Brugte iPads til skolestart

Brugte iPads til skolestart

1. august 2016

Om ganske få uger starter min store pige i 2. klasse. Det har hun snakket længe om, ikke fordi hun som sådan får nogle nye fag hun glæder sig til, nej hun glæder sig helt vildt til at skal have sin egen Ipad med.

For os var det sådan ret specielt, at skolen allerede i 0. klasse foreslog, at vi købte Ipads til vores børn, da de meget gerne ville bruge det i undervisningen. Jeg er helt med på, at skolerne idag er langt langt fremme rent teknisk, og jeg kan også se, at både Neel og Merle er meget mere prof på både google og Youtube end jeg nogensinde bliver. Men derfra, og så til at skulle give dem ansvar i 0. klasse for en Ipad, det var vi bare ikke parat til. Så vi lovede Merle, at hun fra 2. klasse måtte få en med, indtil da, der måtte hun låne på skolen.

Brugte iPads til skolestart - DBA Guide

Det havde hun på igen måde glemt, så da sommerferien nærmede sig i 1. klasse, der satte vi jagten ind. Vi har ikke råd til at købe Ipads fra ny hjemme hos os, og da vi rent forsikringsmæssigt også selv står til ansvar for dem, så er det altså en brugt vi er ude og investere i. Vi havde Ipads i huset før, også brugte, men de er nu SÅ brugte, at vi ikke synes at kunne forsvare dem til skolebrug, og derfor var jeg nu igen på jagt.

...rent skolemæssigt, der behøves det i hvert fald ikke være en Ipad med 4G...

Louise // MorTilMerNee
Brugte ipads til skolestart - DBA Guide

Udbuddet på dba er stort indenfor det her område. Det må man sige. Man kan jo både købe Ipad 1, 2, 3 og 4, Ipad Air 1 og 2 osv. Og jeg må bare indrømme, at lige her, der er min tekniske videnskab ikke særlig stor. Jeg har dog fundet ud af, at rent skolemæssigt, der behøves det i hvert fald ikke være en Ipad med 4G, det er rigeligt, at den "kun" kan gå på wifi. Så det var mit første mål. 

Yderligere skulle den også være nyere end dem vi havde, så her var Ipad 2 og 3 også ude af billedet. I mit daglige arbejde hos Netværkslokomotivet/Vejle Kommune, der bruges der meget Ipads, og jeg lod mig rådføre fra kollegerne, om at en Ipad Air helt klar var at foretrække, og gerne 2'eren da den er klart hurtigere end 1'eren.

Men igen, det er ikke noget jeg vil sidde og sige, at det er det rigtige for Jer, der kan sagtens være højere eller lavere krav hos Jeres børn og skoler. Men blot for at fortælle, hvordan vi indskærpede vores egen søgning.

brugte ipads til skolestart - DBA Guide

Jagten var sat ind på en Ipad Air 2 hvor udvalget var på ca 250 stk.... Her er det så, at jeg igen laver en søgning, der gør at jeg kun kigger på dem jeg kan hente personligt. Med sådan en stor ting, der vil jeg gerne lige se den live, se den i funktion og se med egne øjne,hvor mange brugsridser der evt måtte være. Det er i hvert fald et råd jeg gerne vil give jer. Hvis det er muligt, så anbefaler jeg, at man køber et sted hvor sælger bor indenfor køreafstand.

Anyway, det lykkedes os, efter lidt skriv frem og tilbage, vi har en Ipad i hus. Merle er nu klar til skolestart i 2. klasse og hun har Ipad med.... Og den er i Cover.... ha ha... Dem kan du altså også finde mange af på dba. Hos os er det simpelthen lovkrav, hvis ikke den er i cover, så er den ikke med i skole.

Rigtig god skolestart der ude :-)