Fastelavns kostumer med et personligt pift
Børn

Fastelavns kostumer med et personligt pift

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Fastelavns kostumer med et personligt pift

I den her uge gik det op for mig, at fastelavn sørme er lige om hjørnet... I hvert fald holder de det på skolen d. 8 februar, og det kan altså hurtigt komme.

Merle har længe snakket om, at hun gerne ville være påfugl, så det har jeg kigget efter en del steder, men det er åbenbart ikke i helt så høj kurs som fx Anna & Elsa, og derfor heller ikke helt så let at finde.

DBA blev selvfølgelig stedet hvor jeg fandt det, hvor ellers.... Der findes oceaner af kostumer på DBA, så det er bare med at søge løs. Kjolen var aldrig brugt, så vi modtog en kjole i fin ny emballage. Dog har jeg efterfølgende set, at den faktisk godt kunne være fundet på ny, men da jeg ledte fandtes den altså ikke, og pludselig er det virkelig fastelavn, og så er alt udsolgt.

I weekenden besluttede vi så at peppe det her kostume lidt op, der medfølger et fint påfulgleagtigt sjal, men ellers ingenting. Både Jesper og jeg synes der skulle en maske til. Vi havde så begge en ide om, hvordan vi synes den skulle være :-) Vi fandt papir, sakse og glitter frem, og så indtog vi alle 4 spisebordet det meste af lørdag eftermiddag. Jesper og jeg udviklede hver sin påfuglemaske, og pigerne tegnede i malebøger og klippede sjove små fastelavnskatte.

Min er den enkle variant, en guld maske, med 8 "øjne" op i hver side. Jesper gik all in, han klippede en stor maske i sort karton, så klippede han små "øjne" ud i alle påfuglens farver og tilføjede til sidst et næb. Jeg måtte bøje mig i støvet, den blev virkelig flot.... Jeg tror også det er den Merle vælger ;.) På dagen tilføjer vi nok også lidt ansigtsmaling :-)

Det er sjovt at sætte sit eget præg på fastelavnskostumet, man kan google sig til mange sjove ideer, det er kun fantasien der sætter grænser.

De kreative eftermiddage hvor hele familien er samlet om et projekt, dem holder vi også ret meget af, man snakker og hygger på en helt anderledes måde - og så tilføjede vi lige belgiske vafler med is....

Bon appetit og Happy fastelavn :-/


Find det på DBA

 1. Fritidstøj, Træningsdragt, HUMMEL, str. findes i flere str., LÆS HELE TEKSTEN

Næsten nyt Lilla Humm

  Fritidstøj, Træningsdragt, HUMMEL, str. findes i flere str., LÆS HELE TEKSTEN Næsten nyt Lilla Hummel Træningsdragt med netfor. Brugt én gang, hvor der blev revet hul på indersiden af højre buksebe

  150,00 kr.15-06-2024
 2. Tremmeseng, b: 60 l: 120, Flot og velholdt Gonatt tremmeseng fra IKEA. Den har tre skuffer og kan in

  Tremmeseng, b: 60 l: 120, Flot og velholdt Gonatt tremmeseng fra IKEA. Den har tre skuffer og kan indstilles i to højder. Den ene side kan tages af, og der medfølger en hjemmelavet sengehest til når d

  450,00 kr.15-06-2024
 3. Andet legetøj, Fiskespil

  Andet legetøj, Fiskespil

  5,00 kr.15-06-2024
 4. Blandet legetøj, Båd med fe og enhjørning, Schleich, Bayala båd med fe og lille enhjørning

  Blandet legetøj, Båd med fe og enhjørning, Schleich, Bayala båd med fe og lille enhjørning

  145,00 kr.15-06-2024
 5. Lægesæt, NYT... sød kuffert med indhold.. fra 3 år., Der er rød hank og lås på lægetasken., Sælges f

  Lægesæt, NYT... sød kuffert med indhold.. fra 3 år., Der er rød hank og lås på lægetasken., Sælges for 60 kr. FRA RØGFRIT HJEM. Sender gerne.

  60,00 kr.15-06-2024
 6. Lego Duplo, Pose med blandet Lego Duplo.

Der er bl.a. til et etagehus, campingvogn, bus, hestetrail

  Lego Duplo, Pose med blandet Lego Duplo. Der er bl.a. til et etagehus, campingvogn, bus, hestetrailer, Askepot prinsesse mv. Det hele sælges samlet. Afhentes i Rødovre. 300,-

  300,00 kr.15-06-2024

Relaterede artikler