Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Basson Nordic lux, liggemål (cm): 95, Alle 4 hjul er defekte 

Pletter på overlæder

Brug

  Barnevogn, Basson Nordic lux, liggemål (cm): 95, Alle 4 hjul er defekte Pletter på overlæder Brugt sammenlagt 1år men stået opbevaret siden 2016 Byd gerne

  400,00 kr.01-06-2023
 2. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Fin barnevogn, brugt til 2 børn. Købt 2016. Punkterfrie dæk. Ru

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Fin barnevogn, brugt til 2 børn. Købt 2016. Punkterfrie dæk. Rust steder og kan ikke låses (kan med besvær). Medfølger; Odder regnslag, myggenet. Overtræk til hæn

  1.000,00 kr.01-06-2023
 3. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, Pæn og velholdt mørkeblå/navy barnevogn. Med XD stel og pun

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, Pæn og velholdt mørkeblå/navy barnevogn. Med XD stel og punkterfrie dæk. Brugt til 2 børn. Kan ikke måned op i lynlåses, men fungere så fint ved at åbne op i

  2.500,00 kr.01-06-2023
 4. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Den er i meget fin stand.sæle,lift,mygnet,osv medfølger.

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 98, Den er i meget fin stand.sæle,lift,mygnet,osv medfølger.

  1.700,00 kr.01-06-2023
 5. Barnevogn, tvillinge-, Bumbleride Indie Indie, Super fin velholdt tvillinge vogn. Kører godt. 1 hjul

  Barnevogn, tvillinge-, Bumbleride Indie Indie, Super fin velholdt tvillinge vogn. Kører godt. 1 hjul fladt. Medfølger 2 x kørepose, remme, kopholder og funktionemt regnslag der er lidt i stykker. Alt

  1.000,00 kr.01-06-2023
 6. Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 98, Odder North barnevogn model 2019 - med købsbevis.

Model

  Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 98, Odder North barnevogn model 2019 - med købsbevis. Modellen med solsejl og udluftning/lys i kalechen. X-Dream stel i sort alu og punkterfri hjul Odder l

  6.500,00 kr.01-06-2023

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksi Urban, Voksi, Voksi Urban, med forlænger stykke (kan bruges op til 4-5 år). Selehul

  Voksipose, Voksi Urban, Voksi, Voksi Urban, med forlænger stykke (kan bruges op til 4-5 år). Selehuller i rygdelen. Brugt sparsomt til ét barn - nypris 2200 kr.

  1.500,00 kr.31-05-2023
 2. Voksipose, Voksi, Voksi Classic+
Den er i virkelig flot stand uden huller, pletter, slid eller farve

  Voksipose, Voksi, Voksi Classic+ Den er i virkelig flot stand uden huller, pletter, slid eller farvetab. Der er følgende ULD Vinterdyne Betræk Pudebetræk Sommerdyne i bomuld Bæreplade med seler. Opbev

  1.500,00 kr.31-05-2023
 3. Voksipose, 2 styks Voksipose, Voksi, Speciel edition. Denne speciel eftertragtede grønne retro voksi

  Voksipose, 2 styks Voksipose, Voksi, Speciel edition. Denne speciel eftertragtede grønne retro voksipose. Det er i fin strand, men selvfølgelig brugt. Der medfølger sommerdyne og ulddyne samt to fors

  1.000,00 kr.30-05-2023
 4. Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose i flot retro design, passer både til dreng og pige. Inklusiv

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose i flot retro design, passer både til dreng og pige. Inklusiv sommer- og vinterdyne og bæreplade. Med huller til barnevognssele. Kommer i Voksi bæretaske.

  750,00 kr.30-05-2023
 5. Voksipose, Voksi, En ny og ubrugt voksi Classic + i sort sælges - ligger stadig i original emballage

  Voksipose, Voksi, En ny og ubrugt voksi Classic + i sort sælges - ligger stadig i original emballage. Befinder sig i røg og dyrefrit hjem. Sender den gerne - kan også afhentes i 6392 Bolderslev!

  800,00 kr.29-05-2023
 6. Voksipose, Voksipose, Eisbarchen, Sort voksipose med grå for. Den er købt brugt og efterfølgende bru

  Voksipose, Voksipose, Eisbarchen, Sort voksipose med grå for. Den er købt brugt og efterfølgende brugt til et barn. Yderligere mangler den lukkemekanismen som holder sammen på posen når den strammes t

  150,00 kr.29-05-2023

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Boba, Absolut fin stand

  Bæresele, Boba, Absolut fin stand

  200,00 kr.01-06-2023
 2. Bæresele, Bæresele, Ergo, Ergo bæresele med babyindsats
I god stand. Ikke slidt. Medfølger babyindsa

  Bæresele, Bæresele, Ergo, Ergo bæresele med babyindsats I god stand. Ikke slidt. Medfølger babyindsats

  300,00 kr.31-05-2023
 3. Bæresele, Najell , Najell wrap, 
Super fin og praktisk forbundet strækvikle. 
Fungerer som en bærese

  Bæresele, Najell , Najell wrap, Super fin og praktisk forbundet strækvikle. Fungerer som en bæresele, men er i en virkelig dejlig blød jerseykvalitet. Man trækker blot viklen ned over hovedet, hvor

  200,00 kr.31-05-2023
 4. Bæresele, Najell Easy Bæresele, Najell Easy, Helt ny bæresele fra Najell. Easy model i åndbart mater

  Bæresele, Najell Easy Bæresele, Najell Easy, Helt ny bæresele fra Najell. Easy model i åndbart materiale. Kan fåes i babysam til 1100kr. Aldrig brugt og uden slid, pletter osv. Spar 200kr… https://w

  900,00 kr.31-05-2023
 5. Bæresele

  Bæresele

  499,00 kr.31-05-2023
 6. Bæresele, Najell, Købt brugt. Sælger pga min datter ikke er fan af bæresele

  Bæresele, Najell, Købt brugt. Sælger pga min datter ikke er fan af bæresele

  450,00 kr.31-05-2023

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Vugge, Meget fin vugge med tilhørende god madras.
Kun brugt få gange

  Vugge, Vugge, Meget fin vugge med tilhørende god madras. Kun brugt få gange

  500,00 kr.31-05-2023
 2. Vugge, Vugge/babyseng, Vugge fra baby Dan sælges med alt tilbehør inkl madras som er ren og vedligeh

  Vugge, Vugge/babyseng, Vugge fra baby Dan sælges med alt tilbehør inkl madras som er ren og vedligeholdt, altid beskyttet med vådliggerlagen. Der følger helt ny lagen og vådliggerlagen.

  500,00 kr.07-08-2022
 3. Vugge, vugge i kurveflet, b: 50 l: 100, meget fin og velholdt vugge i kurveflet på stel med hjul; me

  Vugge, vugge i kurveflet, b: 50 l: 100, meget fin og velholdt vugge i kurveflet på stel med hjul; medfølger stofbeklædt madras med sødt dyremotiv. Passer både til nyfødt, spædbørn og babyer op til 1,5

  200,00 kr.31-05-2023
 4. Vugge, Stokke Sleepi, HELT NY UBRUGT I UBRUDT EMBALLAG! Stokke Sleepi hvid , vugge eller seng + to m

  Vugge, Stokke Sleepi, HELT NY UBRUGT I UBRUDT EMBALLAG! Stokke Sleepi hvid , vugge eller seng + to madrasser. Bruges som enten vugge eller babyseng. Garanti og original kvittering. Nypris 6.700,-.

  3.995,00 kr.31-05-2023
 5. Vugge, tremmeseng, Helt som ny, flot tremmeseng, babyseng, vugge, som kan fastlåses og med hjul, som

  Vugge, tremmeseng, Helt som ny, flot tremmeseng, babyseng, vugge, som kan fastlåses og med hjul, som også kan bremses, så den også kan fungere som en alm. seng. Meget lækkert udført i flot og stærkt b

  200,00 kr.31-05-2023
 6. Vugge, Mawok vugge, b: 35 l: 85, Mawok sovegynge til ophæng på væg eller på lukket dør, således den

  Vugge, Mawok vugge, b: 35 l: 85, Mawok sovegynge til ophæng på væg eller på lukket dør, således den både kan bruges hjemme og ude, hvor babyen kan ligge i samme trygge seng. De blide bevægelser gør

  400,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, Baby Jogger Mini gt2, tvillingevogn, søskendevogn, Rigtig fin og fejlfri søskende/tvilling

  Klapvogn, Baby Jogger Mini gt2, tvillingevogn, søskendevogn, Rigtig fin og fejlfri søskende/tvillinger klapvogn til salg. Har blot brug for en klud Byd Bud under 2500kr vil blive set bort fra

  1,00 kr.31-05-2023
 2. Klapvogn, Baby Jogger City mini GT, 
Super praktisk klapvogn, nem at klappe sammen (fylder meget lid

  Klapvogn, Baby Jogger City mini GT, Super praktisk klapvogn, nem at klappe sammen (fylder meget lidt), ryglænet lægges nemt ned når barnet skal sove. Klapvognen er brugt til et barn og har altid ståe

  1.200,00 kr.31-05-2023
 3. Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro, Brugt men rigtig fin klapvogn sælges. Der mangler en rem i den ene

  Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro, Brugt men rigtig fin klapvogn sælges. Der mangler en rem i den ene side, hvis det er meget vigtigt, at barnet er spændt fast med overkroppen også, men vores store pig

  500,00 kr.31-05-2023
 4. Klapvogn, andet mærke Thule, søskendevogn, Meget lækker vogn, til mange forskellige formål. Sælges d

  Klapvogn, andet mærke Thule, søskendevogn, Meget lækker vogn, til mange forskellige formål. Sælges da mine børn er vokset ud af den. Den er stort set som ny. Men den har desværre fået en flænge i gumm

  5.000,00 kr.31-05-2023
 5. Klapvogn, Emmaljunga, Vognen kører godt. Kan lægges helt ned og kan vendes så barnet kigger fremad.

  Klapvogn, Emmaljunga, Vognen kører godt. Kan lægges helt ned og kan vendes så barnet kigger fremad. Bremsen virker fint. Regnslaget er gået i stykker i lynlåsen

  550,00 kr.31-05-2023
 6. Klapvogn, Emmaljunga, Klapvogns del fra emmaljunga med dækken, dog UDEN stel.

Fejler ikke noget, sk

  Klapvogn, Emmaljunga, Klapvogns del fra emmaljunga med dækken, dog UDEN stel. Fejler ikke noget, skal bare have en klud.

  400,00 kr.31-05-2023

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Magnetisk legetøj, Fiskespil, magnetisk.

  Magnetisk legetøj, Fiskespil, magnetisk.

  50,00 kr.01-06-2023
 2. Andet legetøj, Bobspil, Trævarefabrikkerne, Måler 88x88 cm. i fin stand. Intakt med køer og alle bri

  Andet legetøj, Bobspil, Trævarefabrikkerne, Måler 88x88 cm. i fin stand. Intakt med køer og alle brikker, samt spilvejledning. Materialet er birkefiner med fyretræskanter. Stativ sælges separat hos fo

  150,00 kr.01-06-2023
 3. Lego Primo, Lego Primo Som er let at samle og skille ad for de små hænder

41 klodser, lave, lave, 2

  Lego Primo, Lego Primo Som er let at samle og skille ad for de små hænder 41 klodser, lave, lave, 2 bolde, Palme som siger lyd, 9 figuer+ diverse klodser se billeder 1,2 og 3 29 klodser se billede 4

  120,00 kr.01-06-2023
 4. Ninja Turtles Leonardo, TMNT, Ninja Turtles Leonardo 2004
TMNT
Bevægelig i alle led
Ca 13 cm høj og

  Ninja Turtles Leonardo, TMNT, Ninja Turtles Leonardo 2004 TMNT Bevægelig i alle led Ca 13 cm høj og velholdt Sendes gerne-køber betaler

  35,00 kr.01-06-2023
 5. Puslespil, Leg, puslespil, Skønne puslespil som bare har været gode da der er forskellige temaer.

  Puslespil, Leg, puslespil, Skønne puslespil som bare har været gode da der er forskellige temaer. 2 af dem med lyd. ( dyr og motor ) Sælges helst samlet

  300,00 kr.01-06-2023
 6. Hånddukke, Rubens Barn Dukke, Stor model, Kommer fra ikke ryger hjem

  Hånddukke, Rubens Barn Dukke, Stor model, Kommer fra ikke ryger hjem

  125,00 kr.01-06-2023

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler