Baby, it’s cold outside!
Børn

Baby, it’s cold outside!

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Baby, it’s cold outside!

Så skal vi til det igen! Ja, altså det er jo allerede begyndt, men vi var jo nogen der gik og ventede på at den der Indian Summer folk snakkede om, ville komme, kom. Det skete ikke rigtigt, og næste gang vi bladrer i kalenderen, så hedder det oktober!

Det betyder ikke kun, at jeg nok skal overveje at pakke badebassinet ude i haven, væk – det betyder også at jeg skal have fundet mit stash af uld og andre varme sager, frem.

Alfred er så småt begyndt at gå sine efterårssko til – ikke helt frivilligt, men den slags er vigtig fortæller jeg ham, når han nægter at stille sine lette og sommerlige kondisko fra sig. Det er simpelthen for koldt, efterhånden. Især hvis man tilbringer halvdelen af sin dag i en sandkasse!

Vi har altid uld på lager – ikke kun fordi vi har vores helt egen strik-pusher der hvert år forsyner os med strikket guld til de kolde vintermåneder – men jeg er også typen der forbereder mig på vinteren, allerede om sommeren.

Jeg har med stor succes fundet rigtig meget strik, til både ham og jeg, på nettet – ofte for en slik. Og ofte har jeg købt en 3-4 ting ad gangen, og på den måde fået lidt mere for pengene, da folk som regel er villige til at give lidt mængderabat.

Jeg har især brugt denne søgning, som er både bred, men samtidig også begrænset. Her finder jeg altid nogle fede retro strikkerier, der er lavet med ægte kærlighed. For mig er det nemlig et must, at vide nogenlunde hvad tingene er lavet af, da jeg har en søn der ikke bryder sig om ting der kradser. Fif hermed givet videre!

Det med at købe brugte sko og støvler kan være en kontroversiel ting, men jeg bruger nu stadig sider som DBA til at søge efter sko og støvler. For os er det rart, at Alfred har mere end ét par, fordi de ofte bliver sjask våde efter en dag i vuggestuen. Og har man købt sådan et bare lækre kernelæderstøvler, så tager de altså en krig om at tørre. Just sayin’.

Jeg søger altid efter ubrugte eller sko der brugt meget lidt. Børns fødder vokser jo som ukrudt, og vi har alle stået i den situation hvor de når at vokse ud af ting, nærmest inden de kommer i brug, eller brugt dem få gange. Derfor kan man finde rigtig meget fodtøj derinde, som nærmest kun lige har nået at være en enkelt tur på legepladsen.

Denne søgning bruger jeg, når jeg skal finde vinterfodtøj til Alfred. Jeg sparer virkelig meget på sko-posten derinde. Og DET kan jeg godt lide!

Halsklude som denne, er rigtig god til de helt små – der er intet de kan blive viklet ind i, men det kræver dog at man har opsyn med dem hvis de er på legepladsen eller andet – men det behøver jeg vel ikke fortælle de garvede forældre derude.

Der er gode og nyttige links til de kolde måneder her:

Børnestrik – herunder trøjer, kjoler, bukser, huer, handsker og dragter.

Vinterstøvler – herunder thermostøvler, gummirøjsere og sko.

Køredragter – herunder fleece, uld og termo.

Go nuts! Efterår er dejligt.

Find det på DBA

 1. Modelbil, Volkswagen Jetta II, skala 1:43, (KA-1) Volkswagen Jetta II 1984.

Flot mørkeblå VW Jetta

  Modelbil, Volkswagen Jetta II, skala 1:43, (KA-1) Volkswagen Jetta II 1984. Flot mørkeblå VW Jetta 2 1984 modelbil i skala 1:43. Produceret af IXO/DeAgostino Som ny i original montre. Original åbne

  275,00 kr.24-09-2023
 2. 2 stk madkasse

  2 stk madkasse

  150,00 kr.24-09-2023
 3. Stauder, Helleborus orientalis, Mørk påskeklokke

  Stauder, Helleborus orientalis, Mørk påskeklokke

  40,00 kr.24-09-2023
 4. retro vægtæppe / broderi, retro, fint, ældre broderet vægtæppe

  retro vægtæppe / broderi, retro, fint, ældre broderet vægtæppe

  100,00 kr.24-09-2023
 5. Sweater, Rosemarie B, str. One size, Blå nuancer, Mohair, uld, nylon, Næsten som ny, Irsk sweater. h

  Sweater, Rosemarie B, str. One size, Blå nuancer, Mohair, uld, nylon, Næsten som ny, Irsk sweater. håndstrikket af Phil Irwin i serien "Irish Country Scenes" fra Rosemarie B., købt i Ardara. i Irland.

  750,00 kr.24-09-2023
 6. Batterier, JK BMS, JK BMS B2A20S20P sælges 2a aktiv balancer 8-24s, 200a kapasitet, kan bruges til l

  Batterier, JK BMS, JK BMS B2A20S20P sælges 2a aktiv balancer 8-24s, 200a kapasitet, kan bruges til lithium ion og lifepo4. Helt ny aldrig brugt 2 stk haves BMS Lifepo4 JK Solcelle Daly Batteribank

  1.900,00 kr.24-09-2023

Relaterede artikler