Når solens første stråler rammer - noget om forårsjakker
Børn

Når solens første stråler rammer - noget om forårsjakker

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Den seneste weekend bød på det smukkeste solskinsvejr, wauw.... Man higer efterhånden også efter det fine forår, fuglefløjt og haver der springer ud. Det smukke solskin gjorde også, at vi endelig havde et par dage, hvor vi kunne smide de tunge vinterjakker. Det er en hel befrielse at rende rundt udendørs, uden at være pakket ind fra top til tå. Naturligvis også lidt farligt, for lige så snart solen er væk, så står influenza og forkølelse altså på lur, hvis man kommer til at fryse.

Men vi ved også, når først varmen får sit tag i Danmark, så er det altså på tide, at købe forårs garderoben til ungerne. Sådan er det hvert år, det er ikke fordi tøjet er så slidt, at det ikke kan klare en sæson eller to mere, men tøserne er vokset, og termo bukserne stumper.

Det er her DBA er så smart. For vidste du, at man faktisk kan finde det meste her inde? Og du kan naturligvis også sælge dit gamle. Vi gør det hvert år. Her i foråret sælger vi både vinterjakkerne og flyverdragterne, og med lidt held, så dækker det gerne budgettet til både termotøj og regntøjForårsjakken skal vi også have erhvervet, der findes mange lækre af den slags til børn. Der er både softshellfleece og helt almindelige overgangsjakker. Og det smarte er, når du først står i søgefeltet, og har søgt på den variant du ønsker, så kommer der en undermenu frem, hvor fx fleecejakker er delt op i køn og alder. På den måde behøver du ikke lige suse over 1.000 annoncer igennem.

Find termotøj til ungerne:

 1. Termotøj, Termosæt, Mikkline, str. 134, Brugt men god stand.

  Termotøj, Termosæt, Mikkline, str. 134, Brugt men god stand.

  100,00 kr.05-12-2022
 2. Termotøj, Termosæt, Mikkline, str. 140, Som nyt. Brugt få gange, har mest bare stået i garderobeskab

  Termotøj, Termosæt, Mikkline, str. 140, Som nyt. Brugt få gange, har mest bare stået i garderobeskabet i skolen.

  150,00 kr.05-12-2022
 3. Termotøj, Termosæt, VRS, str. 122, I fin stand. Fra dyre og røgfrit hjem

  Termotøj, Termosæt, VRS, str. 122, I fin stand. Fra dyre og røgfrit hjem

  50,00 kr.05-12-2022
 4. Termotøj, Termosæt, Mikk-Line, str. 98

  Termotøj, Termosæt, Mikk-Line, str. 98

  40,00 kr.05-12-2022
 5. Termotøj, Termosæt uden fleece, VRS, str. 92, Termosæt fra Føtex i str 92 sælges. Er næsten ikke bru

  Termotøj, Termosæt uden fleece, VRS, str. 92, Termosæt fra Føtex i str 92 sælges. Er næsten ikke brugt, da det har været et ekstra sæt. Kommer fra ikke ryger samt dyrefrit hjem. Afhentes i Ringsted e

  50,00 kr.05-12-2022
 6. Termotøj, Steenholt, str. 86, Termosæt fra Steenholt i str 86 sælges. Er næsten ikke brugt, da det h

  Termotøj, Steenholt, str. 86, Termosæt fra Steenholt i str 86 sælges. Er næsten ikke brugt, da det har været et ekstra sæt. Kommer fra ikke ryger samt dyrefrit hjem. Afhentes i Ringsted eller evt mød

  75,00 kr.05-12-2022
Når man som mig, har børn der går både i børnehave og SFO, så ved man også, at tøjet bliver godt brugt. Og specielt med dette i baghovedet, så er det altså smart at købe den her slags brugt. For som jeg skrev tidligere, så kan børns overtøj ofte godt klare en sæson eller to mere, det ser måske ikke sprit nyt ud, men helt ærlig, børn elsker at lege i mudder, kravle på knæ og rulle ned af bakkerne i skoven. Så hvorfor ikke spare et par kroner, og finde det brugt. Det gør vi i hvert fald her i huset.

Nu er tippet i hvert fald givet videre, jeg ønsker Jer alle en rigtig dejlig påske.

Relaterede artikler