6 alternative måder at bruge en stige på
Bolig

6 alternative måder at bruge en stige på

Juila Frk Overspringshandling
Juila Frk Overspringshandling

Herhjemme har vi en gammel stige stående, som jeg engang fandt i storskrald – en såkaldt Wienerstige. Stigen har haft mange alternative formål i løbet af årene, fælles for dem alle er dog at de forskellige løsninger altid har ført til mange positive kommentarer fra både gæster og læsere.

Jeg har nu taget udfordringen op og har stylet en stige på 6 alternative og kreative måder. Den patinerede retro stige, som fremgår på billederne, har jeg fundet hos en DBA+ bruger Kommis CPH. I kan se deres fine udvalg af varer på DBA her og finde lignende stiger på DBA, ved at følge dette link.

6 alternative måder at bruge en stige på

Jeg fandt frem til at bruge stigen som dekorativ lyskæde holder, som reol, planteopsats, håndeklædeholder, tøjstativ og plaidholder. Men der er uden tvivl både en syvende og tiende måde at anvende stigen på, udover selvfølgelig bare at bruge den som stige.

En af mine favorit opsætninger er uden tvivl at bruge stigen som en "lyskilde" med en chunky lyskæde snoet omkring.

Lyskæde-stigen

Jeg har her snoet lyskæden omkring stigen, helt tilfældigt, hvilket giver et råt industrielt look. Om dagen ser det dekorativt ud og når mørket falder på er belysningen varm og hyggelig. Dette lille arrangement vil passe ind i de fleste rum, synes jeg.

Stige-reolen

Når stigen er klappet ud bliver trinene plane og ideelle som hylder til alverdens dimserier. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at en udklappet stige fylder, hvorfor denne løsning gør sig bedst ud i et stort rum eller i et hjørne.

En lidt mindre lyskæde kunne være fin at sno om stigen - evt. en juletræskæde.

Håndklædeholder-stigen

Et kedeligt badeværelse, vil hurtigt få karakter med denne håndklædeholder og en bar badeværelsesvæg vil hurtigt blive u-kedelig. Jeg ville her vælge at give trinene en hurtig omgang sandpapir og lak, så man sikres at man ikke får splinter i håndklæderne og dermed i andre uheldige steder ;)

Planteopsats-stigen

Jeg er temmelig plantebesat, som I kunne læse i dette indlæg. Så denne alternative måde at bruge stien på var jo på forhånd dømt til at være uundgåelig - fin i et hjørne eller på altanen.

Tøjstastiv

Den slags mennesker, som er kvikke nok til at forebygge morgenstress ved at udvælge dagens outfit aftenen før, vil kunne bruge stigen til dette. Når stigen står sammenklappet får trinnene en hældning der er perfekt til at stille sko på. Stigen kan også bruges i entréen til at hænge overtøj på. I begge tilfælde anbefaler jeg at der skrues en krog i væggen, som stigen kan hænge på, således at den ikke tipper.

Plaid-stigen

Den løsning læner sig op af håndklædeholderen, men gør sig til gengæld mere anvendelig i en stuekontekst. Herhjemme har vi mange plaider og vores egen stige bliver i øjeblikket brugt til at "holde styr" på dem. På stigen har jeg også hængt en værkstedslampe - find lignende på DBA ved at søge på "arbejdslampe" eller "værkstedslampe".


Find det på DBA

 1. Stol, Starck by Kartell, Kartell Lou Lou Ghost spisebordsstol - Kids -
Børnestole 2 stk 

Farver : L

  Stol, Starck by Kartell, Kartell Lou Lou Ghost spisebordsstol - Kids - Børnestole 2 stk Farver : Lysegul og lyserøde Standen: kun lidt brugt , enkelte ridser siv steder Efter succesen med Louis G

  1.000,00 kr.06-12-2023
 2. Børneur, andet mærke, Joe Boxer ur 
Længde/ 24 cm 
Urskive 3,4
Sort læderrem 
Pæn stand 
Batteri ska

  Børneur, andet mærke, Joe Boxer ur Længde/ 24 cm Urskive 3,4 Sort læderrem Pæn stand Batteri skal udskiftes

  125,00 kr.06-12-2023
 3. Kurvestol, træ, 2 kurvestole i sort træ sælges.

Stand: fin stand - 6 mdr gamle. Har kun stået inden

  Kurvestol, træ, 2 kurvestole i sort træ sælges. Stand: fin stand - 6 mdr gamle. Har kun stået indenfor. Handler via Mobilepay - skal afhentes. Prisen er pr stk - sælges samlet

  300,00 kr.06-12-2023
 4. Flyverdragt, str 12 mdr FLOT STAND, str. 80, 
SE ALLE FOTOS -
Læs venligst teksten - sender gerne me

  Flyverdragt, str 12 mdr FLOT STAND, str. 80, SE ALLE FOTOS - Læs venligst teksten - sender gerne med GLS til 45 kr. SE OGSÅ mine andre annoncer med baby og børnetøj str 80 - 86, sengetøj, dyner, vint

  85,00 kr.06-12-2023
 5. Barstol, MDF Italia FLOW, 
Flot næsten helt ny ubrugt italiensk design stol af Jean Marie Massaud "M

  Barstol, MDF Italia FLOW, Flot næsten helt ny ubrugt italiensk design stol af Jean Marie Massaud "MDF Italia FLOW barstol" sælges for 999kr. sat ned fra 3200kr. Højde: 91cm Bredde oppe: 45 bredde ne

  999,00 kr.06-12-2023
 6. The great gatspy, F. Scott Fitzergerald, genre: romantik, God stand. Aldrig brugt. Se mine andre bog

  The great gatspy, F. Scott Fitzergerald, genre: romantik, God stand. Aldrig brugt. Se mine andre bogannoncer. Tilbud: køb over 3 bøger og få We are Inevitable med gratis. Køber betaler fragt.

  50,00 kr.06-12-2023

Relaterede artikler