DBAs dyreste: Dukke
BørnLivsstil

DBAs dyreste: Dukke

Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf
Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf

Baby til salg! Ja, det kunne du sikkert godt narres til at tro, hvis du blot kastede et hurtigt blik på Ediths dukke. Men bare rolig – det er en dukke. Se den livagtige og meget dyre dukke i artiklen, her!

Opdatering: I dag er dukken solgt.

Kan du huske din gamle Baby Born? Det er formentligt mange år siden, du sidste har proppet mad i munden eller mast farmors hjemmestrik ned over hovedet på den. Men sådan er det ikke for Edith Serritslev fra Jelling. Selvom Edith selv har børn, har den livagtige Reborn-dukke nemlig stjålet en del tid.

På trods af at have rundet de 65 år har Edit hygget om sin dyre dukke. Men nu har Edith netop sat sin dukke til salg – og den er DBA’s dyreste af slagsen.

Hvor meget dukken koster, og hvorfor den er så hammer dyr, kan du finde svaret på i artiklen her.

Ediths dukke ser meget livagtig ud.
Ediths dukke ser meget livagtig ud.

Det koster dukken

Lige nu kan du finde mere end 10.000 dukker på DBA og ud af de tusindvis af dukker, er Ediths den dyreste. Hold på hat og briller! Den er en nemlig sat til salg for intet mindre end 12.000 kroner.

For 12.000 kroner kan du købe dukker nok til en hel børnehave, men hvis du er indehaver af Ediths dukke, vil du ikke have lyst til, og måske ej heller tid til, at lege med andre. Hvad der gør Ediths dukke helt særlig, kan du læse om nedenfor.

Find Reborn-dukker på DBA:

 1. Reborn, Benjamin -en herlig lille dreng af blød silikone-vinyl

Han har blå øjne og glat, lysbrunt h

  Reborn, Benjamin -en herlig lille dreng af blød silikone-vinyl Han har blå øjne og glat, lysbrunt hår. Hoved, arme og ben af silikone-vinyl, kroppen er af stof. Højde ca. 54 cm Ægthedscertifikat m

  2.699,00 kr.08-12-2023
 2. Reborn, NEDSAT DENNE WEEKEND TILBUD DENNE WEEKEND 4675 KR, Se her Gælder i Weekenden Selv om hun er

  Reborn, NEDSAT DENNE WEEKEND TILBUD DENNE WEEKEND 4675 KR, Se her Gælder i Weekenden Selv om hun er nedsat i forevejen laver jeg lige et weekend tilbud på hende på 4675 kr i håb om at hun får en ny mo

  4.675,00 kr.08-12-2023
 3. Reborn, Reborn dukke, Jeg har denne skønne reborn baby til salg.
Hun er reborn kittet Charlotte af L

  Reborn, Reborn dukke, Jeg har denne skønne reborn baby til salg. Hun er reborn kittet Charlotte af Laura Lee Eagles. Hun har det fineste mikro rootet lysebrune hår og helt tynde rooted øjenvipper. Hud

  3.500,00 kr.06-12-2023
 4. Baby Ella, til personer med demens eller som reborner dukke

  Baby Ella, til personer med demens eller som reborner dukke

  Reborn, Baby Ella i naturlig størrelse , Baby Ella ikke bare ligner en nyfødt. Hun føles også som et rigtigt barn, når man har hende i armene eller på skødet. Ella er som en nyfødt mht. hvordan hun

  4.250,00 kr.21-11-2023
 5. Reborn, Helt ny, 1000,-kr
Helt ny reborn leder efter en mor.
Vægtet som rigtig baby at holde
Stofkro

  Reborn, Helt ny, 1000,-kr Helt ny reborn leder efter en mor. Vægtet som rigtig baby at holde Stofkrop Magnet sut Sender gerne. Skriv SMS til 23328964

  1.000,00 kr.04-12-2023
 6. Reborn, Mangler en mor til jul ????, Vil du være hendes mor ?? Super skøn pige til salg 46 cm og 230

  Reborn, Mangler en mor til jul ????, Vil du være hendes mor ?? Super skøn pige til salg 46 cm og 2300 g med et meget smukt hår maleri perfekt til huer og hatte kig på billeder og se om hun er noget fo

  4.875,00 kr.04-12-2023

Lige nu kan du finde mere end 15 Reborn babyer på DBA.

En dukke lavet på bestilling

12.000 kroner er da vist lige overkanten for en dukke, tænker du nok. Men Ediths dukke er ikke en helt almindelig dukke, hvilket prisen ganske vist afspejler.

Dukken har Edith anskaffet fra USA, som er det eneste sted, der forhandler netop denne type dukke. Dukken er en håndlavet, unik Reborn-dukke. Det der gør dukken særligt speciel er, at Edith selv har kunne bestemme hårfarve og øjenfarve på dukken. 

Dukken er også unik, fordi den ligner en sprællevende baby – selvom den ligger musestille. Dukken vejer i omegn af tre kilo og er, som Edith beskriver, ’dinglevorn som en rigtig lille baby’.

LÆS OGSÅ: DIY – Lav dit eget legekøkken

Dukken er udstyret med alverdens habengut.
Dukken er udstyret med alverdens habengut.

Et stykke legetøj, der vakte glæde

Ediths dukke ser så livagtig ud, at de fleste nok kunne snydes til at tro, at den er en rigtig baby. Sådan var det i hvert fald, da Edith, der arbejder som social og sundhedsassistent, medbragte dukken på sin arbejdsplads.

”Der var nærmest rift om hvem, der måtte have lov at holde hende. Det var helt tydeligt, at de ældre ikke så en dukke, de så en baby.”

Edith fortæller, at baby-dukken vakte stor glæde på trods af, at der altså er tale om et stykke legetøj.

Find dukkehuse på DBA:

 1. Dukkehus, Frozen, Frost Disney dukkehus, KidKraft Disney Frost Træ Dukkehus. De træmøbler som ses på

  Dukkehus, Frozen, Frost Disney dukkehus, KidKraft Disney Frost Træ Dukkehus. De træmøbler som ses på billedet følger med. Mål: (LxBxH): 61 x 41 x 115 cm

  350,00 kr.10-12-2023
 2. Dukkehus, Lundby, Lundby dukkehus men masser af tilbehør.

Langt de fleste møbler er kun 3 uger gaml

  Dukkehus, Lundby, Lundby dukkehus men masser af tilbehør. Langt de fleste møbler er kun 3 uger gamle og kun lige pakket ud af æskerne og sat ind i huset. Få møbler er ældre og enkelte har brugsspor.

  1.150,00 kr.10-12-2023
 3. Dukkehus, Kvalitet dukkehus, Dukkehus i god stand med lidt ting til huset. Se billede

  Dukkehus, Kvalitet dukkehus, Dukkehus i god stand med lidt ting til huset. Se billede

  300,00 kr.09-12-2023
 4. Dukkehus, Playmobil hestestald, Flot hestestald fra Playmobil sælges. Alt tilbehør følger med og der

  Dukkehus, Playmobil hestestald, Flot hestestald fra Playmobil sælges. Alt tilbehør følger med og der er en pose ekstra med div tilbehør som ikke er vist på billedet. Fremstår som helt nyt.

  350,00 kr.09-12-2023
 5. Dukkehus, Sylvanian families, Sødt dukkehus fra Sylvanian families sælges inkl møbler og sylvanian f

  Dukkehus, Sylvanian families, Sødt dukkehus fra Sylvanian families sælges inkl møbler og sylvanian families bamser.

  300,00 kr.09-12-2023
 6. Dukkehus, Sylvanian families, Stort sylvanian families dukkehus sælges inkl møbler. Dukkehuset er i

  Dukkehus, Sylvanian families, Stort sylvanian families dukkehus sælges inkl møbler. Dukkehuset er i fin stand og der følger sylvanian bamser med.

  600,00 kr.09-12-2023

Lige nu kan du finde mere end 600 dukkehuse på DBA.

Baby som pakkeløsning

Det kan godt være, at 12.000 kroner er mange penge, men køber du Ediths dukke, får du også en hulens masse ekstraudstyr med oven i hatten.

Til dukken følger en fødselsattest, som var den et rigtigt barn. Derover sælges dukken med tøj, vugge, dyne og pude. Og som prikken over i’et medfølger også en magnetisk sut.

Vil du glæde dit barn eller barnebarn med en dukke ud over det sædvanlige, eller har du bare et ualmindeligt stort legebarn gemt i maven, er Ediths dukke lige noget for dig. Find den her, såfremt den stadig er til salg.

LÆS OGSÅ: Boost dit DBA-salg med disse 8 råd

Det kan godt være, at dukken er dyr, men du får også et ordentligt læs ekstraudstyr med i prisen.
Det kan godt være, at dukken er dyr, men du får også et ordentligt læs ekstraudstyr med i prisen.

Har du gemt dine barndomsdukke, bør du læse med her. Vi har samlet en lise over 8 Barbiedukker, der er steget gevaldig i værdi gennem årene. Har du en af dem liggende i på loftet, har du måske scoret kassen.

Med styr på dukkerne er det tid til at vende blikket på dukkehuset. Kom med indenfor, når vi åbner dørene for dukkehuset over alle dukkehuse. I videoen nedenfor kan du tage et kig i DBA’s dyreste dukkehus, der mest af alt ligner en rigtig liebhavervilla.


Vil du vide mere om liebhavervillaen af et dukkehus, kan du læse med her.

Relaterede artikler