De bedste børneblogs
Børn

De bedste børneblogs

DBA Guide
DBA Guide

De bedste børneblogs

Endelig er DBAs blog live. Vi håber, at du vil få glæde af alle de indlæg, som vi løbende vil poste. Vores mål er at gøre bloggen endnu bedre, og i den proces har vi søgt inspiration hos andre bloggere. Vi har fundet en del blogs og websites, som vi synes er super interessante – både i forhold til indhold og præsentation. Nogle af dem har været særligt interessante, og derfor synes vi de fortjener at blive fremhævet her på bloggen.

Vi har udvalgt disse blogs og websites, fordi de adskiller sig fra andre blogs på flere punkter. For det første er indholdet brugbart, originalt, fantasifuldt og ikke mindst vedkommende. Samtidig er det meget let at spore passionen for det, afsenderen formidler. Passion har derfor været et vigtigt parameter for om vi har fundet bloggen spændende eller ej.

Blogs om børn
Vi har fundet spændende sites med alt fra børnemode, børnemøbler til gør-det-selv-tips fra kreative mødre, som ønsker at dele deres passion med andre mødre. På dette område har det været ekstra svært at vælge – simpelthen fordi niveauet har været så højt.

Ind med de små – ud med de store
Vi har med vilje fravalgt store og veletablerede websites og blogs, da vi ønskede at finde noget lidt mere alternativt, unikt og personligt. Hver og en har virkelig imponeret os, og derfor har det også været ekstra svært at afgøre, hvilke vi ville fremhæve her på bloggen. Efter længe betænkningstid og snak frem og tilbage har vi valgt at nævne følgende blogs/websites:

Bella Modebørn

Denne blog formår at være super informativ på alle områder inden for børnemøde.

Baby DK

Bloggen fremstår meget professionel og er fyldt med gode råd.

Farmands blog

Gennem tekster og billeder ’dokumenterer’ faderen sine børns liv. Det er tydeligt at fornemme hans, hvor meget han beundrer og elsker sine børn.

Baby Byte 

Vi kunne ikke stå for denne blog, som sætter små fashionista-børn i centrum.

Barn til Barn

Bloggen sætter fokus på at hjælpe børn i nød, hvilket vi tager hatten af for.

Moder Liv

Virkelig flot design/layout som springer i øjnene. Afsender formidler en masse relevante informationer vedrørende livet som mor.

Morbloggen.dk

Bloggen her formidler gode tips til livet som mor – alt fra hvordan du rejser med børn til håndtering af forældremøder.

Babyklar.dk

Føler du dig klar til at være mor? Hvis ikke, så besøg denne blog, som er fyldt med brugbare artikler til kommende mødre.

Baby Business

En skøn fusion af velskrevne tekster om børn og en webshop med spændende og kreative produkter.

Øko Barn

Fed, kreativ og virkelig spændende blog.

Dele Barn

Værdifuldt forum som giver et godt og nuanceret billede af, hvordan det er at være forældre på halv tid.

 Yogish Mamma

Pernille er en aktiv, sund og yogadyrkende mor som i den grad inspirerede os – både os med og uden børn.

Blogs på min-mave.dk

Rigtig fin og spændende informative blog for gravide kvinder eller dem, der allerede har født.

Bedste Blog

Så skøn blog, hvor man følger børnebørnene gennem bedstemorens øjne. BedsteBlog formidler samtidig forskellige aspekter i forhold til livet som bedstemor.

Min Graviditet

Her kan enhver kvinde finde værdifulde informationer om alt, hvad der er at vide om livet som gravid. Det er ligeledes muligt at dele sine tanker, billeder og få gode råd af andre gravide.

Handicap barn

En meget professionel og værdifuld blog, hvor forældre med et handicappet barn kan netværke med andre i samme situation.

Kender du andre gode børneblogs, som er værd at fremhæve, så skriv dem endelig nedenfor.


Find det på DBA

 1. Professionelt bordfodbold bord, andet spil, Bordfodbold Prof. af det italienske mærke FAS. 
Bygget t

  Professionelt bordfodbold bord, andet spil, Bordfodbold Prof. af det italienske mærke FAS. Bygget til brug på barer, i skoler etc - dvs i meget høj kvalitet. Nypris ca. DKK 8.000+ pakke med ekstrabo

  2.000,00 kr.21-06-2024
 2. Lego City, 696, Bus Stop

Komplet med alle klodser, dog mangler et skilt og med samlevejledning. 
Kl

  Lego City, 696, Bus Stop Komplet med alle klodser, dog mangler et skilt og med samlevejledning. Klodserne har lidt misfarvning (se billleder). Se også alle mine øvrige Lego annoncer. Kan sendes f

  125,00 kr.21-06-2024
 3. Lego City, 692, Road Repair Crew

Komplet med alle klodser (dog tre klodser der er skiftet) og med s

  Lego City, 692, Road Repair Crew Komplet med alle klodser (dog tre klodser der er skiftet) og med samlevejledning. Klodserne har lidt misfarvning (se billleder). Se også alle mine øvrige Lego anno

  70,00 kr.21-06-2024
 4. Lego City, 663, Hovercraft

Komplet med alle klodser og samlevejledning. 
Klodserne har lidt misfarv

  Lego City, 663, Hovercraft Komplet med alle klodser og samlevejledning. Klodserne har lidt misfarvning (se billleder). Se også alle mine øvrige Lego annoncer. Kan sendes for 50,- (sendes forsvarl

  85,00 kr.21-06-2024
 5. Lego City, 644, Police Mobile Patrol

Komplet med alle klodser (dog en enkel der er skiftet) og saml

  Lego City, 644, Police Mobile Patrol Komplet med alle klodser (dog en enkel der er skiftet) og samlevejledning. Klodserne har lidt misfarvning (se billleder). Se også alle mine øvrige Lego annonce

  40,00 kr.21-06-2024
 6. Lego Duplo Dagligdagens Rutiner: Badetid - Lego Duplo Hos Coop

  Lego Duplo Dagligdagens Rutiner: Badetid - Lego Duplo Hos Coop

  Lego Lego Duplo Dagligdagens Rutiner: Badetid - Lego Du, Lego Duplo Dagligdagens Rutiner: Badetid - Lego Du, Dagligdagens rutiner: Badetid fra LEGO DUPLO Vi skal på badeværelset og i bad inden sengeti

  76,00 kr.26-01-2024

Relaterede artikler