9 ting du skal vide, når du skal købe barnevogn
BørnUdeliv

9 ting du skal vide, når du skal købe barnevogn

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvis en barnevogn kan laves om til en klapvogn, hvad pokker er så forskellen på en barnevogn og en kombivogn? Og hvad kan de kostbare Emmaljunga-vogne, som andre kombi- og barnevogne ikke kan? Her får du en guide til dig, der som førstegangskøber skal finde ud af, hvilken barnevogn eller kombivogn, DU skal have.

4 timer! Vi skulle jo ”bare lige kigge”.

I weekenden kiggede jeg på barnevogn og blev sindssygt overrasket over, hvor ”besværligt” det var. Det var jo nærmest en overskuelig opgave at vælge sig en barnevogn, for der var SÅ mange at vælge imellem, og mest af alt blev jeg meget forvirret over, hvorvidt det var mest fornuftigt at vælge en barnevogn frem for en kombivogn. Hvad er forskellen? Det viste sig nemlig, at også en barnevogn kan laves om til en klapvogn, så hvori ligger forskellen?

Jo, det skal jeg fortæller jer. Her får I al den viden, jeg på fire timer sugede til mig i de mange forskellige butikker, jeg var i for at se på barnevogne. Al den viden, jeg skriver her, har jeg fået på baggrund af at tale med flere forskellige ekspedienter i de førende børneudstyrs-butikker.

Læs rådene under barnevognene til salg på DBA.

Barnevogne til salg:

 1. Barnevogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey 5, Hej alle sammen, vi sælger vores kære tvilling barnevogne,

  Barnevogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey 5, Hej alle sammen, vi sælger vores kære tvilling barnevogne, da vores børn er vokset fra den. Sælger den til en utrolig pris da den selvfølgelig er blevet brugt.

  4.500,00 kr.21-02-2024
 2. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Super flot barnevogn næsten ikke brugt. Brugt Max 5-8 gang

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Super flot barnevogn næsten ikke brugt. Brugt Max 5-8 gangen. Da vi meste har brugt en anden. Der kun en lille flæk ved håndtaget efter den blive pakke ved bu

  5.500,00 kr.21-02-2024
 3. Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 97, Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, l

  Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 97, Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 98, indvendig mål: 98x38x23 cm. + babylift. Står som ny.

  6.500,00 kr.20-02-2024
 4. Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 100, 

BARNEVOGNSPAKKE
Her får du den helt store barnevognspa

  Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 100, BARNEVOGNSPAKKE Her får du den helt store barnevognspakke. Så din baby er helt klar til både sommer og vinter! ???? I barnevognspakken er der følgende:

  5.500,00 kr.20-02-2024
 5. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Flot og velholdt barnevogn fra 2021 inkl myggenet, solskær

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Flot og velholdt barnevogn fra 2021 inkl myggenet, solskærm, babysele, madras og lagen. Ikke brugt meget, da vores pige stoppede med lure i en tidlig alder. E

  5.000,00 kr.20-02-2024
 6. Barnevogn, tvillinge-, trillinge-, liggemål (cm): 90, tvillingevogn med barnevogn og klapvogn.
Denne

  Barnevogn, tvillinge-, trillinge-, liggemål (cm): 90, tvillingevogn med barnevogn og klapvogn. Denne lækre vogn står klar til et nyt sæt tvillinger ?? Der medfølger: 2 barnevognesdele 2 klapvognesdele

  6.500,00 kr.20-02-2024

Lige nu er der 1.097 barnevogne til salg på DBA. Her kan du se alle dem, der koster mellem 4.000-6.000 kroner.

Når du kigger på barnevogne, er det mest essentielle at tage stilling til, om du vil have en kombivogn eller en barnevogn. Og forskellen, den får du oplistet, herunder:

1. Værd at vide om en kombivogn

En kombivogn er til bybarnet, og vognens primære formål er kun at transportere. Ikke til at baby kan sove i den i flere timer, mens du selv sidder et andet, hvor du ikke kan holde øje med vognen.

Fordele ved en kombivogn:

1. En kombivogn minder meget om en barnevogn. En af de største forskelle er dog, at den har et mindre stel end en barnevogn. Dermed er den lettere at trille rundt med i byer, hvor der kan være trang plads på fortovet.

2. Navnet afslører, at barnevognsdelen i en kombivogn let kan tages af, og i stedet kan du sætte en klapvognsdel på – vupti, kan du altså en funktionel, lille, fix klapvogn.

3. Kombivognen fylder som skrevet mindre end en barnevogn, og det er også en fordel, hvis du vil sælge den videre. Sådan fylder den nemlig mindre i kælderen eller skuret, mens den står og venter på at blive købt af en DBA-bruger.  

Kombivogne til salg på DBA:

 1. Kombivogn, Bugaboo FOX 3, Rigtig fin bugaboo fox 3, købt sommeren 2022 og brugt til et barn. Sælges

  Kombivogn, Bugaboo FOX 3, Rigtig fin bugaboo fox 3, købt sommeren 2022 og brugt til et barn. Sælges kun fordi vi udvider familien og har brug for en søskendevogn. Liggedel medfølger, har været brugt

  6.000,00 kr.20-02-2024
 2. Kombivogn, Emmaljunga edge duo, liggemål (cm): 97, Kombivogn, Emmaljunga Edge Duo

Liggemål for barn

  Kombivogn, Emmaljunga edge duo, liggemål (cm): 97, Kombivogn, Emmaljunga Edge Duo Liggemål for barnevog: 76 cm Liggem for klapvogn: 97 cm God stand og fungerer perfekt. Fodbremsen er lidt stram og m

  3.500,00 kr.20-02-2024
 3. Kombivogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey, liggemål (cm): 78, Tvillingevogn - kan bruges af to børn

Det

  Kombivogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey, liggemål (cm): 78, Tvillingevogn - kan bruges af to børn Dette medfølger: - Én liftdel - To klapvognssæder - To regnslag - To kalecher - Én varekurv - To term

  6.000,00 kr.20-02-2024
 4. Kombivogn, Bugaboo FOX 3, Sælger vores fine Bugaboo Fox 3 som er købt fra ny i december 2021 og brug

  Kombivogn, Bugaboo FOX 3, Sælger vores fine Bugaboo Fox 3 som er købt fra ny i december 2021 og brugt til et barn. Har altid stået i opgangen. Den er i super fin stand og hovedrengjort til salg. Har l

  6.000,00 kr.20-02-2024
 5. Kombivogn, Bugaboo Fox, Velholdt Bugaboo Fox kombivogn. Vi har brugt klapvognsdelen til ét barn, men

  Kombivogn, Bugaboo Fox, Velholdt Bugaboo Fox kombivogn. Vi har brugt klapvognsdelen til ét barn, mens barnevognsdelen kun har været i brug til lillebror i en måned. Sælges nu, da vi har anskaffet os e

  4.500,00 kr.20-02-2024
 6. Kombivogn, andet mærke Urban Glide 2, Thule Urban Glide 2 & Bassinet

Price includes:

- Thule Urban

  Kombivogn, andet mærke Urban Glide 2, Thule Urban Glide 2 & Bassinet Price includes: - Thule Urban Glide 2 Pram [RRP: 6,499 DKK] - Thule Urban Glide 2 Bassinet [RRP: 2,399 DKK] - Thule Urban Glide 2

  4.500,00 kr.20-02-2024
Her er fire kombivogne, som er til salg på DBA lige nu. Den, der står på græs, er sat til salg af Henrik fra Gentofte, som håber på at få 1.950 kroner for sin kombivogn. Mere kostbar er den lysebrune/grå, som du skal betale Susanne fra Gjerlev 3.000 kroner for at få fingrene i. 2.200 kroner koster Bianca fra Hellerups sorte kombivogn. Den hvide kombivogn kan blive din for 2.000 kroner, hvis du tager til Slagelse, og køber den af Sandie
Her er fire kombivogne, som er til salg på DBA lige nu. Den, der står på græs, er sat til salg af Henrik fra Gentofte, som håber på at få 1.950 kroner for sin kombivogn. Mere kostbar er den lysebrune/grå, som du skal betale Susanne fra Gjerlev 3.000 kroner for at få fingrene i. 2.200 kroner koster Bianca fra Hellerups sorte kombivogn. Den hvide kombivogn kan blive din for 2.000 kroner, hvis du tager til Slagelse, og køber den af Sandie

Ulemper ved en kombivogn:

1. Med en kombivogn kan barnet kun ligge i barnevognsdelen, indtil barnet er 6-8 måneder. Selve barnevognen er nemlig typisk kun 80 centimeter lang. Dette kan dog være en fordel, hvis du lige nu leder efter kombivogne på DBA, for dermed vil barnevognsdelen af kombivognen ikke være særlig slidt. Den vil altså nemt kunne holde til flere købere.

2. I en kombivogn er der ikke plads til en lift nede i selve barnevognen, fordi barnevognen jo i forvejen er ret lille. Så du kan for eksempel ikke lægge baby til at sove hjemme hos en veninde i en lift, som du så bærer ned og lægger i barnevognen. Ej heller kan du lægge baby til at sove i barnevognen og bære baby uforstyrret op i lejligheden, når turen er slut.

Ifølge ekspedienterne er der heller ikke plads til en voksipose (som kan erstatte en lift) i en kombivogn. Men du kan selvfølgelig tage hele barnevognsdelen ud af stellet og bære op i lejligheden for ikke at vække baby. Dette er dog ikke lige så smart, som hvis du blot skulle trække en lift ud af barnevognen.

LÆS OGSÅ: Sådan fjerner du rust fra din retro-barnevogn

3. En kombivogn er lille og fix, men det har også sine ulemper, for den kan være ”ustabil”. Ifølge ekspedienterne kan du typisk ikke lade baby ligge og sove i vognen, uden du holder øje, for babyer kan nemt rokke i vognen, og så er der risiko for, at vognen tipper. Også selvom du stiller den op af en væg. 

En af ekspedienterne fortalte mig, at hun havde ejet en kombivogn, som hele to gange var væltet både forlæns og baglæns med barnet i. Efter første gang, vognen var væltet (forlæns), havde hun stillet vognen med ”styret” op mod en væg. Det resulterede dog bare i, at vognen, med den meget urolige baby i, væltede baglæns.

Så en kombivogn er ikke sådan en, du kan have stående på en altan til at baby kan sove i. Til dette formål, bør du nok hellere have en barnevogn.

Dermed kan du overveje at købe en kombivogn til kørslen og en barnevogn til altanen/gården. Barnevogne kan købes billigt på DBA, og de fleste af dem er i god stand, for mange vælger at have to vogne, og derved bliver barnevognen på altanen ikke særlig slidt.

Kombivogne til salg på DBA:

 1. Kombivogn, andet mærke, Kindercraft pram
It is a well loved pram/stroller. Comes with diaper bag and

  Kombivogn, andet mærke, Kindercraft pram It is a well loved pram/stroller. Comes with diaper bag and changing pad

  500,00 kr.21-02-2024
 2. Kombivogn, Quinny, Pram in a good condition. Comes with extra wheels.

  Kombivogn, Quinny, Pram in a good condition. Comes with extra wheels.

  800,00 kr.21-02-2024
 3. Kombivogn, Baby Jogger Baby jogger city elite 2, Baby jogger købt fra ny i 2021 og brugt til 1 barn.

  Kombivogn, Baby Jogger Baby jogger city elite 2, Baby jogger købt fra ny i 2021 og brugt til 1 barn. I rigtig flot stand og kun med slid som ses på billede. Der medfølger taske, regnslag og myggenet

  2.600,00 kr.21-02-2024
 4. Kombivogn, Emmaljunga Nxt90, Emmaljunga nxt90 klapvogn inkl. liggedel. Med alt tilbehør- regnslag, m

  Kombivogn, Emmaljunga Nxt90, Emmaljunga nxt90 klapvogn inkl. liggedel. Med alt tilbehør- regnslag, myggenet og kørepose. Eneste defekt er en manglende trykknap (se billede) Giv gerne et bud

  3.000,00 kr.20-02-2024
 5. Kombivogn, Stokke Trailz, 

Kombivogn, Stokke Trailz

Kombivogn, Stokke trailz. 5 år gammel Kombivog

  Kombivogn, Stokke Trailz, Kombivogn, Stokke Trailz Kombivogn, Stokke trailz. 5 år gammel Kombivogn, Lila. I godt stand: - Klapvogn - Lift - Punkterfri hjul (med en lille skade, virker godt) - Hand

  800,00 kr.20-02-2024
 6. Kombivogn, Emmaljunga NXT90, Klapvogn fra Emmaljunga i høj kvalitet. Meget velholdt og har altid stå

  Kombivogn, Emmaljunga NXT90, Klapvogn fra Emmaljunga i høj kvalitet. Meget velholdt og har altid stået inde. Klapvognen har store robuste hjul, så den tåler kørsel i skoven eller ujævnt terræn. Sædet

  1.500,00 kr.20-02-2024

De fleste, af de kombivogne, der lige nu er til salg på DBAm er fra Emmaljunga, og næstflest fra Bugaboo.

2. Værd at vide om en barnevogn

Fordele ved en barnevogn

1. En typisk barnevogn er 97 centimeter lang, og dermed er der plads til, at baby kan være i vognen, ind til den bliver optil 2 år gammel.

2. De fleste barnevogne i dag har også kombi-delen. Altså kan en barnevogn også let laves om til en klapvogn.

3. En af de væsentlige forskelle på en barnevogn og en kombivogn er, at stellet på en barnevogn er mere stabilt. Så du kan altså godt lade baby sove i en barnevogn, ude af syne, uden at frygte, at vognen vælter. Derfor er der mange, der vælger at købe en barnevogn som altan-barnevogn. Altså en barnevogn, som kun benyttes til permanent at stå ude på altanen. Det slider jo ikke særlig meget på vognen, så der er en masse af slagen til salg på DBA i god stand, og tilmed vil du også nemt kunne komme af med din, hvis du vel og mærke også vælger at have en altan-barnevogn.

4. I en barnevogn er der plads til en babylift eller en voksipose.

Barnevogne til salg:

 1. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 90, Vognen er pæn og ren og ingen huller elign. i betrækket. 
Til a

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 90, Vognen er pæn og ren og ingen huller elign. i betrækket. Til altanen, carport kortere gåture

  300,00 kr.20-02-2024
 2. Barnevogn, Odder, Sort barnevogn fra Odder sælges. Vognen har noget alder og derfor også nogen skava

  Barnevogn, Odder, Sort barnevogn fra Odder sælges. Vognen har noget alder og derfor også nogen skavanker, men fungerer overordnet fint. Der er ingen problemer med brug af kassen eller stellet. Lynlåse

  1.000,00 kr.20-02-2024
 3. Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 100, 

BARNEVOGNSPAKKE
Her får du den helt store barnevognspa

  Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 100, BARNEVOGNSPAKKE Her får du den helt store barnevognspakke. Så din baby er helt klar til både sommer og vinter! ???? I barnevognspakken er der følgende:

  5.500,00 kr.20-02-2024
 4. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Flot og velholdt barnevogn og lift fra Odder. Modellen hedd

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Flot og velholdt barnevogn og lift fra Odder. Modellen hedder zip og er fra 2017. Brugt til 2 børn. Altid stået inde når den ikke var i brug. Fra dyre og røgfr

  3.500,00 kr.20-02-2024
 5. Barnevogn, Odder Classic, liggemål (cm): 97, Fin Odder vogn med X-Dream stel, fin madras, rullemadra

  Barnevogn, Odder Classic, liggemål (cm): 97, Fin Odder vogn med X-Dream stel, fin madras, rullemadras, to termounderlag, siddestøtte, regnslag, sele og lift ligeledes med madras, rullemadras og lagen.

  1.800,00 kr.20-02-2024
 6. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Lækker sort OdderZip barnevogn med ny kurv under vognen. Der me

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Lækker sort OdderZip barnevogn med ny kurv under vognen. Der medfølger madras, to lagner, original regnslag + myggenet, kopholder, barnevognssele og et ekstra regn

  2.900,00 kr.20-02-2024

Lige nu er der 335 barnevogne til salg på DBA fra mærket Odder. Det er det mærke, der er flest barnevogne til salg fra på DBA. Der er næstflest fra Emmaljunga.

Ulemper ved en barnevogn

1. Barnevognens stel er bredt, og vognen er også længere, så den fylder lidt mere, og er derfor ikke lige så fix som en kombivogn. Så når du laver barnevognen om til en klapvogn, vil stellets størrelse stadig ikke ændre sig, og dermed vil din klapvogn være større og mere ”uhandy” end en kombivogn lavet om til en klapvogn.

Her er fire barnevogne, som du lige nu kan købe på DBA: Den lyseblå barnevogn kan blive din for kun 500 kroner. Den har Yvonne til salg for Ryomgård. 2.200 koster Heidi fra Odense NV’s mørkeblå barnevogn. Er du mere til en vintage-barnevogn kan du købe Ina fra Ikast’s mørkeblå model til 1.600 kroner. Den hvide barnevogn kan du få fingrene i, hvis du er villig til at punge ud med de 3.900 kroner, som Tanja fra Svendborg lige nu vil have for den
Her er fire barnevogne, som du lige nu kan købe på DBA: Den lyseblå barnevogn kan blive din for kun 500 kroner. Den har Yvonne til salg for Ryomgård. 2.200 koster Heidi fra Odense NV’s mørkeblå barnevogn. Er du mere til en vintage-barnevogn kan du købe Ina fra Ikast’s mørkeblå model til 1.600 kroner. Den hvide barnevogn kan du få fingrene i, hvis du er villig til at punge ud med de 3.900 kroner, som Tanja fra Svendborg lige nu vil have for den

3. Madras

Stort set alle barnevogne sælges med en alt for tynd, lille madras. Så du skal huske at købe en god madras at lægge ned i. En madras koster typisk 400-500 kroner. Husk, at køber du også en lift, skal der også en ny, god madras til den. Det er kun den dyreste Emmajunger-barnevogn, som bliver solgt med en så lækker, tyk madras i, så man ikke selv behøver at skifte ud. ALLE andre vogne har for dårlige madrasser. På DBA kan du dog købe madrasserne til under halvdelen af nypris på de 400-500 koner.

4. HjulDreje eller ej

Vognene laves med hjul, der kan dreje, og hjul, der kun kan køre lige ud. De hjul, der kan drejes, kan dog sættes fast, så de også kun kan køre lige ud, hvis man vil det.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Den bedste brugtvogn til din guldklump

5. Hjul – Punkterfri eller luft

Vognene laves med punkter-frie dæk og med dæk, som har luft i sig. Begge dele kan baby lige godt lide, for der er stadig affjedring i vognene. Det er ikke fordi, det buldre og brager i de vogne, som har dæk uden luft i.

Hvis du har tænkt dig at sælge din barnevogn/kombivogn videre efterfølgende, så kan det anbefales at købe en barnevogn med punkterfrie dæk. Så er du fri for at bekymre dig om, hvorvidt barnevognens dæk skal pumpes op eller skiftes, inden den nye køber skal overtage.

Vogne med punkterfrie dæk:

 1. Barnevogn, Emmaljunga, Indbygget myggenet og solskærm 
Thermobasebund 
Punkterfrie dæk

  Barnevogn, Emmaljunga, Indbygget myggenet og solskærm Thermobasebund Punkterfrie dæk

  850,00 kr.20-02-2024
 2. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Rigitg fin sort Emmaljunga Big Star Supreme på aluminium s

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Rigitg fin sort Emmaljunga Big Star Supreme på aluminium stel med punkterfri dæk. Barnevogn med madras og tilbehør - sele, indbygget solsejl og myggenet samt

  1.700,00 kr.20-02-2024
 3. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Flot og velholdt barnevogn og lift fra Odder. Modellen hedd

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Flot og velholdt barnevogn og lift fra Odder. Modellen hedder zip og er fra 2017. Brugt til 2 børn. Altid stået inde når den ikke var i brug. Fra dyre og røgfr

  3.500,00 kr.20-02-2024
 4. Barnevogn, andet mærke Stork, liggemål (cm): 97, Flot vogn 
Står rigtig flot uden pletter eller tegn

  Barnevogn, andet mærke Stork, liggemål (cm): 97, Flot vogn Står rigtig flot uden pletter eller tegn på slid Læderstyr uden tegn på slid Liggemål 97 cm Punkterfri dæk Nem at slå sammen og kan væ

  3.800,00 kr.20-02-2024
 5. Kombivogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey, liggemål (cm): 78, Tvillingevogn - kan bruges af to børn

Det

  Kombivogn, tvillinge-, Bugaboo Donkey, liggemål (cm): 78, Tvillingevogn - kan bruges af to børn Dette medfølger: - Én liftdel - To klapvognssæder - To regnslag - To kalecher - Én varekurv - To term

  6.000,00 kr.20-02-2024
 6. Barnevogn, Trille, liggemål (cm): 98, Trille barnevogn , særdeles fin og velholdt.
Kun brugt til mit

  Barnevogn, Trille, liggemål (cm): 98, Trille barnevogn , særdeles fin og velholdt. Kun brugt til mit barnebarn i ny og næ . Stået inde altid , ingen mug eller skrammer. Nem at tørre af , udvendig og i

  1.400,00 kr.20-02-2024

Her kan du se alle de mange kombi- og barnevogne, du lige nu kan købe på DBA med punkterfrie dæk.

6. Når vognen skal skilles ad

Sørg for, at den barnevogn/kombivogn, du har kig på, har et klikbart system, når du skal tage overdelen af og folde stellet sammen (når vognen for eksempel skal ind i bilen). Langt de fleste barnevogne har et fint og nemt ”klik-system”, men jeg så på en af mærket Trille, som krævede to hænder på samme tid, for at overdelen kunne skilles ad fra stellet. Det var ret upraktisk.

7. Lift

Det er ikke alle barnevogne, der sælges MED lift i. En lift koster typisk mellem 1.200-1.500 kroner. Alle lifte er lavet i det samme mål, som er 30 X 75 centimeter. Et barn vokser ud af en lift efter cirka 6 måneder. Så det er de færreste lifte, der når at blive slidte, og dermed kan du nemt sælge liften videre på DBA, ligesåvel som, at du kan købe nogle i rigtig fin stand på DBA.

LÆS OGSÅ: Disse ti ting til børn blev sat mest til salg på DBA sidste år

Hvorfor kan det være en god idé at købe en voksipose frem for en lift? Ja, det får du svar på herunder. By the way: De to voksiposer, som du kan se på billedet her, er begge til salg lige nu på DBA
Hvorfor kan det være en god idé at købe en voksipose frem for en lift? Ja, det får du svar på herunder. By the way: De to voksiposer, som du kan se på billedet her, er begge til salg lige nu på DBA

8. Voxipose

I stedet for en lift kan du også købe en voksipose. En voksipose er egentlig en slags sovepose. Lad dig ikke forvirre af, at der findes et helt brand, der kalder sig ’Voksi’, for du kan også købe voksiposer af andre mærker.

En voksipose koster 2.200 kroner og kan fungere som en lift, hvis du for 500 kroner (cirka) oveni køber en bæreplade til voksiposen. Bærepladen sørger for et stabilt og stift underlag.

En voksipose er smart, fordi den også kan bruges som en ’babynest’, når baby det første halve års tid skal sove i sin seng, og sengen er lidt for stor. Voksiposen giver baby en følelse af at ligge omringet af puder.

En voksipose kan barnet ligge i indtil barnet er hele 3 år. Den kan jo nemlig bare udvide sig. Til en sammenligning kan baby kun være i liften i 6 måneder.

Voksiposer på DBA:

 1. Kørepose, Voksi, Voksi, Voksi Move kørepose sælges

  Kørepose, Voksi, Voksi, Voksi Move kørepose sælges

  350,00 kr.21-02-2024
 2. Tilbehør til autostol, Indsats til autostol , Voksi, Cover til autostol fra Voksi

Fejler intet, er

  Tilbehør til autostol, Indsats til autostol , Voksi, Cover til autostol fra Voksi Fejler intet, er som ny - kræver kun en vask. Info om produktet: Praktisk Voksi cover til autostolen i mørkegrå. Vo

  250,00 kr.21-02-2024
 3. Andet, Voksi Pose , Voksi, Helt ny voksipose Voksi explorer i farven sort, som kun er blevet brugt e

  Andet, Voksi Pose , Voksi, Helt ny voksipose Voksi explorer i farven sort, som kun er blevet brugt en enkelt gang. Sælges videre da vi har to nu og faktisk kun bruger en :) Nypris 1299

  700,00 kr.20-02-2024
 4. Andet, Bæreplade, Voksi, Voksi bære plade, underlag for en voksi pose.

Se også mine andre annoncer.

  Andet, Bæreplade, Voksi, Voksi bære plade, underlag for en voksi pose. Se også mine andre annoncer.

  200,00 kr.20-02-2024
 5. Kørepose, Voksi kørepose til barnevogn eller klapvog, Voksi, Meget fin kørepose/voksipose med dunet

  Kørepose, Voksi kørepose til barnevogn eller klapvog, Voksi, Meget fin kørepose/voksipose med dunet fuld. Den har stort set aldrig været brugt. Passer perfekt til det danske, småkolde vejr.

  400,00 kr.20-02-2024
 6. Voksipose, Voksipose Classic+, Voksi, Med vinterdyne - i god stand!

  Voksipose, Voksipose Classic+, Voksi, Med vinterdyne - i god stand!

  350,00 kr.20-02-2024

I skrivende stund er der 552 voksiposer til salg på DBA. De fleste koster under 500 kroner.

9. Husk også…

Du skal også huske, at du kan købe myggenet, regnnet, solsejl, kopholer og smartphoneholder til barnevognen/kombivognen. 

10. Hvorfor er barnevogne fra Emmaljunga så pokkers dyre?

Ja, det spørgsmål stillede jeg ekspedienterne i butikken.

Svaret er, at Emmaljungas barnevogne faktisk ikke rigtig ”kan” mere end de andre, og de har stort set samme udstyr og funktioner. Når de så alligevel er dyre end nogle andre brands, er det fordi, de bliver produceret i Sverige, hvor produktionsomkostningerne er dyre. Dertil kan det ikke fornægtes, at kvaliteten er lidt bedre. Skal du bruge barnevognen til flere børn, vil du sælge den videre efterfølgende, eller vil du købe en brugt, så kan Emmaljunga anbefales. De holder simpelthen bare bedre end mange af de andre vogne.

LÆS OGSÅ: Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

En anden fordel ved Emmaljunga er, at nogle af deres vogne (mange af dem) kan foldes mere sammen end andre vogne. Du kan klappe selve overdelen sammen. Så hvis du kører i en meget lille bil, er Emmaljunga måske et godt mærke for dig.

Køber du den dyreste Emmaljunga-barnevogn på markedet lige nu, behøver du heller ikke udskifte madrassen. Der vil madrassen, som følger med barnevognen, være tyk nok.

Emmaljunga-vogne på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga Big star surpreme, liggemål (cm): 98, Rigtig lækker og velholdt Emmaljunga med

  Barnevogn, Emmaljunga Big star surpreme, liggemål (cm): 98, Rigtig lækker og velholdt Emmaljunga med langt liggemål. Næsten ny helsemadras. Ingen fugt eller pletter. Udluftning i kaleche. Siddestøtte

  1.600,00 kr.21-02-2024
 2. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Super flot barnevogn næsten ikke brugt. Brugt Max 5-8 gang

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Super flot barnevogn næsten ikke brugt. Brugt Max 5-8 gangen. Da vi meste har brugt en anden. Der kun en lille flæk ved håndtaget efter den blive pakke ved bu

  5.500,00 kr.21-02-2024
 3. Ståbræt, Emmaljunga Se billede, Ståbræt/søskendebræt til Emmaljunga barnevogn (model se billede). Je

  Ståbræt, Emmaljunga Se billede, Ståbræt/søskendebræt til Emmaljunga barnevogn (model se billede). Jeg har købt det brugt for 75 kroner, men det passer desværre ikke til vores vogn Edge Duo Combi. Sælg

  75,00 kr.21-02-2024
 4. Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 98, En god vogn med meget plads. Der er gået

  Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 98, En god vogn med meget plads. Der er gået hul på læderen på håndtaget, ellers bare almindelige brugsspor. Har stået tørt.

  1.100,00 kr.21-02-2024
 5. Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 97, Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, l

  Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 97, Barnevogn, Emmaljunga Big star suprême, liggemål (cm): 98, indvendig mål: 98x38x23 cm. + babylift. Står som ny.

  6.500,00 kr.20-02-2024
 6. Barnevogn, Emmaljunga, Indbygget myggenet og solskærm 
Thermobasebund 
Punkterfrie dæk

  Barnevogn, Emmaljunga, Indbygget myggenet og solskærm Thermobasebund Punkterfrie dæk

  850,00 kr.20-02-2024

I skrivende stund er der 313 Emmaljunga-barnevogne til salg på DBA, og 181 kombivogne fra Emmaljunga.

Du kan selvfølgelig spare rigtig mange penge på at købe din barnevogn brugt, og hvis du gør det, så køb da hellere en, der er billig, og som kunne trænge til en kærlig hånd. For vi har her guiden til dig, der vil shine din brugte barnevogn op. Med denne artikel bliver din brugte barnevogn køreklar.

Hvis du gerne vil lade dig inspirere af de kendtes børneindkøb, så læs artiklen om Christiane Schamburg-Müller, der fortæller, at hendes baby skal være en rigtig genbrugsbaby. Hvad hun helt konkret mener med det, ja det kan du få svaret på, her.

Relaterede artikler