Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga 2015, liggemål (cm): 97, Rigtig lækker barnevogn i farven petrolium. 
Big star

  Barnevogn, Emmaljunga 2015, liggemål (cm): 97, Rigtig lækker barnevogn i farven petrolium. Big star supreme er med sit store liggemål på 97cm en praktisk vogn der kan bruges fra nyfødt til ca 3 år.

  3.000,00 kr.23-02-2024
 2. Barnevogn, Emmaljunga nxt90B select ALDRIG BRUGT, KVITTERING HAVES!
Barnevognen er under 2 år gammel

  Barnevogn, Emmaljunga nxt90B select ALDRIG BRUGT, KVITTERING HAVES! Barnevognen er under 2 år gammel, men næsten aldrig brugt, da vores søn ikke ville bruge den. Der følger også en klapvognsdel med, d

  7.000,00 kr.23-02-2024
 3. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 92, Fremstår brugt, men i god stand. Fungere virkelig godt. Ha

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 92, Fremstår brugt, men i god stand. Fungere virkelig godt. Har brugt den til min lange datter blev 2,5 år. Har stået indenfor, når der ikke lå barn i. Medfølger:

  1.500,00 kr.23-02-2024
 4. Barnevogn, Emmaljunga NXT90B Big Star, liggemål (cm): 98, Velholdt Emmaljunga barnevogn/klapvogn, do

  Barnevogn, Emmaljunga NXT90B Big Star, liggemål (cm): 98, Velholdt Emmaljunga barnevogn/klapvogn, dog med brugsspor på håndtaget (- der kan tilkøbes et nyt for ca. 1000 kr i f.eks BabySam). Købt i mar

  6.500,00 kr.23-02-2024
 5. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, I flot stand - alt fungerer 
Har stået indenfor
Myggenet, r

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, I flot stand - alt fungerer Har stået indenfor Myggenet, regnslag, cover til hjulene, lås mm. Følger med I rigtig fin stand

  1.500,00 kr.23-02-2024
 6. Barnevogn, liggemål (cm): 94, Barnevogn + lift og autostol sælges.
Står som ny, ikke brugt ret meget

  Barnevogn, liggemål (cm): 94, Barnevogn + lift og autostol sælges. Står som ny, ikke brugt ret meget. Sammenklappelig stel så den er nem at have med i bil. Aftagelig hjul (nem klik system) Sammenklapp

  3.200,00 kr.23-02-2024

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksipose classic +, Voksi, Sælger denne fine voksipose, brugt en sæson.

  Voksipose, Voksipose classic +, Voksi, Sælger denne fine voksipose, brugt en sæson.

  300,00 kr.23-02-2024
 2. Voksipose, Voksi classic, sort med sommerfugle.
Sommerdyne, som ny
Vinterdyne med en plet, der ikke

  Voksipose, Voksi classic, sort med sommerfugle. Sommerdyne, som ny Vinterdyne med en plet, der ikke går af i rens

  500,00 kr.22-02-2024
 3. Voksipose, Voksipose, Voksi, Sort Voksipose med hvid inderside med pingviner. Vinterdyne. 

Medfølge

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Sort Voksipose med hvid inderside med pingviner. Vinterdyne. Medfølger sommerdyne og Odder barnevognssele Brugt til 2 børn. Ingen fejl eller mangler, men lidt slid i fa

  500,00 kr.22-02-2024
 4. Voksipose, Voksipose, Voksi, En ny og ubrugt Voksi Classic mini Black flying sælges. Ligger stadig i

  Voksipose, Voksipose, Voksi, En ny og ubrugt Voksi Classic mini Black flying sælges. Ligger stadig i original pose. Befinder sig i røg -og dyrefrit hjem. Sender den gerne! “Leder du efter en alsid

  1.000,00 kr.22-02-2024
 5. Voksipose, Voksipose + bæreplade, Classic, Voksipose og bæreplade 

Posen har et lille hul (se bille

  Voksipose, Voksipose + bæreplade, Classic, Voksipose og bæreplade Posen har et lille hul (se billede) betyder ikke noget for funktionen. Ingen pletter eller andre brugsspor. Så er i pæn og god stand

  450,00 kr.22-02-2024
 6. Voksipose, Combi, Virkelig lækker Voksipose som holder baby/ det lille barn varm i barnevognen - sel

  Voksipose, Combi, Virkelig lækker Voksipose som holder baby/ det lille barn varm i barnevognen - selv i de koldeste vintermåneder. Dynen er af 70 % dun og 30 % småfjer

  500,00 kr.22-02-2024

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Artipoppe bæresele, Artipoppe, Sælger den smukkeste bæresele, model ZEITGEIST TWEED BW IN

  Bæresele, Artipoppe bæresele, Artipoppe, Sælger den smukkeste bæresele, model ZEITGEIST TWEED BW IN COTTON fra Artipoppe. Den er brugt ca. 6 mdr. til et barn og er passet meget godt på. Æske, dustba

  2.500,00 kr.23-02-2024
 2. Bæresele, Najell bæresele sort, Najell, Najell bæresele sortBrugt ca 5 gange
Købt i Babysam for 1299

  Bæresele, Najell bæresele sort, Najell, Najell bæresele sortBrugt ca 5 gange Købt i Babysam for 1299,- kr Din pris= 700 kr. Du sparer 600 kr Najell Rise bæresele revolutionerer babywearing. Med mini

  700,00 kr.23-02-2024
 3. Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby, Ergobaby bæresele - aldrig brugt

  Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby, Ergobaby bæresele - aldrig brugt

  600,00 kr.23-02-2024
 4. Bæresele, Ergonomisk bæresele 
Ergobaby
Fejler intet, brugt begrænset
(6-18 kg)

  Bæresele, Ergonomisk bæresele Ergobaby Fejler intet, brugt begrænset (6-18 kg)

  160,00 kr.23-02-2024
 5. Bæresele, Ergobaby , Ergobaby

  Bæresele, Ergobaby , Ergobaby

  160,00 kr.23-02-2024
 6. Bæresele, Baby Carrier, Beco, Ergonomisk bæresele i grå med god støtte til både voksen og barn. I fi

  Bæresele, Baby Carrier, Beco, Ergonomisk bæresele i grå med god støtte til både voksen og barn. I fin stand, lidt afbleget af solen, men fejler intet. Brugt til et barn, og fra røg- og dyrefrit hjem.

  200,00 kr.22-02-2024

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Nonomo fjedervugge inkl. stativ, b: 75 l: 120, UGENS TILBUD!
SPAR 500,- KR - PRIS HER & NU KU

  Vugge, Nonomo fjedervugge inkl. stativ, b: 75 l: 120, UGENS TILBUD! SPAR 500,- KR - PRIS HER & NU KUN 1700,- KR Tilbuddet gælder til d. 29.02.2024 Designstativet til Nonomo fjedervugge er ganske pra

  1.700,00 kr.22-02-2024
 2. Vugge, b: 43 l: 88, Vugge med sengehimmel og sengerand - vi har malet den mørkegrå og brugt til 1 ba

  Vugge, b: 43 l: 88, Vugge med sengehimmel og sengerand - vi har malet den mørkegrå og brugt til 1 barn. Kan både vippe og låses fast

  500,00 kr.22-02-2024
 3. Vugge, Moonboon vugge, Moonboon vugge. Kassen har været brugt i 1 måned! Ny madras og nyt lagen fra

  Vugge, Moonboon vugge, Moonboon vugge. Kassen har været brugt i 1 måned! Ny madras og nyt lagen fra moonboon medfølger. Fjederen er også ny og lidt anderledes end den der passer til slyngevuugen. Moto

  1.800,00 kr.21-02-2024
 4. Vugge, Troll vugge, Flot romantisk vugge 

Sælges

  Vugge, Troll vugge, Flot romantisk vugge Sælges

  300,00 kr.21-02-2024
 5. Vugge, 
Vuggen står flot uden pletter. Den er brugt ca. Fem måneder.

Der medfølger (alt er original

  Vugge, Vuggen står flot uden pletter. Den er brugt ca. Fem måneder. Der medfølger (alt er originalt, købt fra ny og fra Moonboon): - Slyngevugge - Motor 2.0 - Tvillingefjeder (samlet vægt på børnene

  3.500,00 kr.21-02-2024
 6. Vugge, med/uden madras, b: 40 l: 89, Vuggen er udstyret med en stabil ramme nedadtil, som sikrer at

  Vugge, med/uden madras, b: 40 l: 89, Vuggen er udstyret med en stabil ramme nedadtil, som sikrer at vuggen ikke tipper, og hvis du vil holde babyens seng i ro, kan vuggefunktionenlet slås fra med den

  300,00 kr.21-02-2024

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, Baby Jogger City mini babyjogger

  Klapvogn, Baby Jogger City mini babyjogger

  900,00 kr.14-02-2024
 2. Klapvogn, Peg Perego Klapvogn Peg Perego, Klapvogn Peg Perego. Virker som den skal.Giv et bud. Send

  Klapvogn, Peg Perego Klapvogn Peg Perego, Klapvogn Peg Perego. Virker som den skal.Giv et bud. Send SMS 53781221

  400,00 kr.23-02-2024
 3. Klapvogn, Emmaljunga, Virker fint men nogen år gammel. Også fin som fx rejse klapvogn

  Klapvogn, Emmaljunga, Virker fint men nogen år gammel. Også fin som fx rejse klapvogn

  350,00 kr.23-02-2024
 4. Klapvogn, Cybex Gazelle, tvillingevogn, søskendevogn, Vi sælger vores lækre og geniale Cybex Gazelle

  Klapvogn, Cybex Gazelle, tvillingevogn, søskendevogn, Vi sælger vores lækre og geniale Cybex Gazelle klapvogn. Vognen kan bruges til både 1 og 2 børn. Der medfølger: - Sort stel - 2 klapvognssæde

  4.000,00 kr.22-02-2024
 5. Klapvogn, Maxi-Cosi, Jeg sælger denne klapvogn.
 Der medfølger 
2 regnslag 
1 myggenet 
1 pude
Den t

  Klapvogn, Maxi-Cosi, Jeg sælger denne klapvogn. Der medfølger 2 regnslag 1 myggenet 1 pude Den trænger til en klud og den har nogen ridser. Prisen er fast og køber henter den selv

  3.500,00 kr.22-02-2024
 6. Klapvogn, Emmaljunga Nxt90f, Pæn velholdt vogn luft i hjul samt drejelige på de forreste, regnslag ,

  Klapvogn, Emmaljunga Nxt90f, Pæn velholdt vogn luft i hjul samt drejelige på de forreste, regnslag ,brugerhåndbogen , ikke slidt ,meget lidt brugt.

  3.500,00 kr.22-02-2024

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Kæphest, Hobby horse, Stald Rosengaarden, Hejj!
Jeg sælger denne unikke hobby horse lavet af mig :)

  Kæphest, Hobby horse, Stald Rosengaarden, Hejj! Jeg sælger denne unikke hobby horse lavet af mig :) Den kan sendes eller afhentes i Sønderborg

  650,00 kr.23-02-2024
 2. Bluebird, heye m.fl, 5stk pakke, puslespil, Spil I fin stand 
Et enkelt på 520brikker 
De andre på 1

  Bluebird, heye m.fl, 5stk pakke, puslespil, Spil I fin stand Et enkelt på 520brikker De andre på 1000brikker Samlet pris 165kr Enkeltsalg muligt. Da står prise på billederne. Sender mod porto.

  165,00 kr.23-02-2024
 3. Figurer, svane, glasfigur, Figurer, svane, Glasfigur

Glassvane.

Jeg har andre små figurer og ting,

  Figurer, svane, glasfigur, Figurer, svane, Glasfigur Glassvane. Jeg har andre små figurer og ting, der passer i sættekassen. Se fx sidste billeder.

  10,00 kr.23-02-2024
 4. Klodser, Regneklodser, Klodsmester, man lærer at regne
Alle klodser er der i plast, mål 31x33
45 år

  Klodser, Regneklodser, Klodsmester, man lærer at regne Alle klodser er der i plast, mål 31x33 45 år gl spil

  75,00 kr.23-02-2024
 5. Playmobil, Dinosaur, Playmobil, 2 pakker med dinosaurer,

  Playmobil, Dinosaur, Playmobil, 2 pakker med dinosaurer,

  140,00 kr.23-02-2024
 6. Aktivitetscenter, Fischer Price , andet babylegetøj, Fisher-Price Venner af Forest Activity Center s

  Aktivitetscenter, Fischer Price , andet babylegetøj, Fisher-Price Venner af Forest Activity Center sælges Vores lille er vokset fra den, men har været til stor fornøjelse for både barn og forældre

  250,00 kr.23-02-2024

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler