Her bor en dreng på 2!
Børn

Her bor en dreng på 2!

DBA Guide
DBA Guide

Her bor en dreng på 2!

Jeg kan blive helt betaget af billeder af børneværelser. Især på Instagram findes der rigtig mange billeder af de fineste rum, der næsten er så fine at man skulle tro at ingen nogensinde rørte ved noget derinde!

Hjemme hos os har vi egentlig ikke haft de helt store armbevægelser i forhold til Alfreds værelse.

Hele huset er hans værelse – og derfor flyder det med legetøj overalt, og virker dermed som spild af tid at lægge de helt store kræfter i at indrette hans rum, når han alligevel breder sig langt udover de fleste af vores kvadratmeter.

Alfreds samling af biler, både antal og udgaver, er efterhånden nået til et punkt hvor Elvis Presley ville have været misundelig – og hans samling af bøger begynder også at minde lidt om beholdningen på biblioteket i Sydhavnen. Så derfor har vi to gode og solide opbevaringskasser, der begge er stoppet til randen med køretøjer og bøger.

Det lyder nok som om de fleste biler er overflødige, hvis de alligevel er gemt af vejen, men mange mænd vil nok være enige med ham i, at man hurtigt kan miste interessen for de gamle, når mor kommer hjem med en nyere model! Heldigvis er 99 % af dem købt brugt, eller arvet.

På reolen finder man så beholdningen af dyr – et bredt udvalg af de farlige dyr fra savannen, junglen og de grønne, danske marker. Han mener at de alle sammen kommer ret godt ud af det med hinanden, så set fra en 2-årigs perspektiv, er der er ingen grund til at lave forskelsbehandling, når det kommer til hvilke dyr der kan bo sammen. Løver, køer og skilpadder kan SAGTENS leve side om side, i hvert fald :)

Det eneste jeg havde af ønsker rent indretningsmæssigt, var at der skulle være et lille bord og nogle stole. Så der var mulighed for at trække sig lidt tilbage og tegne eller en anden form for leg, hvor man kunne sidde lidt for sig selv. Det er ikke så ofte han gør det endnu, men jeg håber det kommer en dag.

Alfred har haft den samme seng altid – og han har sovet i den i de perioder hvor smørhullet ikke var at foretrække. Han føler sig hjemme i den seng, og heldigvis er det en model der kan bruges i mange år endnu. Den fine Børge Mogensen stol er til os, når vi sidder med krampe i hænderne og nusser ham i søvn om aftenen :)

Børneværelset er et af de rum der udvikler sig allermest i løbet af tiden, tror jeg. Det er yderst sjældent de ser ens ud i flere år i træk. Og der er altid rum til inspiration – så jeg vil prøve at lave nogle flere indlæg om børneværelset – både til drenge og piger – og til forskellige aldre.

Andre ting fra Alfreds værelse: bObles  – Fisher PriceBrioarkitektlampebøger

Find det på DBA

 1. Bluse, Copenhagen Luxe, str. 42, God men brugt, fin skjortebluse med flæsekant fra Copenhagen Luxe.

  Bluse, Copenhagen Luxe, str. 42, God men brugt, fin skjortebluse med flæsekant fra Copenhagen Luxe. Har et lille hul i nakken (se billede) 30% silke 70% viscose

  95,00 kr.02-12-2023
 2. Cykelhjelm, Met cykelhjelm, Met cykelhjelm

Børnecykelhjelm til mindreårige ca 3-10år.

Se evt mine

  Cykelhjelm, Met cykelhjelm, Met cykelhjelm Børnecykelhjelm til mindreårige ca 3-10år. Se evt mine andre annoncer. Kan sendes på købers regning.

  70,00 kr.02-12-2023
 3. Søger account , PS4, action, Fortnite account søges :) skal kunne mødes fysisk

  Søger account , PS4, action, Fortnite account søges :) skal kunne mødes fysisk

  1,00 kr.02-12-2023
 4. Smartwatch, andet mærke, Helt nyt Reflex Active SERIES 3 DENMARK EDITION RA03-4045. Aldrig brugt, ka

  Smartwatch, andet mærke, Helt nyt Reflex Active SERIES 3 DENMARK EDITION RA03-4045. Aldrig brugt, kan sendes på købers regning. Der medfølger oplader.

  300,00 kr.02-12-2023
 5. Tvreol, b: 180 d: 42 h: 50

  Tvreol, b: 180 d: 42 h: 50

  500,00 kr.02-12-2023
 6. Lego Architecture, 21052, Dubai. Ny, uåbnet og forseglet æske. Meget god stand.

  Lego Architecture, 21052, Dubai. Ny, uåbnet og forseglet æske. Meget god stand.

  600,00 kr.02-12-2023

Relaterede artikler