Find unikt legetøj på DBA
Børn

Find unikt legetøj på DBA

DBA Guide
DBA Guide

Find unikt legetøj på DBA

Jeg er vild med DBA, og det er ikke kun på boligområdet, man kan finde så meget guld liggende rundt omkring på siden. Jeg bliver nødt til at dele en dejlig oplevelse, vi havde sidste år, og derfor drejer dette indlæg sig om legetøj denne gang.

Vores lille dreng, som dengang var fire år, elskede bilerne fra Cars-filmen. Han havde efterhånden fået en del, som var købt brugt eller fra ny. Han kunne bruge timer på at sidde og lege med de biler på alle mulige måder, og han forsvandt helt ind i sin egen verden. Det var dejligt at se på en dreng, der ellers var en del krudt i, fordybe sig.

Derfor ledte jeg i noget tid efter nogle sjældne Cars-lastbiler, og som derfor også kostede en del bare for en enkelt. Da jeg endelig en dag fandt en sælger, som havde fem forskellige Cars-lastbiler, slog jeg til. Vi måtte vente til vi kom hjem fra ferie, og der stod pakken og ventede på ham.

Den glæde, vores lille dreng fik, da han så de forskellige lastbiler, var det hele værd. Lastbilerne fejlede ingenting – selvfølgelig kunne man se at farverne var lidt falmede – men ellers var de meget fine, og den glæde, som han fik og stadig har, er jo bare så skøn.

Jeg elsker, at man også kan finde brugt legetøj på DBA. Særligt i de tilfælde, hvor det er noget specielt, som ikke længere kan købes i butikkerne, men så kan findes på DBA.

Jeg har gjort nogle rigtig gode legetøjsfund gennem DBA, blandt andet et gammelt smølfehus, som jeg kan huske fra min egen barndom og en masse gamle smølfer til virkelige gode penge. Jeg vil helt klart også anbefale DBA til at gøre en masse guldfund i form af legetøj. Man skal bare lede efter det, og børnene bliver så glade for det.

Find det på DBA

 1. Grensaks, Texas, Produktbeskrivelse GS720Li m/teleskopskaft
Batteridrevet grensaks inkl. teleskopska

  Grensaks, Texas, Produktbeskrivelse GS720Li m/teleskopskaft Batteridrevet grensaks inkl. teleskopskaft. Skån hænderne/fingrene, når der klippes tykkere grene over ved hjælp at denne smarte grensaks.

  400,00 kr.21-03-2023
 2. Blu-ray, action, Valhalla Rising
Som ny 

Som en anden kamphund holdes den stumme kriger One-Eye i b

  Blu-ray, action, Valhalla Rising Som ny Som en anden kamphund holdes den stumme kriger One-Eye i bur af sine hedenske slaveherrer. Det varer dog kun, indtil han smadrer deres kranier og slår følge m

  20,00 kr.21-03-2023
 3. Samlefigurer, Breyer, 200kr god stand 
1:9

  Samlefigurer, Breyer, 200kr god stand 1:9

  200,00 kr.21-03-2023
 4. Højttaler, JBL, JBL Xtreme 2 bluetooth IPX7, God, Fed Bluetoothhøjttaler. IPX7 certificeret.
30 min

  Højttaler, JBL, JBL Xtreme 2 bluetooth IPX7, God, Fed Bluetoothhøjttaler. IPX7 certificeret. 30 min. under vand ved 1 mtr. dybde. Fejler intet. Stadig god batteritid. Nypris kr1500. Kvittering haves.

  700,00 kr.21-03-2023
 5. Håndboldsko, Aesics, str. 35, Brugt to gange :(

  Håndboldsko, Aesics, str. 35, Brugt to gange :(

  150,00 kr.21-03-2023
 6. Skruer, Kasse med blandede

  Skruer, Kasse med blandede

  200,00 kr.21-03-2023

Relaterede artikler