Disse 5 DBA-brugere kan du følge for at få hjemmelavede ting til din baby
Børn

Disse 5 DBA-brugere kan du følge for at få hjemmelavede ting til din baby

DBA Guide
DBA Guide

Vidste du, at du kan følge andre brugere på dba.dk? Det er ret genialt, hvis du har bestemte ting, du altid er på udkig efter. Hvis du for eksempel finder en bruger på DBA, der har et barn, der er et år ældre end dit eget, er du sikker på, at de ting brugeren sælger, minder om de ting du har brug for.

Her er fem brugere på DBA, du skal følge, hvis du er på udkig efter fine sager til babyen – bare klik på '+ Følg'-knappen under brugerens profil.

Mangler du en fin, hæklet uro til at hænge over babysengen, så er Anne K den, du skal kigge forbi. Hun er også leveringsdygtig i hæklede babyhuer, så guldklumpen kan ligne en Minion eller en Pokemon-ball.

Klik her for at se alle de fine ting til babyer, som Anne K skaber på bestilling.

Alle disse fine ting laver DBA-brugeren Anne K fra Sønderborg på bestilling.
Alle disse fine ting laver DBA-brugeren Anne K fra Sønderborg på bestilling.

Er du til flere hæklerier, så er det også en god idé at se, hvad Julie P laver – her er der nemlig både rangler og bamse-blæksprutter! Og når det lille vidunder vil til at sidde op i barnevognen, så syr hun også barnevognshynder i de farver, du gerne vil have.

Suttekæder er en genial opfindelse – ikke flere tabte eller forsvundne sutter! Hos P P. Kan du vælge mellem mange forskellige og selv vælge hvilken type klips, der skal på – smut forbi her!

Vibeke T laver babytæpper, der passer til enhver smag, fra sarte nuancer til de klare farver. Den gode babyshower-gave til din gravide veninde – eller til din egen baby. Gør tæppet endnu mere personligt ved at brodere initialer på det.

På udkig efter en babynest? Så skynd dig forbi Mika A! Hun syer de fineste udgaver, hvor baby ligger både trygt og pænt – og i lige de farver du gerne vil have. Eller hvad med en hæklet kanin, en sengerand eller en sky-pude?

Klik her for at se alle de ting, som Mika A kan skabe på bestilling.

Det er nogle af de babyting, som Mika A har til salg på DBA - ting, hun udarbejder på bestilling.
Det er nogle af de babyting, som Mika A har til salg på DBA - ting, hun udarbejder på bestilling.

Du kan også finde sødt babylegetøj og -udstyr ved at gå på jagt i DBA's gemmer. Lige for tiden er der 5.322 ting til salg i kategorien 'babylegetøj'. Herunder kan du se nogle eksempler fra kategorien.

Find legetøj til din lille guldklump, her

 1. Div mærker, aktivitetslegetøj, Alt virker og er rent og pænt

  Div mærker, aktivitetslegetøj, Alt virker og er rent og pænt

  400,00 kr.20-05-2024
 2. B. Toys zany zoo aktivitetskube, B. Toys, aktivitetslegetøj, B-toys Zany Zoo Aktivitetskube i fin st

  B. Toys zany zoo aktivitetskube, B. Toys, aktivitetslegetøj, B-toys Zany Zoo Aktivitetskube i fin stand og ideel til den lille pilfinger.

  350,00 kr.20-05-2024
 3. Cocomelon Klubhus - Babylegetøj Hos Coop

  Cocomelon Klubhus - Babylegetøj Hos Coop

  Cocomelon Klubhus - Babylegetøj Hos Coop, CoComelon, Cocomelon Klubhus - Babylegetøj Hos Coop, Er du klar til leg i Cocomelon klubhuset? Sjovt legesæt til alle små børn, der kender og elsker de søde C

  360,00 kr.08-10-2022
 4. Magni, Gåbil, Aldrig været brugt eller samlet. Fejler intet. Fra dyre- og røgfrit hjem.

  Magni, Gåbil, Aldrig været brugt eller samlet. Fejler intet. Fra dyre- og røgfrit hjem.

  350,00 kr.19-05-2024
 5. Alt muligt forskellig legetøj, Mange forskellige, aktivitetslegetøj, Div. Aktivitetslegetøj til de s

  Alt muligt forskellig legetøj, Mange forskellige, aktivitetslegetøj, Div. Aktivitetslegetøj til de små. Alt fra uroer, puttekasser, aktivitets bamser, rangler, højstols og autostols aktivitet. Prise

  700,00 kr.19-05-2024
 6. Aktivitetstæppe med stativ og ophæng, Done by deer, aktivitetsstativ, Fint aktivitetstæppe fra Done

  Aktivitetstæppe med stativ og ophæng, Done by deer, aktivitetsstativ, Fint aktivitetstæppe fra Done by Deer i grå nuancer inkl. alle fem ophæng som medfølger fra ny. Der er spejl, knitren, lille klokk

  300,00 kr.19-05-2024

Hvis du er lidt i tvivl om, om du mangler noget udstyr til din baby kan du læse vores guide til ti musthaves til din baby.

Relaterede artikler