Find unikt legetøj på DBA
Børn

Find unikt legetøj på DBA

DBA Guide
DBA Guide

Find unikt legetøj på DBA

Jeg er vild med DBA, og det er ikke kun på boligområdet, man kan finde så meget guld liggende rundt omkring på siden. Jeg bliver nødt til at dele en dejlig oplevelse, vi havde sidste år, og derfor drejer dette indlæg sig om legetøj denne gang.

Vores lille dreng, som dengang var fire år, elskede bilerne fra Cars-filmen. Han havde efterhånden fået en del, som var købt brugt eller fra ny. Han kunne bruge timer på at sidde og lege med de biler på alle mulige måder, og han forsvandt helt ind i sin egen verden. Det var dejligt at se på en dreng, der ellers var en del krudt i, fordybe sig.

Derfor ledte jeg i noget tid efter nogle sjældne Cars-lastbiler, og som derfor også kostede en del bare for en enkelt. Da jeg endelig en dag fandt en sælger, som havde fem forskellige Cars-lastbiler, slog jeg til. Vi måtte vente til vi kom hjem fra ferie, og der stod pakken og ventede på ham.

Den glæde, vores lille dreng fik, da han så de forskellige lastbiler, var det hele værd. Lastbilerne fejlede ingenting – selvfølgelig kunne man se at farverne var lidt falmede – men ellers var de meget fine, og den glæde, som han fik og stadig har, er jo bare så skøn.

Jeg elsker, at man også kan finde brugt legetøj på DBA. Særligt i de tilfælde, hvor det er noget specielt, som ikke længere kan købes i butikkerne, men så kan findes på DBA.

Jeg har gjort nogle rigtig gode legetøjsfund gennem DBA, blandt andet et gammelt smølfehus, som jeg kan huske fra min egen barndom og en masse gamle smølfer til virkelige gode penge. Jeg vil helt klart også anbefale DBA til at gøre en masse guldfund i form af legetøj. Man skal bare lede efter det, og børnene bliver så glade for det.

Find det på DBA

 1. Ældre Store Plastik Krus Plastikkrus Pynt Må.15x8c, Julegave Jule Gave Ide : 3 stk brugte Krus, farv

  Ældre Store Plastik Krus Plastikkrus Pynt Må.15x8c, Julegave Jule Gave Ide : 3 stk brugte Krus, farvet Rød Gul Grøn væske i hulrum, Måler 15x8cm. Stand : Fine Køkken indretning Børne indretning Pynt F

  120,00 kr.05-12-2023
 2. Årsnisser, Klarborg
Årsnissepar 2007 Maiken & Marcus
Fejler ingenting
Ikke ryger hjem
Kan sendes
200

  Årsnisser, Klarborg Årsnissepar 2007 Maiken & Marcus Fejler ingenting Ikke ryger hjem Kan sendes 200 kr

  200,00 kr.05-12-2023
 3. Bluse, Mos Mosh, str. 40, str. M 38/40. nypris 899 kr. 
Findes på Amager. Købes som beset. MobilePay

  Bluse, Mos Mosh, str. 40, str. M 38/40. nypris 899 kr. Findes på Amager. Købes som beset. MobilePay haves. Kan sendes mod betaling. Available on Amager. Bought as seen. MobilePay available. Can be se

  225,00 kr.05-12-2023
 4. Anden arkitekt, Augusta fra Frighetto, Lænestol, Otiumstol, Luksus stol, Et absolut imponerende møbe

  Anden arkitekt, Augusta fra Frighetto, Lænestol, Otiumstol, Luksus stol, Et absolut imponerende møbel fra den store italienske møbelfabrik Frighetto. Tidligere solgt i Illums Bolighus. Kan lænes tilba

  6.500,00 kr.05-12-2023
 5. Økseskibet. Kulmand. Spøgelsesfangen, Jens Henrik Jensen, genre: krimi og spænding, 4 Bøger af Jens

  Økseskibet. Kulmand. Spøgelsesfangen, Jens Henrik Jensen, genre: krimi og spænding, 4 Bøger af Jens Henrik Jensen. HOFNARREN I MURMANSK. 408 sider. Fra 1999. Hardback. kr. 35,- ØKSESKIBET. En Nina P

  35,00 kr.05-12-2023
 6. Nederdel, str. 34, Mads Nørgaard, Blå, Næsten som ny, Med lommer, str S

  Nederdel, str. 34, Mads Nørgaard, Blå, Næsten som ny, Med lommer, str S

  150,00 kr.05-12-2023

Relaterede artikler