Legetøj i træ – til barnlige voksne

Legetøj i træ – til barnlige voksne

18. november 2015

Legetøj i træ – til barnlige voksne

Jeg er fan af gammelt trælegetøj. Egentligt køber jeg det mest til mig selv, for oftest er det afskallet i malingen eller ikke helt baby-venligt med skarpe kanter osv.

Trælegetøj

Derfor står trælegetøjet til pynt på mine døtres rum, højt oppe, så de ikke kan nå det, uden jeg kan være med.. Nogle af tingene sniger sig endda ind i stuen engang imellem.

TIP! Jeg kan godt lide mixet imellem det nye/moderne, det skæve/barnlige og det gamle/retro. Prøv endelig at stille det gamle legetøj med noget utraditionelt, der får folk til at stoppe op og reagere. Du kan også prøve at stille det steder, hvor det ikke forventes – fx på gæstetoilettet.

Trælegetøj ænder

Du kan finde rigtig mange sjove og forskellige modeller – og jeg viser her kun en brøkddel af de fine sager, vi lige nu har stående til pynt..

Trælegetøj and og kat

Venter du småfolk, eller er du – ligesom jeg – i sund kontakt med dit indre barn, finder du lige her en masse fint trælegetøj!

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dit fine gamle trælegetøj med os? Smid hashtag #dbadk på dit billede og tag gerne @frktrillingsgaard og @dbadk - så vi kan blive inspireret til nye måder at bruge de fine træsager på.