DBAs dyreste: Dukke
BørnLivsstil

DBAs dyreste: Dukke

Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf
Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf

Baby til salg! Ja, det kunne du sikkert godt narres til at tro, hvis du blot kastede et hurtigt blik på Ediths dukke. Men bare rolig – det er en dukke. Se den livagtige og meget dyre dukke i artiklen, her!

Opdatering: I dag er dukken solgt.

Kan du huske din gamle Baby Born? Det er formentligt mange år siden, du sidste har proppet mad i munden eller mast farmors hjemmestrik ned over hovedet på den. Men sådan er det ikke for Edith Serritslev fra Jelling. Selvom Edith selv har børn, har den livagtige Reborn-dukke nemlig stjålet en del tid.

På trods af at have rundet de 65 år har Edit hygget om sin dyre dukke. Men nu har Edith netop sat sin dukke til salg – og den er DBA’s dyreste af slagsen.

Hvor meget dukken koster, og hvorfor den er så hammer dyr, kan du finde svaret på i artiklen her.

Ediths dukke ser meget livagtig ud.
Ediths dukke ser meget livagtig ud.

Det koster dukken

Lige nu kan du finde mere end 10.000 dukker på DBA og ud af de tusindvis af dukker, er Ediths den dyreste. Hold på hat og briller! Den er en nemlig sat til salg for intet mindre end 12.000 kroner.

For 12.000 kroner kan du købe dukker nok til en hel børnehave, men hvis du er indehaver af Ediths dukke, vil du ikke have lyst til, og måske ej heller tid til, at lege med andre. Hvad der gør Ediths dukke helt særlig, kan du læse om nedenfor.

Find Reborn-dukker på DBA:

 1. Reborn, Dukke, Sælger denne søde reborn dukke Mary af Olga Auer Reborn af Karin Selvig.

  Reborn, Dukke, Sælger denne søde reborn dukke Mary af Olga Auer Reborn af Karin Selvig.

  3.500,00 kr.28-01-2023
 2. Reborn, Dukke, Sælger denne søde dreng/pige Oakley af Sandy Faber Han er 48 cm lang og vejer 1800 gr

  Reborn, Dukke, Sælger denne søde dreng/pige Oakley af Sandy Faber Han er 48 cm lang og vejer 1800 gram. Han bruger afklippet sut. Har kun ligget til pynt hos mig. Han har papir med og er købt hus Omis

  1.800,00 kr.04-11-2022
 3. Reborn, Dukke, BUD MODTAGES. Sød reborn sælges hun er 50 cm og vejer ca 2, 5 kg hun super blødt hår.

  Reborn, Dukke, BUD MODTAGES. Sød reborn sælges hun er 50 cm og vejer ca 2, 5 kg hun super blødt hår. Hun bruger 50-56 i tøj og magnet sut Der er stempel i nakken og der følger noget tøj og magnet su

  1.400,00 kr.23-03-2023
 4. Reborn, Dukke, sælger ny dukke fra Reborn, unisex
med tøj og sut 
certificate og orignal æske

kan

  Reborn, Dukke, sælger ny dukke fra Reborn, unisex med tøj og sut certificate og orignal æske kan sendes, spørg efter fragt

  750,00 kr.22-03-2023
 5. Reborn, Reborn toddler sælges, Da jeg desværre ikke kan knytte mig til min dreng, så sættes han nu t

  Reborn, Reborn toddler sælges, Da jeg desværre ikke kan knytte mig til min dreng, så sættes han nu til salg. Jeg har desværre ikke hans papir, da de er blevet væk. Kit by ping Lau Ca 70 cm Bru

  1.400,00 kr.21-03-2023
 6. Reborn, Benjamin -en herlig lille dreng af blød silikone-vinyl

Han har blå øjne og glat, lysbrunt h

  Reborn, Benjamin -en herlig lille dreng af blød silikone-vinyl Han har blå øjne og glat, lysbrunt hår. Hoved, arme og ben af silikone-vinyl, kroppen er af stof. Højde ca. 54 cm Ægthedscertifikat m

  2.650,00 kr.15-03-2023

Lige nu kan du finde mere end 15 Reborn babyer på DBA.

En dukke lavet på bestilling

12.000 kroner er da vist lige overkanten for en dukke, tænker du nok. Men Ediths dukke er ikke en helt almindelig dukke, hvilket prisen ganske vist afspejler.

Dukken har Edith anskaffet fra USA, som er det eneste sted, der forhandler netop denne type dukke. Dukken er en håndlavet, unik Reborn-dukke. Det der gør dukken særligt speciel er, at Edith selv har kunne bestemme hårfarve og øjenfarve på dukken. 

Dukken er også unik, fordi den ligner en sprællevende baby – selvom den ligger musestille. Dukken vejer i omegn af tre kilo og er, som Edith beskriver, ’dinglevorn som en rigtig lille baby’.

LÆS OGSÅ: DIY – Lav dit eget legekøkken

Dukken er udstyret med alverdens habengut.
Dukken er udstyret med alverdens habengut.

Et stykke legetøj, der vakte glæde

Ediths dukke ser så livagtig ud, at de fleste nok kunne snydes til at tro, at den er en rigtig baby. Sådan var det i hvert fald, da Edith, der arbejder som social og sundhedsassistent, medbragte dukken på sin arbejdsplads.

”Der var nærmest rift om hvem, der måtte have lov at holde hende. Det var helt tydeligt, at de ældre ikke så en dukke, de så en baby.”

Edith fortæller, at baby-dukken vakte stor glæde på trods af, at der altså er tale om et stykke legetøj.

Find dukkehuse på DBA:

 1. Dukkehus, Dukkehus, Rigtig fint dukkehus i 3 etager inklusiv møbler og et par dukker samt 2 biler, e

  Dukkehus, Dukkehus, Rigtig fint dukkehus i 3 etager inklusiv møbler og et par dukker samt 2 biler, en trailer og en campingvogn. Taget kan tages af eller blot bukkes om, så der kan leges på loftet. D

  325,00 kr.26-03-2023
 2. Dukkehus, Kidcraft dukkehus, Super fint dukkehus fra Kidcraft, rigtig fin stand. Inkl alle møbler

  Dukkehus, Kidcraft dukkehus, Super fint dukkehus fra Kidcraft, rigtig fin stand. Inkl alle møbler

  850,00 kr.26-03-2023
 3. Dukkehus, Sælger mit elskede store dukkehus. Huset er hjemmebygget og har en fantastisk indretning.

  Dukkehus, Sælger mit elskede store dukkehus. Huset er hjemmebygget og har en fantastisk indretning. Sælges uden møbler. (Foto m møbler kun til inspiration) Da jeg aldrig er blevet helt færdig med det,

  1.800,00 kr.26-03-2023
 4. Dukkehus, Playmobil Victoriansk Dukkehus, Vintage Playmobil Victoriansk Dukkehus sælges. Produceres

  Dukkehus, Playmobil Victoriansk Dukkehus, Vintage Playmobil Victoriansk Dukkehus sælges. Produceres ikke længere. Huset købes som det ses på billederne med fire Playmobil figurer og diverse tilbehør.

  750,00 kr.25-03-2023
 5. Dukkehus, LUNDBY DALLAS DUKKEHUS 1976, LUNDBY DUKKEHUS 
DALLAS 1976

Det første Dallas hus der blev

  Dukkehus, LUNDBY DALLAS DUKKEHUS 1976, LUNDBY DUKKEHUS DALLAS 1976 Det første Dallas hus der blev udgivet, har de brune badeværelses fliser som dette hus har. Frontpladen og huset er helt intakt, m

  399,00 kr.25-03-2023
 6. Dukkehus, Sylvanian pets, Sylvanian pets. 
Ambulance campingvogn hus mange dyr. Og en masse møbler i

  Dukkehus, Sylvanian pets, Sylvanian pets. Ambulance campingvogn hus mange dyr. Og en masse møbler i blandet mærker. Bla sylvanian og Lundby Byd gerne

  300,00 kr.25-03-2023

Lige nu kan du finde mere end 600 dukkehuse på DBA.

Baby som pakkeløsning

Det kan godt være, at 12.000 kroner er mange penge, men køber du Ediths dukke, får du også en hulens masse ekstraudstyr med oven i hatten.

Til dukken følger en fødselsattest, som var den et rigtigt barn. Derover sælges dukken med tøj, vugge, dyne og pude. Og som prikken over i’et medfølger også en magnetisk sut.

Vil du glæde dit barn eller barnebarn med en dukke ud over det sædvanlige, eller har du bare et ualmindeligt stort legebarn gemt i maven, er Ediths dukke lige noget for dig. Find den her, såfremt den stadig er til salg.

LÆS OGSÅ: Boost dit DBA-salg med disse 8 råd

Det kan godt være, at dukken er dyr, men du får også et ordentligt læs ekstraudstyr med i prisen.
Det kan godt være, at dukken er dyr, men du får også et ordentligt læs ekstraudstyr med i prisen.

Har du gemt dine barndomsdukke, bør du læse med her. Vi har samlet en lise over 8 Barbiedukker, der er steget gevaldig i værdi gennem årene. Har du en af dem liggende i på loftet, har du måske scoret kassen.

Med styr på dukkerne er det tid til at vende blikket på dukkehuset. Kom med indenfor, når vi åbner dørene for dukkehuset over alle dukkehuse. I videoen nedenfor kan du tage et kig i DBA’s dyreste dukkehus, der mest af alt ligner en rigtig liebhavervilla.


Vil du vide mere om liebhavervillaen af et dukkehus, kan du læse med her.

Relaterede artikler