Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund
Bolig

Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund

DBA Guide
DBA Guide

Marmorplader, cementgitter og en Pegasus-statue i guld. Tanja, Mette og Emma har personliggjort deres kontorer med unikke genbrugsfund, og nu giver de deres bedste tips og tricks videre. 

Vi sidder der hver dag - flere timer i træk. Det er her, vi skal blive inspireret, og det er ofte her, kunderne kommer forbi.

Indretningen på vores kontor er både vigtigt for os selv og for vores forretning. Derfor bør du investere tid i at få indrettet det, så det passer til din smag. Og det kan du gøre billigt og nemt ved at anvende genbrugsmøbler og antikt nips. Det kan tre kvindelige iværksætter skrive under på.

Emma, Tanja og Mette har alle indrettet deres kontormiljø med genbrugsfund, og nu guider og inspirerer de dig til, hvordan du kan shine dit kontor op med guld fra andres gemmer.

Det klassiske kontor med inspirerende detaljer!
Hvem: Mette Mikkelsen, Stylist
Hvad: Kontorfællesskab med 5 private kontorer.
Hvor: København 

Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.
Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.

Hvorfor brugte sager i stedet for nyt?
Jeg køber brugt for at skåne miljøet. Der er SÅ mange ting til salg derude, og ofte er tingene i super fin (hvis ikke helt ny) stand - så hvorfor støtte overproduceringen af for eksempel plastik, når man kan finde fine, patinerede skatte. Ofte har de langt mere charme end nyproducerede ting. Derudover sparer man jo en hulens masse penge på at købe brugt.

Hvad er dit favoritfund i kontoret? Og hvorfor?
Min Pegasus, som egentlig er et understel til et bord. Jeg fandt den til 300 kroner på DBA og fik gennem mit netværk på Facebook fundet en flink bekendt, som kunne transportere den hjem fra Horsens til mig. Den har fået mange til at trække på smilebåndet, og nogle ville nok kalde den grim, men jeg syntes, den er helt fantastisk, og den tilfører en eventyrlig stemning til mit kontor. 

Stik os et godt tip til hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Brug tid på DBA til at søge på de ting, du er ude efter og få et indtryk af, hvad der er til salg derude, så kan du derefter sætte en weekend af til at køre rundt og kigge på tingene. Udover DBA finder jeg også fine fund på loppemarkeder samt hos de mange Instagram-profiler, der sælger brugt interiør. For mig er det vigtigt at indrette med personlighed, og det kommer kun med de køb, man falder pladask for og bare MÅ eje. 

Hvad er det næste, som du skal have fingrene i til kontoret?
En flot bordplade til at fuldende Pegasus-bordet. Indtil videre har jeg ikke haft held med at finde det helt rigtige. Derudover er jeg altid på udkig efter spændende nips og særprægede lamper.

Mangler du også en bordplade? Find den her

 1. Bordplade, b: 85 l: 180, Flot bordplade på 180x85 
Der er frit valg til at vælge ben. 
Der er huller

  Bordplade, b: 85 l: 180, Flot bordplade på 180x85 Der er frit valg til at vælge ben. Der er huller med gevind til at montere benene. Den måler 6,5 cm mellem alle skruer. Plader er 4 cm tyk.

  1.200,00 kr.24-03-2023
 2. Bordplade, Bukkeben og bordplade

Benene er i sort metal og er lige til at skille ad.
Pladen er lige

  Bordplade, Bukkeben og bordplade Benene er i sort metal og er lige til at skille ad. Pladen er lige til at løfte af så bord og ben fylder ingenting. Genialt som ekstra bord, skrivebord mv. Mål: H

  300,00 kr.24-03-2023
 3. Bordplade, b: 130 l: 250, 25mm tykke, pæn stand, godt arbejdsbord plade har 2 stk 500kr pr stk

  Bordplade, b: 130 l: 250, 25mm tykke, pæn stand, godt arbejdsbord plade har 2 stk 500kr pr stk

  500,00 kr.24-03-2023
 4. Bordplade, b: 78 l: 150, Bordpladen hedder Rydebåck og er fra IKEA - ingen ridser eller skader - meg

  Bordplade, b: 78 l: 150, Bordpladen hedder Rydebåck og er fra IKEA - ingen ridser eller skader - meget velholdt og 4 cm tyk. Bordben kan købes på anden annonce Sælges til kr. 300 • så længe annonc

  300,00 kr.24-03-2023
 5. Bordplade

  Bordplade

  Bordplade, Egetræ/Mahogni., b: 73 l: 139, 4,5 cm massiv plade. Lavet af træ fra gammelt skib. God stand,fin patina. Evt kan lev aftales.

  1.800,00 kr.14-05-2020
 6. Bordplade, Glas, b: 100 l: 199, Hej jeg har denne glass plade som vil gerne sælge. Giv et bud. Det s

  Bordplade, Glas, b: 100 l: 199, Hej jeg har denne glass plade som vil gerne sælge. Giv et bud. Det skal være 2 til at henter den fordi den er virkelig tung.jeg kan hjelp med at sætter den i bilen.

  1.000,00 kr.23-03-2023

Det kreative hjemmekontor!
Hvem : Tanja Nylen , blomsterdekoratør
Hvad: Hjemmekontor
Hvor: Hørsholm

Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor
Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor

Hvorfor har du valgt at indrette dit hjemmekontor med genbrug?
Fordi jeg ELSKER gamle ting. Jeg synes, man kan sætte sit helt eget præg på indretningen, når man har med ting at gøre, som har haft et tidligere liv.

Mange af mine sager er arvestykker, og mange af tingene er noget, jeg finder på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og på DBA. Jeg synes også tit, at man kan få noget ud af genbrugsfund, som ikke var deres "oprindelige" funktion – det gør indretningen mere personlig og unik.

Hvad er dit bedste fund til kontoret?
Det må være alle mine forskellige æsker og kasser. Der kan jeg gemme alt mit værktøj og ting væk, som jeg bruger, når jeg skal være kreativ. Jeg har noget helt særligt med kasser og æsker, og alle disse er købt på diverse loppemarkeder.

Hvad er dit bedste tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Kun fantasien sætter grænser! Tag min ”opslagstavle” som eksempel – det glæder mig at få noget så fint ud af så simpel en ting. Et kedeligt cementgitter er nu blevet til en hel vægdekoration, som jeg selv kan bruge, og som jeg lyster. Man kan bruge den i sit kontor, køkkenet, stuen eller på børneværelset – du kan beholde den i dens originale rustede format eller male den hvid, guld eller gammelrosa. Og så koster den jo ingenting – det kalder jeg et godt fund.

Hvad skal du på jagt efter næste gang?
Jeg kunne godt tænke mig en ny bordlampe til kontoret. Jeg ved ikke, hvordan den skal se ud, men det ved jeg, når jeg ser den – sådan er det desværre tit, når man er på jagt efter brugte fund.

Her kan Tanja finde sin kommende bordlampe

 1. Skrivebordslampe, Lækker lampe, der lyser godt.

  Skrivebordslampe, Lækker lampe, der lyser godt.

  60,00 kr.25-03-2023
 2. Lampe, Søholm heiberg, Flot søholm heiberg bordlampe 
Er stemplet

Kan sendes

  Lampe, Søholm heiberg, Flot søholm heiberg bordlampe Er stemplet Kan sendes

  120,00 kr.25-03-2023
 3. Lampe, Georg Jensen, Hej DBA 

Sælger denne meget flotte Georg Jensen (Cobra lampe). Den er helt ny,

  Lampe, Georg Jensen, Hej DBA Sælger denne meget flotte Georg Jensen (Cobra lampe). Den er helt ny, da det var en gave som aldrig kom i brug. Af hvad jeg kan se, går den for 2.999 kr i butikkerne.

  1.399,00 kr.24-03-2023
 4. Lampeskærm, STOR, ca. 40 cm høj...
diameter foroven ca. 28 cm.
diameter forneden ca. 40 cm.
sælges

  Lampeskærm, STOR, ca. 40 cm høj... diameter foroven ca. 28 cm. diameter forneden ca. 40 cm. sælges for 400 kr. OBS.OBS.. TRÆFFES BEDST PR. TLF. 50 42 06 90

  400,00 kr.24-03-2023
 5. Lampe, Helo Leuchten, Industriel bordlampe fra Helo Leuchten model Hexenhut, produceret på den tyske

  Lampe, Helo Leuchten, Industriel bordlampe fra Helo Leuchten model Hexenhut, produceret på den tyske Bauhaus fabrik, fremstår i original patineret stand, se fotos. Lampen har fået monteret nyt snoet s

  1.500,00 kr.24-03-2023
 6. Lampe, Helo Leuchten, Industrielle bordlamper fra Helo Leuchten produceret på den tyske Bauhaus fabr

  Lampe, Helo Leuchten, Industrielle bordlamper fra Helo Leuchten produceret på den tyske Bauhaus fabrik, fremstår i original patineret stand. Lamperne har nyt snoet stofkabel i sort og ny afbryder, så

  2.200,00 kr.24-03-2023

Det cool showroom og kontor!
Hvem: Emma fra tøjbrandet Résumé A/S
Hvad:  Showroom & kontor
Hvor: København

Hvorfor var det lige genbrug I gik efter, da showroomet skulle indrettes?
Da vi startede Résumé op brugte vi mange penge på medarbejdere og dyre lokaler. Derfor vidste vi også, da vi skulle indrette vores lokaler, at vi skulle gå på jagt efter brugte sager. Vi havde ikke pengene til at skulle indrette 200 kvadratmeter med nye møbler. Så er det jo heldigt, at vi synes, at det giver et mere personligt udtryk og viser, hvad brandet er, når man blander genbrugsfund med nye møbler.

Hvad ville I ikke være foruden på kontoret?
Vores store ovale bord i showroomet har en ’wauw’-effekt på alle, der komme forbi os. Det er lavet af massiv marmor. Vi vidste, at vi skulle have et stort, rundt eller ovalt bord til lokalet, og vi endte med at købe verdens tungeste bord på DBA. Besværet med at få det fragtet fortryder vi aldrig, for det er så pompøst og passer perfekt til vores udtryk. Bordet er blevet det centrale i vores lokaler, og man ser det med det samme, man træder indenfor.

Har I et godt tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Ofte synes vi, at man bliver revet med, når man står i store genbrugshaller eller kigger på DBA, og vi får ofte lyst til at købe alt muligt mærkeligt - også ting, som vi slet ikke har brug for. Her synes vi, at det er vigtigt, at man bevarer den stil og DNA, der er skabt og ikke køber noget bare fordi, det et ”et godt køb”. Et kontor skal ofte ses i en større sammenhæng – og ikke mindst professionel - så fordelen ved genbrug kan hurtigt en ulempe, hvis setuppet bliver for rodet. 

Hvad skal det næste genbrugskøb være til kontoret?
Det må være kontorstole. Vi har fundet to styk nu, men mangler stadig to. Det er en længere proces, for der findes ikke så mange af dem, vi går efter. De skal være magen til de andre, vi har og dermed være i god stand og have hjul. De må kun afvige i stoffet. Så vi holder øje på DBA og i diverse genbrugsbutikker.

Find kontorstole på DBA her

 1. Kontorstol, Kevi, 2 forskellige Kevi kontorstole, fåes i sort soft og sort uden stof. Flere haves.

  Kontorstol, Kevi, 2 forskellige Kevi kontorstole, fåes i sort soft og sort uden stof. Flere haves.

  500,00 kr.24-03-2023
 2. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Kevi kontorstol fra 60erne,med sæde og ryg i teaktræ. Kan stilles i højde,Max højde 50 cm. Flot stand. Evt kan lev aftales.

  2.500,00 kr.24-06-2021
 3. Stol, KEVI (Engelbrecht) kontorstol
Nypris: 9.000,- kr.
Perfekt stand

Stel af aluminium
Fempasfod m

  Stol, KEVI (Engelbrecht) kontorstol Nypris: 9.000,- kr. Perfekt stand Stel af aluminium Fempasfod med hjul. Vippefunktion Sæde og ryg af sort purskum. Højdejusterbar Armlæn og hjul!. Ryghøjde 79 c

  1.950,00 kr.15-03-2023
 4. Kontorstol , Kevi Jørgen Rasmussen, Rød Kevi kontorstol af Jørgen Rasmussen. 

Stolen er i god stand

  Kontorstol , Kevi Jørgen Rasmussen, Rød Kevi kontorstol af Jørgen Rasmussen. Stolen er i god stand.

  500,00 kr.20-03-2023
 5. Kontorstol, Fritz Hansen Kevi, 2 stk Fritz Hansen Kevi kontorstole i sort med stel i stål.
Disse kon

  Kontorstol, Fritz Hansen Kevi, 2 stk Fritz Hansen Kevi kontorstole i sort med stel i stål. Disse kontorstole er produceret af Fritz Hansen, med sæde og ryg i sort integralskum, på stel i stål. Samlet

  600,00 kr.19-03-2023
 6. Kontorstol, Kevi, Nok en montagestol fra industri.

kan ikke justeres i højden  er 56cm høj

  Kontorstol, Kevi, Nok en montagestol fra industri. kan ikke justeres i højden er 56cm høj

  500,00 kr.15-03-2023

Har du planer om at dekorere dit kontor med genbrugsfund? I denne guide har vi samlet tips og trick til, hvordan du nemt indretter dit hjemmekontor med fine second hand-fund.

Relaterede artikler