid ADIRONDACK, Beliani, Træplast, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder.

  1.689,00 kr.16-06-2023
 2. vidaXL spisebordssæt til haven 3 dele grå

  vidaXL spisebordssæt til haven 3 dele grå

  vidaXL spisebordssæt til haven 3 dele grå, Skab en flot og sammenhængende æstetik på dit udendørsområde med dette spisebordssæt til haven. Dette spisebordssæt har et pulverlakeret stålstel, der er dæk

  1.275,00 kr.16-02-2023
 3. Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ Mørkt træ med hynder i råhvi...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ Mørkt træ med hynder i råhvi...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ M, Beliani, Akacietræ , Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andr

  5.759,00 kr.09-11-2023
 4. Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ mørkt træ med taupefarvede h...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ mørkt træ med taupefarvede h...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ m, Beliani, Akacietræ , Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andr

  6.439,00 kr.09-11-2023
 5. Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ Mørkt træ med blå hynder AMA...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ Mørkt træ med blå hynder AMA...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ M, Beliani, Akacietræ , Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andr

  6.379,00 kr.09-11-2023
 6. Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ mørkt træ med røde hynder AM...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ mørkt træ med røde hynder AM...

  Sæt med 6 sammenklappelige havestole i akacietræ m, Beliani, Akacietræ , Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andr

  5.629,00 kr.09-11-2023

Skal konfirmationen fejres indenfor, er det en god idé at gå efter borde, der har udtræksplade eller en ekstra plade med. På denne måde kan I nemt klemme flere mennesker ind ved at sætte en ekstra plade i, eller tage plader fra hvis pladsen bliver for trang.

Er I meget pressede på pladsen, er bænke en helt oplagt mulighed, da man altid lige kan klemme en ekstra eller to personer ind på en bænk.

2. Tallerkener og glas
Når bordene står klar, skal de dækkes op – og med dit valg af tallerkener, kopper og glas, kan du nemt skabe den stil, du gerne vil have. Vil I gerne have et klassisk bord, hvor tallerkener og stel ikke fylder for meget, er det en god idé at gå efter hvide tallerkener, da disse er helt enkle. Her kan I også finde helt enkle vinglas og vandglas.

Det kan have sin charme at dække op med forskellige tallerkener og glas til festen
Det kan have sin charme at dække op med forskellige tallerkener og glas til festen

Er I mere til det romantiske, feminine og sommerlige, kan I finde en masse forskellige, fine, blomstrede tallerkener. Det er kun skønt, at tallerkenerne ikke har ens mønster. I kan sætte dem sammen med glas og kopper, med fine gulddetaljer – det kan være kanten på glasset eller en fin guldstreg på koppen. Gulddetaljerne understreger det feminine og yndige, og vil passe så fint til blomsterne på tallerkenerne.

Skal der mere farve og fest over borddækningen, kan I gå efter tallerkener i farver. I kan enten holde jer til en enkelt farve og finde en masse tallerkener i samme farvenuance, eller I kan mikse det hele op og finde tallerkener i alle mulige farver. For ikke at fjerne for meget fokus fra tallerkenerne, er det her en god idé at køre helt neutrale glas, men man kan godt skrue op for farverne på kopperne, når kaffen skal serveres.

TIP: Kig i dine egne og familiens skabe, før du planlægger borddækningen – for det er selvfølgelig nemmest, hvis du bare skal tilføje lidt tallerkener og glas end at købe til hele selskabet.

3. Når bordet skal pyntes
Bordet er dækket – nu mangler det at blive pyntet. Du kan sætte prikken over i’et på din borddækning ved at finde de helt rigtige vaser, lysestager og bordpynt.

Alt efter hvilken stil du har valgt til din borddækning, kan du fuldende det klassiske udtryk ved at finde helt enkle sølvvaser eller klare glasvaser og sætte fine blomster i.

 

Farvede vaser, specielle lysestager og lyskæder - glem ikke at kæle for pynten på konfirmationsbordet
Farvede vaser, specielle lysestager og lyskæder - glem ikke at kæle for pynten på konfirmationsbordet

Er du mere til det feminine og sommerlige, kan du gå efter vaser i farver i dæmpede, lyse toner, eller vaser med små, fine gulddetaljer på. Skal der mere gang i den, kan du finde vaser i klart, farvet glas, eller keramikvaser i farver.

Det samme gælder lysestager, hvor du kan gøre rigtig meget for udtrykket, alt efter hvad du vælger – og det hele kan selvfølgelig findes på DBA! Så kig efter fyrfadsstager i klart glas til det enkle bord, messinglysestager til det mere feminine look, glaslysestager til det farverige bord – og hvis du virkelig skal have noget, der ses, så er det selvfølgelig de høje stager med flere arme.

Og så er der selvfølgelig alt det, du kan gøre med pynt – fra stofroser til smukke lyskæder og blomsterbuketter i de farver, der passer til jeres tema.

Find lyskæden på DBA

 1. Lyskæde, 5 Meter julelys LED Strip 5V Flexible Diode Bluetooth + app + IR Control til styring af bl.

  Lyskæde, 5 Meter julelys LED Strip 5V Flexible Diode Bluetooth + app + IR Control til styring af bl.a musikstyring af LED højkvalitets lysbånd Incl fjernbetjening Pris 140,-kr 10 Meter LED Strip 5V F

  140,00 kr.07-12-2023
 2. Lyskæde, 2 stykker flot g næsten ny.
De er brugt kun 1 gang
Kontakt 91 63 83 64

  Lyskæde, 2 stykker flot g næsten ny. De er brugt kun 1 gang Kontakt 91 63 83 64

  99,00 kr.06-12-2023
 3. Lyskæde, Nowel, Varm hvid lyskæde 100 led fejler intet kun brugt få gange … kan godt sende for egenb

  Lyskæde, Nowel, Varm hvid lyskæde 100 led fejler intet kun brugt få gange … kan godt sende for egenbetaling

  75,00 kr.06-12-2023
 4. Lyskæde, Nowel, Lyskæde net fejler intet . Er kun brugt få gange og kan godt sende for egenbetaling

  Lyskæde, Nowel, Lyskæde net fejler intet . Er kun brugt få gange og kan godt sende for egenbetaling

  60,00 kr.06-12-2023
 5. Lyskæde, Julelys til flagstang 650 led .. HELT NY, Super flot net til flagstang 
Med flot mønster og

  Lyskæde, Julelys til flagstang 650 led .. HELT NY, Super flot net til flagstang Med flot mønster og mange dioder Aldrig været ude af kassen da det er for stort til vores lille flagstang Fået i jule

  175,00 kr.05-12-2023
 6. Lyskæde, Nowel, GOD JUL lysslange
Inde og udendørs brug ( læs brugs, billede 2)
Aldrig brugt

Afhent

  Lyskæde, Nowel, GOD JUL lysslange Inde og udendørs brug ( læs brugs, billede 2) Aldrig brugt Afhentes lyngby, efter aftale Fast pris Kontant betaling, ik mobilpay

  90,00 kr.05-12-2023


TIP: Vil du gøre det hele endnu mere budgetvenligt, så sælg det hele igen på DBA bagefter! Sørg for at tage billeder af tingene på konfirmationsdagen, så har du smukke billeder klar til dine annoncer.

4. Teltet
Man kan aldrig rigtig vide med det danske vejr, så skal du holde konfirmationen udenfor, kan det være en rigtig god investering med et telt eller pavillon, som kan slås op i haven.

Hvis konfirmationsfesten foregår udenfor, er det nok en god investering at få købt et havetelt. Men spar pengene og køb det brugt
Hvis konfirmationsfesten foregår udenfor, er det nok en god investering at få købt et havetelt. Men spar pengene og køb det brugt

På den måde kan I dække bordet dagen forinden uden at skulle bekymre jer om nattens vejr, og skulle det uheldigvis regne, er alle sikret tørvejr ved bordene. Et telt kan også være med til at skabe ekstra stemning.

Du kan finde helt klassiske telte med sider i alle mulige størrelser alt efter jeres behov, så skal i bare bestemme jer for, hvordan det skal pyntes op.

Find teltet til konfirmationen i haven, på DBA

 1. Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 97 x 208 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 97 x 208 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ, -, Denne loftseng til børn er fremstillet af massivt fyrretræ og designet til masser af underholdning samt til optimering af plads. Denne seng er ud

  2.268,00 kr.05-12-2023
 2. Havepavillion, Partytelt, PVC-teltdug, mørkegrøn, med bundramme – 3x4 meter

Teltet, der har været o

  Havepavillion, Partytelt, PVC-teltdug, mørkegrøn, med bundramme – 3x4 meter Teltet, der har været opslået siden efteråret 2022, fremstår med brugsspor, og den ene side mangler jf. foto. Ny side kan k

  600,00 kr.03-12-2023
 3. Andet, Fatboy, Telt, Strandtelt. Brugt få gange, som nyt. Sælges for 450 kr. Nypris 850. Kan sendes.

  Andet, Fatboy, Telt, Strandtelt. Brugt få gange, som nyt. Sælges for 450 kr. Nypris 850. Kan sendes. Parasol / strandparasol / telt

  450,00 kr.03-12-2023
 4. Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 97 x 208 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 97 x 208 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ, -, Denne loftseng med pirattema til børn vil være et rigtigt blikfang i dit barns soveværelse. Loftsengen har en solid konstruktion og leveres med l

  3.132,00 kr.26-09-2023
 5. Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 208x230 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ 208x230 cm

  Loftseng til børn med rutsjebane og stige fyrretræ, -, Denne loftseng med prinsessetema til børn vil være et rigtigt blikfang i dit barns soveværelse. Loftsengen i træ har en solid konstruktion og lev

  3.200,00 kr.26-09-2023
 6. Andet, Dancover, Udlejning

Jeg udlejer dette 4x8 meters festtelt / partytelt, hvor vi kan tilbyde s

  Andet, Dancover, Udlejning Jeg udlejer dette 4x8 meters festtelt / partytelt, hvor vi kan tilbyde selv at stå for opsætning og nedtagning for et mindre tillæg. Teltet er i god Kvalitet, 100% vandtæt,

  1.400,00 kr.29-08-2023

5. Konfirmationstøjet
Konfirmationsdagen er en stor dag, og det er vigtigt, at konfirmanden føler sig godt tilpas i det tøj, han eller hun skal have på. Vi har lavet en guide til at finde det helt perfekte konfirmationstøj lige her.

Relaterede artikler