Pris-guide: Køb dine Squishies på DBA

Pris-guide: Køb dine Squishies på DBA

14. februar 2018

Den nye - og allerede store - trend blandt legetøj til børn er lige nu squishy. Legetøj, du kan klemme. Trendenden er så ny, at de kan være svære at få fingrene i, men på DBA er der lige nu omkring 60 til salg - og her kan du se, hvad du skal punge ud for dem, når du køber dem brugt.

Lyserød, brun eller hvid. En gris, en lagkage eller en frugt. Squishies kommer i mange former og farver, og ikke mindst er de kommet til Danmark: Squishies er nemlig blevet den helt store trend blandt legetøj til børn. 

Trenden er så ny, at det kan være svært at finde ud af, hvor du kan købe disse Squishies - dette er blot én af flere grunde til at købe det hyggelige og bløde "klemme-legetøje" på DBA. Her er der i skrivende stund 59 forskellige til salg, og når du køber den over DBA, kan du tilmed købe dem lidt billigere end ellers. Prisbesparelsen kan du læse om længere nede.

     

Pris & besparelse ved at købe squishies på DBA

Hvis du vil investere i en eller flere af disse farvelige, afstressende former og figurer, skal du punge ud med omkring 100-150 kroner i butikker som Toys'R'Us og Fætter BR. 

Billigere kan du finde dem på DBA. Flere af dem koster nemlig 30 kroner eller mindre, mens omkring 30 stykker på DBA koster mellem 30-50 kroner. 

Vil du højest give 100 kroner, har du 53 forskellige squishies at vælge imellem på DBA. Klik her for at se de squishies, der lige nu koster over 100 kroner på DBA.

Squishies køb dem brugt DBA Guide
Her kan du se to af de squishies, der lige nu er til salg. Vandmelonen koster 35 kroner på DBA, mens sælger vil have 70 kroner for lagkagen

Afstressende 'klemme'-variant

Squishies virker måske som et forholdsvist enkelt stykke legetøj. Du klemmer formen, og så vokser den sig større igen. Men der er faktisk "niveauer"; der findes flere forskellige former for Squishies.

Den mest udbredte er en såkaldt 'Slow Rising Squishy'. Altså en figur, der langsomt vokser op til normal-størrelse igen. Dette er den mest populære form, og også den mest udbredte i Danmark. Den er lavet af memory foam, ligesom du for eksempel kender det fra madrasser og puder. 

'Slow Rising Squishy' er også den squishy, der er bedst egnet til at stresse af med.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosenkrantz-Theil måtte på DBA for at opfylde datterens lidt besynderlige ønske

Bamse-varianten

Den anden Squishy-variant er 'Jumbo Squishy', og disse er ekstra store i deres form. Dermed er de også mindre praktiske til at stresse af med. Derimod er de gode at kramme, så disse bliver af mange anvendt som bamser. 

Hvis du har et barn, der plager om at få et nyt og spændende børneværelse, så lad ikke en halv-tom pengepung være undskyldningen. For du kan med genbrugsudstyr forvandle børneværelset til et eventyrligt og legesommeligt rum. Se selv her i videoen, hvor Lise og Michael skaber et børneværelse til deres lille dreng.

Er du på jagt efter en gave til dit barn, så kan du læse denne guide, hvor Louise Guldager guider dig til de ting, du med fordel kan købe brugt og give dine børn i gave.