Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund
Bolig

Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund

DBA Guide
DBA Guide

Marmorplader, cementgitter og en Pegasus-statue i guld. Tanja, Mette og Emma har personliggjort deres kontorer med unikke genbrugsfund, og nu giver de deres bedste tips og tricks videre. 

Vi sidder der hver dag - flere timer i træk. Det er her, vi skal blive inspireret, og det er ofte her, kunderne kommer forbi.

Indretningen på vores kontor er både vigtigt for os selv og for vores forretning. Derfor bør du investere tid i at få indrettet det, så det passer til din smag. Og det kan du gøre billigt og nemt ved at anvende genbrugsmøbler og antikt nips. Det kan tre kvindelige iværksætter skrive under på.

Emma, Tanja og Mette har alle indrettet deres kontormiljø med genbrugsfund, og nu guider og inspirerer de dig til, hvordan du kan shine dit kontor op med guld fra andres gemmer.

Det klassiske kontor med inspirerende detaljer!
Hvem: Mette Mikkelsen, Stylist
Hvad: Kontorfællesskab med 5 private kontorer.
Hvor: København 

Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.
Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.

Hvorfor brugte sager i stedet for nyt?
Jeg køber brugt for at skåne miljøet. Der er SÅ mange ting til salg derude, og ofte er tingene i super fin (hvis ikke helt ny) stand - så hvorfor støtte overproduceringen af for eksempel plastik, når man kan finde fine, patinerede skatte. Ofte har de langt mere charme end nyproducerede ting. Derudover sparer man jo en hulens masse penge på at købe brugt.

Hvad er dit favoritfund i kontoret? Og hvorfor?
Min Pegasus, som egentlig er et understel til et bord. Jeg fandt den til 300 kroner på DBA og fik gennem mit netværk på Facebook fundet en flink bekendt, som kunne transportere den hjem fra Horsens til mig. Den har fået mange til at trække på smilebåndet, og nogle ville nok kalde den grim, men jeg syntes, den er helt fantastisk, og den tilfører en eventyrlig stemning til mit kontor. 

Stik os et godt tip til hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Brug tid på DBA til at søge på de ting, du er ude efter og få et indtryk af, hvad der er til salg derude, så kan du derefter sætte en weekend af til at køre rundt og kigge på tingene. Udover DBA finder jeg også fine fund på loppemarkeder samt hos de mange Instagram-profiler, der sælger brugt interiør. For mig er det vigtigt at indrette med personlighed, og det kommer kun med de køb, man falder pladask for og bare MÅ eje. 

Hvad er det næste, som du skal have fingrene i til kontoret?
En flot bordplade til at fuldende Pegasus-bordet. Indtil videre har jeg ikke haft held med at finde det helt rigtige. Derudover er jeg altid på udkig efter spændende nips og særprægede lamper.

Mangler du også en bordplade? Find den her

 1. Bordplade, Plankebord. Solidt træ, håndlavet plankebord, b: 73 l: 120

  Bordplade, Plankebord. Solidt træ, håndlavet plankebord, b: 73 l: 120

  350,00 kr.16-06-2024
 2. Bordplade, b: 75 l: 150, Køb det hele: 2 stole, 2 ben det hele for 150.
Ren røverkøb

  Bordplade, b: 75 l: 150, Køb det hele: 2 stole, 2 ben det hele for 150. Ren røverkøb

  150,00 kr.14-06-2024
 3. Bordplade, Granit, b: 100 l: 150, Vi sælger vores flotte bordplade i granit, da den desværre ikke pa

  Bordplade, Granit, b: 100 l: 150, Vi sælger vores flotte bordplade i granit, da den desværre ikke passer ind i stuen. Den kan bruges som spisebord, sofabord mm. Obs. Det er kun granitpladen, så ben m

  400,00 kr.14-06-2024
 4. Bordplade, Massiv eg 21 mm, Snedkerlavet, Ø120, 4 personer rund bordplade. Tykkelse 3,5 cm.
Massiv e

  Bordplade, Massiv eg 21 mm, Snedkerlavet, Ø120, 4 personer rund bordplade. Tykkelse 3,5 cm. Massiv egetræ sildeben 21 mm. Bordpladen er behandlet med natur olie. Afhentes i Aarhus V efter aftale.

  4.000,00 kr.14-06-2024
 5. Bordplade, Træ og malet grønt, Uvist, Malet, men malingen er afskallet nogle steder. Der medfølger 2

  Bordplade, Træ og malet grønt, Uvist, Malet, men malingen er afskallet nogle steder. Der medfølger 2 tillægsplader.

  300,00 kr.14-06-2024
 6. Bordplade, Fritz Hansen, Piet Hein, b: 80 l: 120, Afhentes på Frederiksberg (senest den 19. Juni)

D

  Bordplade, Fritz Hansen, Piet Hein, b: 80 l: 120, Afhentes på Frederiksberg (senest den 19. Juni) Det ses at det er blevet brugt (Se billeder) Bordben følger med i købet hvis ønsket - (Ikke original

  650,00 kr.13-06-2024

Det kreative hjemmekontor!
Hvem : Tanja Nylen , blomsterdekoratør
Hvad: Hjemmekontor
Hvor: Hørsholm

Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor
Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor

Hvorfor har du valgt at indrette dit hjemmekontor med genbrug?
Fordi jeg ELSKER gamle ting. Jeg synes, man kan sætte sit helt eget præg på indretningen, når man har med ting at gøre, som har haft et tidligere liv.

Mange af mine sager er arvestykker, og mange af tingene er noget, jeg finder på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og på DBA. Jeg synes også tit, at man kan få noget ud af genbrugsfund, som ikke var deres "oprindelige" funktion – det gør indretningen mere personlig og unik.

Hvad er dit bedste fund til kontoret?
Det må være alle mine forskellige æsker og kasser. Der kan jeg gemme alt mit værktøj og ting væk, som jeg bruger, når jeg skal være kreativ. Jeg har noget helt særligt med kasser og æsker, og alle disse er købt på diverse loppemarkeder.

Hvad er dit bedste tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Kun fantasien sætter grænser! Tag min ”opslagstavle” som eksempel – det glæder mig at få noget så fint ud af så simpel en ting. Et kedeligt cementgitter er nu blevet til en hel vægdekoration, som jeg selv kan bruge, og som jeg lyster. Man kan bruge den i sit kontor, køkkenet, stuen eller på børneværelset – du kan beholde den i dens originale rustede format eller male den hvid, guld eller gammelrosa. Og så koster den jo ingenting – det kalder jeg et godt fund.

Hvad skal du på jagt efter næste gang?
Jeg kunne godt tænke mig en ny bordlampe til kontoret. Jeg ved ikke, hvordan den skal se ud, men det ved jeg, når jeg ser den – sådan er det desværre tit, når man er på jagt efter brugte fund.

Her kan Tanja finde sin kommende bordlampe

 1. Skrivebordslampe, IKEA, Sort bordlampe - som ny. (den orange er solgt).

  Skrivebordslampe, IKEA, Sort bordlampe - som ny. (den orange er solgt).

  200,00 kr.16-06-2024
 2. Lampe, Flot (antageligt) kinesisk bordlampe med fatning. Kender ikke baggrundshistorien - men den ha

  Lampe, Flot (antageligt) kinesisk bordlampe med fatning. Kender ikke baggrundshistorien - men den har stået hos min Mormor i 30-40 år. Selve lampen måler H19 + D23cm. Fatning måler H14cm. Sendes ikke

  500,00 kr.16-06-2024
 3. Anden bordlampe, Asmussen dråbe lampe, 

Sælger denne flotte Asmussen dråbe lampe belagt med 24 kara

  Anden bordlampe, Asmussen dråbe lampe, Sælger denne flotte Asmussen dråbe lampe belagt med 24 karat guld. Lampen er med 4 dråber og skærm medfølger. Er i rigtig fin stand og fejler intet.

  350,00 kr.16-06-2024
 4. Arkitektlampe, Louis Poulsen, Louis Poulsen AJ bordlampe

En smuk sort bordlampe der sender nedadret

  Arkitektlampe, Louis Poulsen, Louis Poulsen AJ bordlampe En smuk sort bordlampe der sender nedadrettet lys. Skærmens vinkel kan justeres 90 grader op og ned, for at optimere lysfordelingen. Skærmen e

  3.999,00 kr.16-06-2024
 5. Lampe, 2 pocelæslamper i forskellig højde. Hhv. 26 og 36 cm høje.
100 kr pr stk eller 150 kr samlet.

  Lampe, 2 pocelæslamper i forskellig højde. Hhv. 26 og 36 cm høje. 100 kr pr stk eller 150 kr samlet. Sendes ikke.

  100,00 kr.16-06-2024
 6. Arbejdslampe, Vintage, Flot standerlampe i stål. Ukendt mærke. Giver et fint lys. Sælges da vi desvæ

  Arbejdslampe, Vintage, Flot standerlampe i stål. Ukendt mærke. Giver et fint lys. Sælges da vi desværre må erkende at vi ikke har pladsen. Der er et lille mærke i bunden (se billede), men ellers rigti

  500,00 kr.16-06-2024

Det cool showroom og kontor!
Hvem: Emma fra tøjbrandet Résumé A/S
Hvad:  Showroom & kontor
Hvor: København

Hvorfor var det lige genbrug I gik efter, da showroomet skulle indrettes?
Da vi startede Résumé op brugte vi mange penge på medarbejdere og dyre lokaler. Derfor vidste vi også, da vi skulle indrette vores lokaler, at vi skulle gå på jagt efter brugte sager. Vi havde ikke pengene til at skulle indrette 200 kvadratmeter med nye møbler. Så er det jo heldigt, at vi synes, at det giver et mere personligt udtryk og viser, hvad brandet er, når man blander genbrugsfund med nye møbler.

Hvad ville I ikke være foruden på kontoret?
Vores store ovale bord i showroomet har en ’wauw’-effekt på alle, der komme forbi os. Det er lavet af massiv marmor. Vi vidste, at vi skulle have et stort, rundt eller ovalt bord til lokalet, og vi endte med at købe verdens tungeste bord på DBA. Besværet med at få det fragtet fortryder vi aldrig, for det er så pompøst og passer perfekt til vores udtryk. Bordet er blevet det centrale i vores lokaler, og man ser det med det samme, man træder indenfor.

Har I et godt tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Ofte synes vi, at man bliver revet med, når man står i store genbrugshaller eller kigger på DBA, og vi får ofte lyst til at købe alt muligt mærkeligt - også ting, som vi slet ikke har brug for. Her synes vi, at det er vigtigt, at man bevarer den stil og DNA, der er skabt og ikke køber noget bare fordi, det et ”et godt køb”. Et kontor skal ofte ses i en større sammenhæng – og ikke mindst professionel - så fordelen ved genbrug kan hurtigt en ulempe, hvis setuppet bliver for rodet. 

Hvad skal det næste genbrugskøb være til kontoret?
Det må være kontorstole. Vi har fundet to styk nu, men mangler stadig to. Det er en længere proces, for der findes ikke så mange af dem, vi går efter. De skal være magen til de andre, vi har og dermed være i god stand og have hjul. De må kun afvige i stoffet. Så vi holder øje på DBA og i diverse genbrugsbutikker.

Find kontorstole på DBA her

 1. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Ældre Kevi kontorstol til ompolstring,på drejebar firpasfod. Kan stilles i højde. Evt kan lev aftales.

  750,00 kr.27-06-2022
 2. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Kevi kontorstol fra 60erne,med sæde og ryg i teaktræ. Kan stilles i højde,Max højde 50 cm. Flot stand. Evt kan lev aftales.

  2.500,00 kr.24-06-2021
 3. Skrivebordsstol, KEVI, Virkelig flot KEVI kontorstol i Bourdieu velour!! 

Fra ca. 50-60'erne. 

Er

  Skrivebordsstol, KEVI, Virkelig flot KEVI kontorstol i Bourdieu velour!! Fra ca. 50-60'erne. Er i meget pæn stand! Kan hentes i Hornsyld

  1.000,00 kr.09-06-2024
 4. Kontorstol, KEVI, Ældre original KEVI kontorstol, med ekstra polstring sat oven på den originale pol

  Kontorstol, KEVI, Ældre original KEVI kontorstol, med ekstra polstring sat oven på den originale polstring (kan fjernes). Hjul, drejefunktion og justering af ryglæn, fejler intet. Det er med de origin

  1.100,00 kr.09-06-2024
 5. Kontorstol, Jørgen Rasmussen Kevi 1stk., Ikonisk kontorstol tegnet af Jørgen Rasmussen i 1958 for Fr

  Kontorstol, Jørgen Rasmussen Kevi 1stk., Ikonisk kontorstol tegnet af Jørgen Rasmussen i 1958 for Fritz Hansen, model Kevi. Dette er voksen modellen. Jeg har én stol/1stk. Udført i flot flaskegrønt

  650,00 kr.05-06-2024
 6. Kontorstol, Kevi, Jørgen Rasmussen 
Kevi 
Dansk design

Virker som den skal

  Kontorstol, Kevi, Jørgen Rasmussen Kevi Dansk design Virker som den skal

  500,00 kr.04-06-2024

Har du planer om at dekorere dit kontor med genbrugsfund? I denne guide har vi samlet tips og trick til, hvordan du nemt indretter dit hjemmekontor med fine second hand-fund.

Relaterede artikler