Retro ride
Børn

Retro ride

DBA Guide
DBA Guide

Retro ride

Det kan godt være at jeg har en søn der ELSKER biler og tog! Men jeg har også en søn der har en dukke der hedder Birthe. Og Birthe er en dreng! Ja :)

Og lige så højt som han elsker biler, (næsten) lige så højt elsker han at lege med tøjdyr og bamser - og det er nogle ret interessante rollelege han har gang i. Så man kan nok forestille sig, at han blev glad, da han forleden kom hjem fra vuggestuen og fandt denne her i stuen:

Det var lykkedes mig at lokke en sælger fra DBA til at sende den hele vejen fra Jylland - det tager jeg hatten af for, i øvrigt :) Prisen var nemlig rigtig god, og endnu vigtigere: standen var virkelig god, prisen taget i betragtning.

Kalechen og kasse er i brunt fløjl, og er desuden betrukket med fint blomstret betræk. Helt retro-perfektion :)

Hjulene kører upåklageligt, og jeg er vild med de små detaljer vognen har, som f.eks de bløde læderstropper, der holder hjulene fast:

Da Alfred kom hjem, var glæden ikke spor svær at spotte, og det blev hurtigt besluttet at vi skulle ud og køre en tur. Desuden var det slet ikke Birthe der skulle ud og køre - det var Bamse :)

Og vi skulle også lige sørge for, at Bamse ikke fik solen i øjnene. Det bryder man sig ikke om, når man er ude og køre, kunne Alfred fortælle!

Der blev vendt hoveder og vi mødte så mange rare mennesker på turen, der roste den fine dukkevogn - og tror også at flere var glade for at se en lille dreng gå tur med sådan en fin vogn. Jeg aner ikke hvor længe han kommer til at finde den interessant - men blev glad for at se, at han har så stor en omsorg, og jeg blev glad for at opleve at dukkevogne ikke kun er forbeholdt pigerne :)

Du kan tjekke DBA's udvalg af retrodukkevogne lige HER :)


Find det på DBA

 1. Neuschwanstein - Panorama 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil.
-
Lagt et p

  Neuschwanstein - Panorama 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil. - Lagt et par gange, der mangler ingen brikker. Clementoni Panorama Puzzle Færdig mål: 98 x 33 cm Brikker i god

  45,00 kr.20-02-2024
 2. Flot Motiv 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil.
-
Lagt 1 gang, der mangler

  Flot Motiv 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil. - Lagt 1 gang, der mangler ingen brikker. Jigsaw Puzzle Færdig mål: 75 x 50 cm. Brikker i ok kvalitet - Se også mine andre anno

  40,00 kr.20-02-2024
 3. The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil.

  The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil. - Lagt 1 gang, der mangler ingen brikker. Fra ikke ryger hjem Trefl Puzzle 1000 brikker Færdig mål:

  50,00 kr.20-02-2024
 4. Acropolis of Athens 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil.
-
( Der mangler bu

  Acropolis of Athens 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil. - ( Der mangler bunden af en 1 brik ) Lagt nogle gange, Educa Puzzle Færdig mål: 68 x 48 cm. Brikker i god spansk kval

  15,00 kr.20-02-2024
 5. Kravlegård, Playpen, Birtech, Birtech Playpen: Rigtig stor flot kravlegård - legeområde fra 3 mdr. t

  Kravlegård, Playpen, Birtech, Birtech Playpen: Rigtig stor flot kravlegård - legeområde fra 3 mdr. til 6 år. Brugt af tvillinger og storebror. Ofte med åben dør og som legeområde. Robust og i fin stan

  500,00 kr.20-02-2024
 6. Matterhorn Mountain in Autumn 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil.
-
Som ny

  Matterhorn Mountain in Autumn 1000 brikker, puslespil, Rabat ved køb af mindst 3 puslespil. - Som ny, lagt 1 gang, der mangler ingen brikker. Fra ikke ryger hjem Educa Puzzle Færdig mål: 68 x 48 cm. B

  60,00 kr.20-02-2024

Relaterede artikler