Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Den smukkeste Odder Classic sælges.
Den flotteste Barnevogn Odder Nogensinde har lavet.

  Barnevogn, Den smukkeste Odder Classic sælges. Den flotteste Barnevogn Odder Nogensinde har lavet. Den er i så flot stand. Utrolig pæn og velholdt. Den kan leveres enten med punkterfri hjul (er på

  2.800,00 kr.27-02-2024
 2. Barnevogn, Barnevogne til karneval 3 stk pr stk KUN 500 kr alle har varekurv, ALLE er ok stand og

  Barnevogn, Barnevogne til karneval 3 stk pr stk KUN 500 kr alle har varekurv, ALLE er ok stand og rene Der er 1 stk kæmpe barnevogn den kan laste 300 kg Sælges for 700 kr Skal hentes med trailer.

  500,00 kr.27-02-2024
 3. Barnevogn, Trille, Stel

  Barnevogn, Trille, Stel

  150,00 kr.27-02-2024
 4. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, meget velholdt, læder, ingen rust, fugt og pletter. Melføl

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, meget velholdt, læder, ingen rust, fugt og pletter. Melfølger: madras, regnslag, rygstøtte, myggenet og pusletaske. Brugt til 1 barn, fra røg/dyrefrithjem.

  3.100,00 kr.27-02-2024
 5. Barnevogn, Barnevogn, Basson Baby, liggemål (cm): 97
meget velholdt, vaskbar betræk, ingen rust, fug

  Barnevogn, Barnevogn, Basson Baby, liggemål (cm): 97 meget velholdt, vaskbar betræk, ingen rust, fugt og pletter. Melfølger: madras, lift med madras, regnslag, rygstøtte, myggenet, punkterefri dæk, dr

  2.495,00 kr.27-02-2024
 6. Barnevogn, Emmaljunga, Helt nye, aldrig brugt flot komfort lufthjul med kuglelejer.

Barnevognshjule

  Barnevogn, Emmaljunga, Helt nye, aldrig brugt flot komfort lufthjul med kuglelejer. Barnevognshjulet kan også bruges på Odder (Classic Eva), Trille(X-TREM, Gigant, Dream, Fix Standard, Baghjul til Dr

  170,00 kr.27-02-2024

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose inkl. vinter- og sommerdyne samt bæreplade. Brugt af to børn.

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose inkl. vinter- og sommerdyne samt bæreplade. Brugt af to børn. I fin stand. Bæreselerne på bærepladen er dog blevet afbleget af solen (se billede). Fra dyre- og r

  250,00 kr.27-02-2024
 2. Voksipose, Voksipose, Voksi, Lækker kørepose fra Voksi. Er mindre i størrelsen og kan bruges til bab

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Lækker kørepose fra Voksi. Er mindre i størrelsen og kan bruges til baby er omkring 80cm. Super god i vinterperioden til bl.a. at ligge i autostolen eller liften.

  150,00 kr.27-02-2024
 3. Voksipose, Trille, Lækker trille sove pose med bære remme hvor barnet ligger trygt og godt med tregu

  Voksipose, Trille, Lækker trille sove pose med bære remme hvor barnet ligger trygt og godt med tregulerende dyne brugt hos bedste forældre

  225,00 kr.27-02-2024
 4. Voksipose, Voksi, Voksi Classic voksipose
Den er flot i farven.
Den er med uldvinterdyne.
Der er des

  Voksipose, Voksi, Voksi Classic voksipose Den er flot i farven. Den er med uldvinterdyne. Der er desværre en plet på ulddynen som ikke gik af til rens. Jeg kan ikke fange den på billedet. Den sælges f

  499,00 kr.27-02-2024
 5. Voksipose, Voksi, Voksipose af mærket Voksi
Det er en Voksi Classic+
Det er i flot stand uden farvet

  Voksipose, Voksi, Voksipose af mærket Voksi Det er en Voksi Classic+ Det er i flot stand uden farvetab, huller, pletter eller slid. Det er modellen med forstærkninger omkring huller til snorene samt h

  1.200,00 kr.27-02-2024
 6. Voksipose, Original voksipose med ekstraudstyr, Voksi, Voksipose - Classic med ekstraudstyr - Rosa/p

  Voksipose, Original voksipose med ekstraudstyr, Voksi, Voksipose - Classic med ekstraudstyr - Rosa/pale pink med forrest mønster i god stand. Brugt fra 0-3 år i både barnevogn og klapvogn, samt som

  1.800,00 kr.26-02-2024

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Universal bærecover til babynest, Universal, Brugt meget lidt og kan anses som ny. I rikti

  Bæresele, Universal bærecover til babynest, Universal, Brugt meget lidt og kan anses som ny. I riktig god tilstand. En universal cover som kan tages over de fleste babynest slik at man kan bære baby

  150,00 kr.27-02-2024
 2. Bæresele, Bæresele, Qinhu, En bæresele fra Qinhu. 6 i 1 med mange forskellige måde at bære på. Aldri

  Bæresele, Bæresele, Qinhu, En bæresele fra Qinhu. 6 i 1 med mange forskellige måde at bære på. Aldrig brugt. Lyserød. Kan afhentes i Odense eller sendes.

  149,00 kr.27-02-2024
 3. Bæresele, Ergobaby 360 cool Air mesh, Ergobaby, Bæresele bedst i test - brugt meget lidt, så ingen b

  Bæresele, Ergobaby 360 cool Air mesh, Ergobaby, Bæresele bedst i test - brugt meget lidt, så ingen brugstegn. Baby kan både være på ryggen og på maven fordybende og bagudvendt.

  700,00 kr.27-02-2024
 4. Bæresele, Ergobaby 365, Bæresele inkl babyindsats

  Bæresele, Ergobaby 365, Bæresele inkl babyindsats

  250,00 kr.27-02-2024
 5. Bæresele

  Bæresele

  300,00 kr.27-02-2024
 6. Bæresele, Manduca bæresele, Manduca, Brugt manduca sele

Den er lidt afbleget et par steder, men alt

  Bæresele, Manduca bæresele, Manduca, Brugt manduca sele Den er lidt afbleget et par steder, men alt virker. Jeg vasker den inden køb

  100,00 kr.27-02-2024

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, b: 47 l: 85, Virkelig lækker vugge fra hoppekids med madras og sengehimmel sælges. Der medføl

  Vugge, b: 47 l: 85, Virkelig lækker vugge fra hoppekids med madras og sengehimmel sælges. Der medfølger også 1 vådliggerlagen og 6 hvide stræklagen. Lift passer perfekt ned i den første tid. Sengehiml

  675,00 kr.27-02-2024
 2. Vugge, Vugge i træ, b: 1 m l: 55 cm, Madres og dyne medfølger

  Vugge, Vugge i træ, b: 1 m l: 55 cm, Madres og dyne medfølger

  350,00 kr.27-02-2024
 3. Vugge, Gammeldags vugge, b: 42 l: 98

  Vugge, Gammeldags vugge, b: 42 l: 98

  300,00 kr.26-02-2024
 4. Vugge, IKEA vugge, Vuggen er ubrugt. den kan vippe ellers indstilles til at stå stille

  Vugge, IKEA vugge, Vuggen er ubrugt. den kan vippe ellers indstilles til at stå stille

  100,00 kr.26-02-2024
 5. Vugge, Håndsnedkerede egetræsvugge , b: 71 l: 96, Istandsat med en smule patina, efter 35 år. 

Ny s

  Vugge, Håndsnedkerede egetræsvugge , b: 71 l: 96, Istandsat med en smule patina, efter 35 år. Ny skummaddras medfølge Vuggens højde er højde 76 cm

  2.500,00 kr.26-02-2024
 6. Smukkeste babyseng

  Smukkeste babyseng

  Vugge, Byd endelig brugt 1 måned maks! Står som ny

  3.999,00 kr.26-02-2024

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, andet mærke

  Klapvogn, andet mærke

  50,00 kr.27-02-2024
 2. Klapvogn, Maxi-Cosi, Superfin og let håndterbar klapvogn fra Maxi Cosi. Nem at folde sammen, sæde ka

  Klapvogn, Maxi-Cosi, Superfin og let håndterbar klapvogn fra Maxi Cosi. Nem at folde sammen, sæde kan vende begge veje. Virkelig fin stand, har stået til opbevaring længe.

  400,00 kr.27-02-2024
 3. Klapvogn, Bugaboo Donkey, tvillingevogn, søskendevogn, Sælger denne Bugaboo Donkey 2 klapvogn, som v

  Klapvogn, Bugaboo Donkey, tvillingevogn, søskendevogn, Sælger denne Bugaboo Donkey 2 klapvogn, som vi selv har købt brugt før jul. Den fejler intet men vi får desværre ikke brugt den og har selv ikke

  3.000,00 kr.27-02-2024
 4. Klapvogn, tvillinge-, Peg Perego Aria, meget velholdt, vaskbar betræk, ingen rust, fugt og pletter.

  Klapvogn, tvillinge-, Peg Perego Aria, meget velholdt, vaskbar betræk, ingen rust, fugt og pletter. Fra røg/dyrefrithjem. Brugt til 1 barn.

  1.450,00 kr.27-02-2024
 5. Klapvogn Beemoo, tvillingevogn, søskendevogn, Beemoo søskendevogn. 
2 stk klapvognsdele medfølger.
1

  Klapvogn Beemoo, tvillingevogn, søskendevogn, Beemoo søskendevogn. 2 stk klapvognsdele medfølger. 1 stk lift, som er helt ny! Er brugt, men fungerer ganske fint!

  1.100,00 kr.27-02-2024
 6. Klapvogn, Odder, Super kvalitets klapvogn fra Odder sælges til super pris 

Fra røgfrit og dyrefrit

  Klapvogn, Odder, Super kvalitets klapvogn fra Odder sælges til super pris Fra røgfrit og dyrefrit hjem

  950,00 kr.27-02-2024

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Educa 1500, puslespil, Puslespil 1500 brikker lagt 1 gang pris 100 kr sælger også 12 andre puslespil

  Educa 1500, puslespil, Puslespil 1500 brikker lagt 1 gang pris 100 kr sælger også 12 andre puslespil se mine andre annoncer

  100,00 kr.28-02-2024
 2. Clementoni 3000, puslespil, Puslespil på 3000 brikker lagt en gang pris 120 kr 
Sælger også 12 andre

  Clementoni 3000, puslespil, Puslespil på 3000 brikker lagt en gang pris 120 kr Sælger også 12 andre puslespil se mine andre annoncer

  120,00 kr.28-02-2024
 3. Castorland 3000, puslespil, Puslespil på 3000 brikker men det er små brikker så det har samme mål so

  Castorland 3000, puslespil, Puslespil på 3000 brikker men det er små brikker så det har samme mål som et på 2000 brikker lagt en gang pris 120 kr Sælger også 12 andre puslespil se mine andre annonce

  120,00 kr.28-02-2024
 4. Perler/plader, Hama perler 24 kilo , Hama, Lige over 24kg hama perler.
De fleste er farve sorteret o

  Perler/plader, Hama perler 24 kilo , Hama, Lige over 24kg hama perler. De fleste er farve sorteret og nogle er stadig i uåbnede poser

  2.400,00 kr.28-02-2024
 5. Alga Brætspil - Vikings Of The North - Brætspil Hos Coop

  Alga Brætspil - Vikings Of The North - Brætspil Hos Coop

  Alga Brætspil - Vikings Of The North - Brætspil Ho, Alga Brætspil - Vikings Of The North - Brætspil Ho, Alga Brætspil - Vikings Of The North - Brætspil Ho, Vikings of the North Bjørn Andreas Bull-Hans

  320,00 kr.22-04-2022
 6. POLUS, terningespil, POLUS TERNINGSPIL
BRUGT 1 GANG

  POLUS, terningespil, POLUS TERNINGSPIL BRUGT 1 GANG

  50,00 kr.28-02-2024

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler