Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund
Bolig

Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund

DBA Guide
DBA Guide

Marmorplader, cementgitter og en Pegasus-statue i guld. Tanja, Mette og Emma har personliggjort deres kontorer med unikke genbrugsfund, og nu giver de deres bedste tips og tricks videre. 

Vi sidder der hver dag - flere timer i træk. Det er her, vi skal blive inspireret, og det er ofte her, kunderne kommer forbi.

Indretningen på vores kontor er både vigtigt for os selv og for vores forretning. Derfor bør du investere tid i at få indrettet det, så det passer til din smag. Og det kan du gøre billigt og nemt ved at anvende genbrugsmøbler og antikt nips. Det kan tre kvindelige iværksætter skrive under på.

Emma, Tanja og Mette har alle indrettet deres kontormiljø med genbrugsfund, og nu guider og inspirerer de dig til, hvordan du kan shine dit kontor op med guld fra andres gemmer.

Det klassiske kontor med inspirerende detaljer!
Hvem: Mette Mikkelsen, Stylist
Hvad: Kontorfællesskab med 5 private kontorer.
Hvor: København 

Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.
Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.

Hvorfor brugte sager i stedet for nyt?
Jeg køber brugt for at skåne miljøet. Der er SÅ mange ting til salg derude, og ofte er tingene i super fin (hvis ikke helt ny) stand - så hvorfor støtte overproduceringen af for eksempel plastik, når man kan finde fine, patinerede skatte. Ofte har de langt mere charme end nyproducerede ting. Derudover sparer man jo en hulens masse penge på at købe brugt.

Hvad er dit favoritfund i kontoret? Og hvorfor?
Min Pegasus, som egentlig er et understel til et bord. Jeg fandt den til 300 kroner på DBA og fik gennem mit netværk på Facebook fundet en flink bekendt, som kunne transportere den hjem fra Horsens til mig. Den har fået mange til at trække på smilebåndet, og nogle ville nok kalde den grim, men jeg syntes, den er helt fantastisk, og den tilfører en eventyrlig stemning til mit kontor. 

Stik os et godt tip til hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Brug tid på DBA til at søge på de ting, du er ude efter og få et indtryk af, hvad der er til salg derude, så kan du derefter sætte en weekend af til at køre rundt og kigge på tingene. Udover DBA finder jeg også fine fund på loppemarkeder samt hos de mange Instagram-profiler, der sælger brugt interiør. For mig er det vigtigt at indrette med personlighed, og det kommer kun med de køb, man falder pladask for og bare MÅ eje. 

Hvad er det næste, som du skal have fingrene i til kontoret?
En flot bordplade til at fuldende Pegasus-bordet. Indtil videre har jeg ikke haft held med at finde det helt rigtige. Derudover er jeg altid på udkig efter spændende nips og særprægede lamper.

Mangler du også en bordplade? Find den her

 1. Bordplade, Massiv t ræ, b: 72 l: 147, Massiv træ bordplade i fin stand 4cm tyk,, 72x147cm, kan lever

  Bordplade, Massiv t ræ, b: 72 l: 147, Massiv træ bordplade i fin stand 4cm tyk,, 72x147cm, kan leveres kbhn, gentofte

  435,00 kr.25-02-2024
 2. Bordplade, Træ, b: 100 l: 200, Plankebordplade

  Bordplade, Træ, b: 100 l: 200, Plankebordplade

  500,00 kr.25-02-2024
 3. Bordplade, Træ, Hipstory , b: 36 l: 100, Har en del ridser og pletter, som nok kan slibes af. Der si

  Bordplade, Træ, Hipstory , b: 36 l: 100, Har en del ridser og pletter, som nok kan slibes af. Der sidder hængsler på fra tidligere ben, der kan skrues af. Kan afhentes i indre by lige ved Rådhuspladse

  150,00 kr.25-02-2024
 4. Bordplade, Eg , Ukendt, b: 95 l: 160, Sælger denne bordplade i natureg ( vi mener at det er eg). Flo

  Bordplade, Eg , Ukendt, b: 95 l: 160, Sælger denne bordplade i natureg ( vi mener at det er eg). Flot stand og kan evt. Slibes, da der er enkelte brugsspor. Bordpladen ligger løst på det nuværende st

  1.000,00 kr.25-02-2024
 5. Bordplade, Eg, Ukendt, b: 90 l: 160, Bordplade i natureg sælges.

Højde 30mm bordplade sælges.

Bord

  Bordplade, Eg, Ukendt, b: 90 l: 160, Bordplade i natureg sælges. Højde 30mm bordplade sælges. Bordpladen er aldrig slebet men blot sæbebehandlet hvorfor der stadig er mulighed for at slibe pladen ma

  1.000,00 kr.25-02-2024
 6. Bordplade

  Bordplade

  Bordplade, Fyrretræ, b: 115 l: 120, Bordplade i kraftig fyrretræ,6,5 cm tyk. Mørk bejdset. Pæn stand,med patina. Evt kan lev aftales.

  1.200,00 kr.24-03-2023

Det kreative hjemmekontor!
Hvem : Tanja Nylen , blomsterdekoratør
Hvad: Hjemmekontor
Hvor: Hørsholm

Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor
Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor

Hvorfor har du valgt at indrette dit hjemmekontor med genbrug?
Fordi jeg ELSKER gamle ting. Jeg synes, man kan sætte sit helt eget præg på indretningen, når man har med ting at gøre, som har haft et tidligere liv.

Mange af mine sager er arvestykker, og mange af tingene er noget, jeg finder på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og på DBA. Jeg synes også tit, at man kan få noget ud af genbrugsfund, som ikke var deres "oprindelige" funktion – det gør indretningen mere personlig og unik.

Hvad er dit bedste fund til kontoret?
Det må være alle mine forskellige æsker og kasser. Der kan jeg gemme alt mit værktøj og ting væk, som jeg bruger, når jeg skal være kreativ. Jeg har noget helt særligt med kasser og æsker, og alle disse er købt på diverse loppemarkeder.

Hvad er dit bedste tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Kun fantasien sætter grænser! Tag min ”opslagstavle” som eksempel – det glæder mig at få noget så fint ud af så simpel en ting. Et kedeligt cementgitter er nu blevet til en hel vægdekoration, som jeg selv kan bruge, og som jeg lyster. Man kan bruge den i sit kontor, køkkenet, stuen eller på børneværelset – du kan beholde den i dens originale rustede format eller male den hvid, guld eller gammelrosa. Og så koster den jo ingenting – det kalder jeg et godt fund.

Hvad skal du på jagt efter næste gang?
Jeg kunne godt tænke mig en ny bordlampe til kontoret. Jeg ved ikke, hvordan den skal se ud, men det ved jeg, når jeg ser den – sådan er det desværre tit, når man er på jagt efter brugte fund.

Her kan Tanja finde sin kommende bordlampe

 1. Anden bordlampe, Velholdt bordlampe i træ. Skærm tilkøbt i hør. Meget fin lampe. Samlet Højde 45

  Anden bordlampe, Velholdt bordlampe i træ. Skærm tilkøbt i hør. Meget fin lampe. Samlet Højde 45

  375,00 kr.25-02-2024
 2. Anden bordlampe, Flot bordlampe i messing med sort riflet stamme, Bordlampe med flot fod. Signeret

  Anden bordlampe, Flot bordlampe i messing med sort riflet stamme, Bordlampe med flot fod. Signeret MMM Eneret Bosse 1200-1 20. 26 cm høj. Velholdt Ledning på 1,5 m med afbryder. Vejer 1162 gram.

  450,00 kr.25-02-2024
 3. Anden bordlampe, B&G, Fin gammel lampe fra B&G
Mobilepay haves 
Afhentes i Greve

  Anden bordlampe, B&G, Fin gammel lampe fra B&G Mobilepay haves Afhentes i Greve

  450,00 kr.25-02-2024
 4. Anden bordlampe, Svensk retro design, Retro messinglampe - fra sverige

  Anden bordlampe, Svensk retro design, Retro messinglampe - fra sverige

  1.700,00 kr.25-02-2024
 5. Leitmotiv Bordlampe - Grå

  Leitmotiv Bordlampe - Grå

  Bordlamper, LotID: 6420709 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe denne vare. Leitmotiv Bordlampe - Grå Metal med trælook. Mål. H. 48,5 cm. Original emballage. Modelfoto.. Dette er en nypr

  300,00 kr.29-11-2023
 6. Lampe, Hans J. Wegner, Hans J. Wegner hejsependel i sort aluminium. Wegners “The Pendant" er en dans

  Lampe, Hans J. Wegner, Hans J. Wegner hejsependel i sort aluminium. Wegners “The Pendant" er en dansk designerlamper, som er højdejusterbar til en lofthøjde op til omkring 3 m. To stk sælges i fin st

  2.250,00 kr.25-02-2024

Det cool showroom og kontor!
Hvem: Emma fra tøjbrandet Résumé A/S
Hvad:  Showroom & kontor
Hvor: København

Hvorfor var det lige genbrug I gik efter, da showroomet skulle indrettes?
Da vi startede Résumé op brugte vi mange penge på medarbejdere og dyre lokaler. Derfor vidste vi også, da vi skulle indrette vores lokaler, at vi skulle gå på jagt efter brugte sager. Vi havde ikke pengene til at skulle indrette 200 kvadratmeter med nye møbler. Så er det jo heldigt, at vi synes, at det giver et mere personligt udtryk og viser, hvad brandet er, når man blander genbrugsfund med nye møbler.

Hvad ville I ikke være foruden på kontoret?
Vores store ovale bord i showroomet har en ’wauw’-effekt på alle, der komme forbi os. Det er lavet af massiv marmor. Vi vidste, at vi skulle have et stort, rundt eller ovalt bord til lokalet, og vi endte med at købe verdens tungeste bord på DBA. Besværet med at få det fragtet fortryder vi aldrig, for det er så pompøst og passer perfekt til vores udtryk. Bordet er blevet det centrale i vores lokaler, og man ser det med det samme, man træder indenfor.

Har I et godt tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Ofte synes vi, at man bliver revet med, når man står i store genbrugshaller eller kigger på DBA, og vi får ofte lyst til at købe alt muligt mærkeligt - også ting, som vi slet ikke har brug for. Her synes vi, at det er vigtigt, at man bevarer den stil og DNA, der er skabt og ikke køber noget bare fordi, det et ”et godt køb”. Et kontor skal ofte ses i en større sammenhæng – og ikke mindst professionel - så fordelen ved genbrug kan hurtigt en ulempe, hvis setuppet bliver for rodet. 

Hvad skal det næste genbrugskøb være til kontoret?
Det må være kontorstole. Vi har fundet to styk nu, men mangler stadig to. Det er en længere proces, for der findes ikke så mange af dem, vi går efter. De skal være magen til de andre, vi har og dermed være i god stand og have hjul. De må kun afvige i stoffet. Så vi holder øje på DBA og i diverse genbrugsbutikker.

Find kontorstole på DBA her

 1. Montana stol - Kevi

  Montana stol - Kevi

  Montana stol - Kevi, Montana, Kevi er en klassiske kontorstol, designet i 1958, med det robuste princip: Jo bedre du sidder, desto mere får du udrettet. Designet af en arkitekt og dedikeret til skoler

  5.995,00 kr.12-10-2023
 2. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Kevi kontorstol fra 60erne,med sæde og ryg i teaktræ. Kan stilles i højde,Max højde 50 cm. Flot stand. Evt kan lev aftales.

  2.500,00 kr.24-06-2021
 3. Kontorstol, Kevi, Lækker vintage Kevi kontorstol på hjul design Jørgen Rasmussen. Sort patineret læd

  Kontorstol, Kevi, Lækker vintage Kevi kontorstol på hjul design Jørgen Rasmussen. Sort patineret læder og højdejusterbar m.m.

  1.500,00 kr.13-02-2024
 4. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Kontorstol,Kevi designet af Jørgen Rasmussen i 1958,på firpasfod med hjul. Produceret af Fritz Hansen i 1993. Pæn stand,med patina. FLERE HAVES. Evt kan lev aftales.

  800,00 kr.10-03-2023
 5. Kontorstol, Ergonomisk stol - med læder og fempas fod, kontor stol, kontor-stol, HÅG, Kinnarps, Labo

  Kontorstol, Ergonomisk stol - med læder og fempas fod, kontor stol, kontor-stol, HÅG, Kinnarps, Labofa, Vitra, EFG, Donati, Savo, ergonomisk behandlerstol lægestol i kraftig kvalitet, hæve, sænke funk

  650,00 kr.10-02-2024
 6. Kontorstol, KEVI, Retro Kevi Kontorstol / Chefstol / Direktørstol med Armlæn , Uldent Stof .
Designe

  Kontorstol, KEVI, Retro Kevi Kontorstol / Chefstol / Direktørstol med Armlæn , Uldent Stof . Designet af Arkitekt Jørgen Rasmussen . Antik / Vintage med lidt Patina / Brugsspor Made in Denmark . Made

  650,00 kr.09-02-2024

Har du planer om at dekorere dit kontor med genbrugsfund? I denne guide har vi samlet tips og trick til, hvordan du nemt indretter dit hjemmekontor med fine second hand-fund.

Relaterede artikler