Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen
Børn

Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen

Sophie Schou Jensen
Sophie Schou Jensen

Der var engang, hvor det handlede om at have så mange merchandises som muligt med sin yndlings-børnefigur. Heriblandt sengetøj. Vi har dykket ned i de nostalgiske gemmer og fundet frem til en hulens masse søde sengesæts, som er til salg på DBA netop nu, og som du sikkert ikke troede, du stadig kunne få fingrene i.

Var du også ét af de børn, der bare måtte eje så meget merchandises som overhovedet muligt med din yndlingsfigur? Eksempelvis Bamse og Kylling, Kaj og Andrea, Action Man, Disney-prinsesser eller noget helt femte?

Så har du helt sikkert også haft ét eller flere forskellige slags sengetøj med netop din yndlingsfigur. Sengetøj, du måske troede for længst var gået af mode eller som slet ikke fandtes mere.

Men den er god nok. Her på DBA bliver der fra tid til anden sat massevis af sødt og sejt sengetøj til salg med diverse børnemotiver på. Meget af det bliver ikke produceret mere, og det er måske én af grundene til, at sælgerne kan få penge for aflagt og brugt sengetøj.

Her tager vi dig med ned af ’memory lane’, hvor du kan lade dig inspirere og samtidig se, om du kan genkende motiverne på det fine sengetøj.

Hvis du selv er på jagt efter sødt sengetøj, så er der helt sikkert gevinst, hvis du skriver ’juniorsengetøj’, ’sengetøj’, ’børnesengetøj’, ’sengesæt’, ’dynebetræk’ og ’pudebetræk’ i søgefeltet på DBA.

Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.
Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.

Hvis du er barn af 80’erne, 90’erne eller 00’erne, husker du med garanti det blå hus med den røde skorsten, som falder ned igen og igen. Den store honningkrukke, som aldrig løber tør for den søde smørelse og billedbogen, som gemmer på mange forskellige historier og sange.

Bamse optrådte for første gang på tv i 1982 i børneprogrammet ’Døren går op’ på DR1. Fra 1983 optrådte han sammen med vennerne Kylling, Ælling, Snupse, Luna, Akse, Pernille og Viola i ’Bamses Billedbog’. Siden da har han været en meget populær herre.

Bamse og Kylling til salg på DBA:

 1. Bamse. Hvem gør hvad, Læringsspil, puslespil, Fint puslespil til de mindste med billeder fra Bamse o

  Bamse. Hvem gør hvad, Læringsspil, puslespil, Fint puslespil til de mindste med billeder fra Bamse og Kylling. Ligger i en æske og ser rigtig flot ud. Barnet skal kombinere en af figurerne med en ti

  25,00 kr.19-06-2024
 2. 5 puslespil , Med knopper, puslespil, 5-15 brikker
Bamse og Kylling
KREA 
Cirkeline
Samlet

  5 puslespil , Med knopper, puslespil, 5-15 brikker Bamse og Kylling KREA Cirkeline Samlet

  100,00 kr.19-06-2024
 3. Huskespil med alle vennerne fra dr, Retro spil, huskespil, Komplet
Retro spil
huskespil 
Med alle ve

  Huskespil med alle vennerne fra dr, Retro spil, huskespil, Komplet Retro spil huskespil Med alle vennerne fra dr Anna og Lotte Bamse og Kylling Kaj og Andrea Spørg gerne ?? Kan hentes i Bildsø (420

  90,00 kr.18-06-2024
 4. Sengetøj, JUNIOR senge tøj, Bamse og kylling og Ælling - forvasket men kan bruges til flere børn -

  Sengetøj, JUNIOR senge tøj, Bamse og kylling og Ælling - forvasket men kan bruges til flere børn - 98 x 132 cm - med pudebetræk.

  35,00 kr.17-06-2024
 5. Andet legetøj, Stor Gul Håndbamse Hånddukke Dyr, Maki DRTV Måler ca. 40 cm., Gaveide : Ældre Ubrugt

  Andet legetøj, Stor Gul Håndbamse Hånddukke Dyr, Maki DRTV Måler ca. 40 cm., Gaveide : Ældre Ubrugt Plys Hånd Bamse Dukke fra Bamse og Kyllingen Måler 40cm Fin til Dukketeater eller som Sovedyr Drenge

  160,00 kr.17-06-2024
 6. Sengetøj, Junior , Bamse og kylling, Bamse og kylling junior dynebetræk i pæn stand, fremstår dog me

  Sengetøj, Junior , Bamse og kylling, Bamse og kylling junior dynebetræk i pæn stand, fremstår dog med enkelte "pletter" (se billede). Kan afhentes i Søndersø eller sendes med DAO på købers regning.

  200,00 kr.17-06-2024

Bamse og Kylling er stadig populære børnefigurer, og hvis du skriver ’Bamse og Kylling’ i søgefeltet her på DBA, kommer der hele 426 annoncer frem. Annoncerne gemmer blandt andet på sengetøj, bamser, bøger, det blå dukkehus, puslespil, udklædningstøj og meget mere.

 

Frøen og papegøjen

Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.
Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.

’Bamse og Kylling’ er blot nogle af de populære, danske figurer, som den dag i dag stadig hitter. Hvis du var barn i 70’erne, 80’erne, 90’erne eller 00’erne, kan du helt sikkert også huske frøen, der elsker jazz, og papegøjen, der elsker solsikkefrø.

Dukkeparret ’Kaj og Andrea’ rullede over skærmen for første gang i 1971 på DR1. Men selvom de har 51 år på bagen, er de altså stadig populære hos unge som gamle.

Kaj og Andrea til salg på DBA:

 1. Ludo Kaj og Andrea, brætspil, Komplet og i god stand.

  Ludo Kaj og Andrea, brætspil, Komplet og i god stand.

  30,00 kr.19-06-2024
 2. Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 18 cm)

  Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 18 cm)

  Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 1, Legetøj, Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 1, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Pusl

  43,00 kr.22-02-2024
 3. Kaj og andrea vendespil fra Dansk Spil (str. 27 x 20 cm)

  Kaj og andrea vendespil fra Dansk Spil (str. 27 x 20 cm)

  Kaj og andrea vendespil fra Dansk Spil (str. 27 x , Legetøj, Kaj og andrea vendespil fra Dansk Spil (str. 27 x , Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Kaj

  32,00 kr.23-03-2024
 4. Kaj & Andrea, puslespil

  Kaj & Andrea, puslespil

  95,00 kr.18-06-2024
 5. Huskespil med alle vennerne fra dr, Retro spil, huskespil, Komplet
Retro spil
huskespil 
Med alle ve

  Huskespil med alle vennerne fra dr, Retro spil, huskespil, Komplet Retro spil huskespil Med alle vennerne fra dr Anna og Lotte Bamse og Kylling Kaj og Andrea Spørg gerne ?? Kan hentes i Bildsø (420

  90,00 kr.18-06-2024
 6. Store Kaj & Andrea hånddukker , DR Krea, Nyvaskede og i meget fin stand. 
Røg- og dyrefrit hjem. 
Ev

  Store Kaj & Andrea hånddukker , DR Krea, Nyvaskede og i meget fin stand. Røg- og dyrefrit hjem. Evt. forsendelse kommer oveni prisen.

  150,00 kr.18-06-2024

På DBA er der i skrivende stund 569 annoncer, som indeholder søgeordet ’Kaj og Andrea’. Hvis du ikke lige er på jagt efter sengetøj, men derimod bøger med dukkeparret, så er der lige nu nok at vælge imellem. I skrivende stund er der 112 annoncer med Kaj og Andrea-bøger på DBA.

 

Den verdenskendte, danske ’Klump’

Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.
Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.

Rasmus Klump og hans venner så for første gang dagens lys i 1951 i tegneserien ’Rasmus Klump’, som er lavet af Carla og Vilhelm Hansen fra Danmark.

I tegneserien og de mange bøger, der efterfølgende er udkommet, oplever vi den pandekageelskende, brune bamse, som altid er iført røde smækbukser med polkaprikker og en blå tophue, på jordomrejse sammen med sine venner.

Rasmus Klump er en populær herre, og tegneserien er udkommet i mere end 20 lande, og ifølge Wikipedia er der solgt over 20 millioner Rasmus Klump hæfter.

Her på DBA er Rasmus Klump også populær. Han pryder på flere forskellige sengesæt, som netop nu er til salg. Lige nu er der 15 annoncer med Rasmus Klump-sengetøj her på DBA.

Rasmus Klump til salg på DBA:

 1. Diverse, Børnespil, brætspil, Junior matador 30 kr
Rasmus Klump kuffert med klodspuslespil 20 kr
Bør

  Diverse, Børnespil, brætspil, Junior matador 30 kr Rasmus Klump kuffert med klodspuslespil 20 kr Børne Scrabble 35 kr

  20,00 kr.15-06-2024
 2. Diverse, Børnespil, brætspil, 
Rasmus Klump 25 kr pr stk
og andre 15 kr pr stk

  Diverse, Børnespil, brætspil, Rasmus Klump 25 kr pr stk og andre 15 kr pr stk

  15,00 kr.15-06-2024
 3. Pandekagespillet, Familiespil, brætspil, Saml pandekager med Rasmus Klump. Komplet og i pæn stand.

  Pandekagespillet, Familiespil, brætspil, Saml pandekager med Rasmus Klump. Komplet og i pæn stand.

  50,00 kr.09-06-2024
 4. Rasmus klump puslespil

  Rasmus klump puslespil

  Rasmus klump puslespil, Legetøj, Rasmus klump puslespil, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Rasmus klump puslespil Brand: Rasmus Klump Farve: Mul

  38,00 kr.08-06-2024
 5. Blandet legetøj, Rasmus Klump Rygtaske Bamse og Bog, Rasmus Klump, Gaveide Ældre Grøn Gul Lille Task

  Blandet legetøj, Rasmus Klump Rygtaske Bamse og Bog, Rasmus Klump, Gaveide Ældre Grøn Gul Lille Taske Rygsæk : Måler 35 x 25 x 16 cm Nyvasket Ældre Rasmus Klump Plysbamse Plysdyr Tøjdyr Måler total me

  150,00 kr.06-06-2024
 6. Diverse, brætspil, Samlet pris 
Sælges også enkeltvis - bare spørg
Pandekagespillet med Rasmus klump

  Diverse, brætspil, Samlet pris Sælges også enkeltvis - bare spørg Pandekagespillet med Rasmus klump Bugchallenge Fortnite monopoly Ludo Ramajetterne Kongespillet

  130,00 kr.05-06-2024

Hvis du ikke kan få nok af Rasmus Klump, er der lige nu hele 1.143 annoncer med tegneseriefiguren her på DBA.

 

Populærere 90’er figurer

Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.
Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.

Hvis du er barn af 90’erne, husker du helt sikkert den australske børne-tv-serie om de to bananer i blåstribet pyjamas, som udkom i 1992. Du husker helt sikkert også de fire Teletubbies Laa-Laa, Dipsy, Tinky Winky og Po, som blev udgivet i 1997.

I skrivende stund er det også muligt at få fingrene i et sengesæt med de populærere 90’er figurer her på DBA.

Bananer i Pyjamas til salg på DBA:

 1. Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille dovendyr/abe (str. 24 x 11 cm ti...

  Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille dovendyr/abe (str. 24 x 11 cm ti...

  Legetøj, Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille doven, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Bananer i Pyjamas bamse med blå og hvide striber, lille

  38,00 kr.16-06-2024
 2. Små bamser, pr.stk 20 kr
- Bananer i pyjamas 
- Peter Plys 
- Diddl
- Shaun the Sheep / Shaun das Sc

  Små bamser, pr.stk 20 kr - Bananer i pyjamas - Peter Plys - Diddl - Shaun the Sheep / Shaun das Schaf Kan godt sendes

  20,00 kr.11-02-2024
 3. B1, B1 fra Bananer i Pyjamas. Har brugsspor.

Højde: ca. 17 cm

Afhentes på Nørrebro eller sendes på

  B1, B1 fra Bananer i Pyjamas. Har brugsspor. Højde: ca. 17 cm Afhentes på Nørrebro eller sendes på købers regning

  20,00 kr.01-11-2023
 4. Andet legetøj, Måler, Bananer i pyjamas, 1 højde måler, ubrugt..
Ser ud som på billede..
Er fra ikke

  Andet legetøj, Måler, Bananer i pyjamas, 1 højde måler, ubrugt.. Ser ud som på billede.. Er fra ikkeryger hjem. Fast Mindste Pris NU 50,- Afhent el. Kan sende med Gls 41, afhent i pakkeshop. Til pakk

  50,00 kr.29-10-2023
 5. Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sj

  Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sjove bananer i pyjamas. Aldrig brugt så i perfekt stand.

  50,00 kr.30-10-2021
 6. Andet legetøj, Bananer i pyjamas, Ren nolstagi. Bananer i pyjamas. Desværre mangler tøjet. 22cm.

  Andet legetøj, Bananer i pyjamas, Ren nolstagi. Bananer i pyjamas. Desværre mangler tøjet. 22cm.

  50,00 kr.14-02-2021

Lige nu er der 78 annoncer med Bananer i Pyjamas, mens der er 119 annoncer med Teletubbies.

 

Disney-klassikere for enhver smag

Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.
Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.

Her på DBA gætter vi på, at det er de færreste, som ikke har været - og måske stadig er - bare lidt fan af minimum én af Disneys mange eventyrlige figurer.

Disney favner nemlig alt fra dem, der er er vilde med prinsesser og mandlige helte til dem, der ikke kan få nok af talende dyr og plaprende legetøj.

Hvis du eller dine børn er vilde med Disney-universet, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde én eller flere af dine favoritter her på DBA – også på et dyne- og pudebetræk.  

Disney til salg på DBA:

 1. Blandet legetøj, Barbie, diddl, topmodel, lego friends, disney , Barbie, diddl, topmodel, lego frien

  Blandet legetøj, Barbie, diddl, topmodel, lego friends, disney , Barbie, diddl, topmodel, lego friends, disney, Stor pakke legetøj: Brætspil, krea ismaskine og playdoh kagemaskine til modellervoks, t

  200,00 kr.19-06-2024
 2. Puslespil, Disney puslespil, Walt Disney, Gammelt Walt Disney puslespil med 70 brikker. 
Fin stand.

  Puslespil, Disney puslespil, Walt Disney, Gammelt Walt Disney puslespil med 70 brikker. Fin stand.

  85,00 kr.19-06-2024
 3. Andet legetøj, Ubrugt Hafferlaffen Elefant Bamsepude Pyntepude, Disney Måler ca. 30 X 30 cm, Gaveide

  Andet legetøj, Ubrugt Hafferlaffen Elefant Bamsepude Pyntepude, Disney Måler ca. 30 X 30 cm, Gaveide : Ubrugt Ældre Legetøj Hafferlaffen Børne Baby Drenge og Pige Indretning Ny Plys Pynte Pude Bamsepu

  80,00 kr.19-06-2024
 4. Ældre Ny Hafferlaffen Elefant Bamsepude Pyntepude, Disney Måler ca. 30 X 30 cm, Gaveide : Ældre Lege

  Ældre Ny Hafferlaffen Elefant Bamsepude Pyntepude, Disney Måler ca. 30 X 30 cm, Gaveide : Ældre Legetøj Hafferlaffen Børne Baby Drenge og Pige Indretning Ny Plys Pynte Pude Bamsepude Bamse Pude Måler

  80,00 kr.19-06-2024
 5. Stig ombord, Walt Disney, brætspil, Komplet med alt i super stand, fra ikke rygere hjem

+ Fragt +50

  Stig ombord, Walt Disney, brætspil, Komplet med alt i super stand, fra ikke rygere hjem + Fragt +50kr med DAO.

  175,00 kr.19-06-2024
 6. Trivial Pursuit, Walt Disney, brætspil, Komplet i super stand, ikke rygere hjem.
+ Fragt+ 50kr med D

  Trivial Pursuit, Walt Disney, brætspil, Komplet i super stand, ikke rygere hjem. + Fragt+ 50kr med DAO.

  180,00 kr.19-06-2024

Lige nu er der hele 16.485 annoncer med Disney-ting, der er til salg her på DBA. Du kan blandt andet blive den heldige ejer af bamser, dvd’er, udklædningstøj, spil, sengetøj og meget andet.

 

Dukken, der tabte til Barbie

Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.
Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.

Hvis du var barn i 00’erne og vild med dukker – særligt Barbiedukker – så husker du helt sikkert også Barbies konkurrent, som blev lanceret i 2001.

Bratz-dukken fik i den grad legetøjsfirmaet Mattel, som står bag Barbiedukken, op i det røde felt. Den nye pige i byen, som havde ’Passion for Fashion’, smal talje, svulmende barm og struttende læber, var nemlig pludselig mere populær end Barbie.

Det fik Mattel til at sagsøge firmaet MGA Entertainment, som står bag Bratz-dukkerne, og deres fremtid var pludselig i fare. Bratz tabte retssagen i 2008, men efter at have været taget af markedet i 13 år, vendte de tilbage i sommeren 2021.

Dukkerne har dog fået et anderledes look, end dét du kender fra 00’erne. Hvis du mere er til den ’gamle’ Bratz-dukke og de ’gamle’ merchandises, så frygt ej. Der er rig mulighed for at få fingrene i de første udgaver af Bratz her på DBA.

Bratz til salg på DBA:

 1. Bratz, 12 stk Bratz. Samlet pris, Fragt koster 50 kr

  Bratz, 12 stk Bratz. Samlet pris, Fragt koster 50 kr

  600,00 kr.19-06-2024
 2. Bratz, 12 stk Bratz. Samlet pris, Fragt koster 50 kr

  Bratz, 12 stk Bratz. Samlet pris, Fragt koster 50 kr

  600,00 kr.19-06-2024
 3. Barbie, Dukkepakke af 17 Barbie dukker og 3 børn, Disse dukker er i brugt stand. Tøj og dukker er va

  Barbie, Dukkepakke af 17 Barbie dukker og 3 børn, Disse dukker er i brugt stand. Tøj og dukker er vasket og er klar til leg. Den hele er i forskelligt stand men alle er klar til leg:) Den syngende

  250,00 kr.18-06-2024
 4. Bratz, Totally hot shops, brætspil, Komplet
Bratz
Totally hot shops
Spil

Spørg gerne ??

Kan hentes

  Bratz, Totally hot shops, brætspil, Komplet Bratz Totally hot shops Spil Spørg gerne ?? Kan hentes i Bildsø (4200) eller Løve (4270) efter aftale. Sender gerne på købers regning (dao, gls) reserve

  150,00 kr.17-06-2024
 5. Bratz, Pæn og velholdt dukke med div tilbehør på billede sælges for barnebarn….byd evt uden skambud!

  Bratz, Pæn og velholdt dukke med div tilbehør på billede sælges for barnebarn….byd evt uden skambud!

  350,00 kr.16-06-2024
 6. Bratz, Bratz dukke med tilbehør, Bratz dukke med ekstra tøj og sko.

Flot stand. Kun leget med få ga

  Bratz, Bratz dukke med tilbehør, Bratz dukke med ekstra tøj og sko. Flot stand. Kun leget med få gange, da det ikke var noget for min datter. Røg- og dyrefrit hjem ????

  95,00 kr.15-06-2024
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.

Den japanske tegneseriefigur med den røde sløjfe i venstre øre, Hello Kitty, blev skabt i 1974. I dag er den pigede kat blevet et populært brand, som både udkommer som bamse, men også pryder på sengetøj, make-up og mobiltelefoner.

Hello Kittys diametrale modsætning er hunden Snoopy, som her i Danmark også går under navnet Nuser. Snoopy, som er en Beagle, er kendt fra tegneserien ’Radiserne’ af Charles M. Schulz. I serien er det egentlig Snoopys ejer, Søren Brun, der er hovedpersonen, men Snoopy er blevet den mest populære karakter fra serien.

Snoopy til salg på DBA:

 1. Figurer, Nuser - samlet, United Fearture Hong Kong 1958-66, Snoopy figurer sælges samlet. 40kr. ishø

  Figurer, Nuser - samlet, United Fearture Hong Kong 1958-66, Snoopy figurer sælges samlet. 40kr. ishøj. Nuser, og bedre kendt som Snoopy, er en figur fra tegneserien Radiserne af Charles M. Schulz, er

  40,00 kr.07-04-2024
 2. Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, Retro puslespil med Snoopy. 150 brikk

  Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, Retro puslespil med Snoopy. 150 brikker. Puzzle Nathan. Alle brikker er i æsken. Sjælden. Sælges for 60 kr.

  60,00 kr.28-03-2024
 3. Biler, Snoopy  /, Pr stk 60 kr
Fragt 47 kr

  Biler, Snoopy /, Pr stk 60 kr Fragt 47 kr

  60,00 kr.26-02-2024
 4. Figurer, Radiserne . Nuser . Peanuts, Legetøj, Retro figur . Peanuts . Snoopy . Nuser . Nuser m

  Figurer, Radiserne . Nuser . Peanuts, Legetøj, Retro figur . Peanuts . Snoopy . Nuser . Nuser med venner Gamle Radiserne Peanuts figurer kr 20,- stk . Se flere fotos og mine andre retro vintage a

  20,00 kr.24-02-2024
 5. Figurer, Legetøj . Nuser . Snoopy, Figurer, Figurer . Nuser . Snoopy Nuser med note holder og Sn

  Figurer, Legetøj . Nuser . Snoopy, Figurer, Figurer . Nuser . Snoopy Nuser med note holder og Snoopy's bedste ven Woodstock med stempel. Kr 20,- stk OBS 2X smølfer SOLGT. Se flere fotos og mine

  20,00 kr.19-02-2024
 6. Figurer, pr.stk 5 kr ( rabat gives ved køb af flere )
- Smallfoot
- 2019 Burger King Feisty Pets 
-

  Figurer, pr.stk 5 kr ( rabat gives ved køb af flere ) - Smallfoot - 2019 Burger King Feisty Pets - Star Wars (uden mærker ) - Transformers bil 2015 Hasbro Sa Tomy - 2019 Mattel dreng figur med skateb

  5,00 kr.16-12-2023

Her på DBA er Snoopy dog ikke så populær som Hello Kitty. Mens der 1.100 annoncer med den fine japanske kat her på DBA, så er der kun 175 annoncer med Snoopy, og 199 med nuser.

 

Den peruvianske bjørn, der bor i London

Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.
Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.

Hvis du er på jagt efter sengetøj, som vækker minder, så kan du lige nu være så heldig at få fingrene i et af slagsen med Bjørnen Paddington.

Den gule, peruvianske bamse-bjørn med den gule hat, den blå jakke og den brune kuffert har haft hovedrollen i hele 20 litterære værker, tre børne-tv-serier og to film.

Han udkom for første gang i bogen ’A Bear Called Paddington’ i 1958 og senest i filmen ’Paddington 2’ i 2017.

Paddington til salg på DBA:

 1. Figurer, Schleich Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer.
8 cm høje.
De har st

  Figurer, Schleich Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer. 8 cm høje. De har stået som udstilling i min stue. Sælges samlet. Sender gerne køber betaler. SKRIV HER PÅ ANNONCEN..

  60,00 kr.17-06-2024
 2. Figurer, Byggemand Bob, Postmand Per, , Snurre Snup, Paddington, Babarpappa, Pr stk 10)

  Figurer, Byggemand Bob, Postmand Per, , Snurre Snup, Paddington, Babarpappa, Pr stk 10)

  10,00 kr.11-06-2024
 3. Bamse, Paddington Bear, Kvalitetsbamse med frakke, kuffert og røde gummistøvler. Som ny. 40 cm høj

  Bamse, Paddington Bear, Kvalitetsbamse med frakke, kuffert og røde gummistøvler. Som ny. 40 cm høj

  100,00 kr.05-06-2024
 4. Bøger, Bjørnen Paddington, Bjørnen Paddington. Vær så venlig at tage dem af denne bjørn, tak. Histor

  Bøger, Bjørnen Paddington, Bjørnen Paddington. Vær så venlig at tage dem af denne bjørn, tak. Historie om Paddington af Michael Bond. 1983. Hent gerne på adressen. Sender på købers regning. MobilePa

  30,00 kr.20-05-2024
 5. Bøger, Padington, Paddington børnebog på Engelsk af Michael Bond . Siderne er i hård tyk pap og utro

  Bøger, Padington, Paddington børnebog på Engelsk af Michael Bond . Siderne er i hård tyk pap og utrolig flot. Hent gerne på adressen. Sender på købers regning. MobilePay eller kontant.

  30,00 kr.20-05-2024
 6. Paddington bamse, Eden, Som nyt. Blev købt for 750 og blev brugt som pynt.

  Paddington bamse, Eden, Som nyt. Blev købt for 750 og blev brugt som pynt.

  180,00 kr.01-05-2024

I Skrivende stund kan du altså få fat på et sengetøj, hvor Bjørnen Paddington pryder, men der er også 176 andre annoncer med bjørnen, der bor i London. De fleste annoncer indeholder bøger, der er til salg.

 

Motiver, der trender i 10’erne og nu

Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.
Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.

Hvis du ikke er på jagt efter sengetøj med motiver fra din egen barndom, så frygt ej. Der sættes nemlig også en masse forskelligt sengetøj med morderne børnemotiver til salg her på DBA.

Så hvis du (eller dit barn) ikke er til de gamle, nostalgiske klassikere, men derimod mere er til figurerne fra Disney-filmen Frozen, som for første gang udkom i 2013, er der også rig mulighed for at få fingrene i forskelligt merchandises fra filmen.

Det kan også være du og/eller dit barn er på jagt efter merchandises med de overraskende og underholdende L.O.L Surprise-dukker, som blev lanceret i 2016.

Hvis du er fan af de otte hunde og drengen Ryder fra PAW Patrol, som blev lanceret i 2013, kan du altså også være heldig at finde sengesæt med motiverne her på DBA.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Paw Patrol, puslespil, Rigtig flot puslespil med Paw Patrol. Med 15 brikker. 
Nemt at lægge, da det

  Paw Patrol, puslespil, Rigtig flot puslespil med Paw Patrol. Med 15 brikker. Nemt at lægge, da det lægges direkte i rammen. Fra dyre- og røgfrit hjem Jeg har seks puslespil af samme type. Sælges fo

  10,00 kr.19-06-2024
 2. Paw Patrol, puslespil, Rigtig flot puslespil med Ryder og Paw Patrol. Med 15 brikker. 
Nemt at lægge

  Paw Patrol, puslespil, Rigtig flot puslespil med Ryder og Paw Patrol. Med 15 brikker. Nemt at lægge, da det lægges direkte i rammen. Fra dyre- og røgfrit hjem Jeg har seks puslespil af samme type.

  10,00 kr.19-06-2024
 3. Løbehjul, Løbehjul med 3 hjul, Paw Patrol, Flot løbehjul til de mindste. Vores barnebarn har brugt d

  Løbehjul, Løbehjul med 3 hjul, Paw Patrol, Flot løbehjul til de mindste. Vores barnebarn har brugt det få gange, da han var mellem 3 og 5 år, men nu er han blevet for stor. Barnet kan bremse ved at tr

  50,00 kr.19-06-2024
 4. Paw Patrol hovedkvarter m div. biler og figurer, Paw Patrol, Paw Patrols hovedkvarter inklusive fors

  Paw Patrol hovedkvarter m div. biler og figurer, Paw Patrol, Paw Patrols hovedkvarter inklusive forskellige figurer og biler. Tårnet kan sige alle mulige lyde, men skal have nye batterier. Sælges (al

  700,00 kr.19-06-2024
 5. Paw Patrol Junglekøretøj - Tracker - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Junglekøretøj - Tracker - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Junglekøretøj - Tracker - Biler, Skibe , Paw Patrol Junglekøretøj - Tracker - Biler, Skibe , Junglekøretøj fra Paw Patrol Nu skal vi ud og redde verden! Og det bliver lidt nemmere, når dit

  240,00 kr.23-03-2024
 6. Paw Patrol Junglekøretøj - Rubble - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Junglekøretøj - Rubble - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Junglekøretøj - Rubble - Biler, Skibe &, Paw Patrol Junglekøretøj - Rubble - Biler, Skibe &, Junglekøretøj fra Paw Patrol Nu skal vi ud og redde verden! Og det bliver lidt nemmere, når dit

  240,00 kr.23-03-2024

I skrivende stund er der 776 annoncer med Paw Patrol, mens der er 389 annoncer med LOL Dukker her på DBA.

 

Det er ikke alle, der bruger sengetøjet, til det som sengetøj oftest bruges til. Flere og flere skræddere er nemlig på jagt efter brugt stof, fordi de med en bæredygtig tanke i baghovedet hellere vil sy tøj af stof, der allerede er produceret, fremfor at støtte ’køb og smid væk-kulturen’. Én af dem er Sille, der forvandler brugte broderi-duge til meget smukke skjorter. Du kan læse om Sille og skjorterne lige her.

Der er ingen tvivl om, at du får et personligt udtryk, når du hopper i en patchworkskjorte. Hos Ditte fra København er det ikke skjorter, som hænger på bøjlerne, men derimod smukke vintagekjoler. Kom med ned ad fortidens runways, når Ditte viser klædeskabet frem i videoen herunder.

Relaterede artikler