Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga NXT90, liggemål (cm): 98, Emmaljunga NXT90 i mørkeblå med brunt kunstlæder med

  Barnevogn, Emmaljunga NXT90, liggemål (cm): 98, Emmaljunga NXT90 i mørkeblå med brunt kunstlæder med langt liggemål. Den har drejehjul foran, og alle hjul er punkterfri. Den har stået inde, når den

  7.000,00 kr.28-05-2023
 2. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Fin brugt Odder barnevogn. I hvid læder.
Brugt til 2 børn, købt

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Fin brugt Odder barnevogn. I hvid læder. Brugt til 2 børn, købt fra ny. Der er brugsmærker på kassen, sim ses på billederne. Der medfølger: Fluenet, Odder regnslag

  2.500,00 kr.28-05-2023
 3. Barnevogn, Scandia, liggemål (cm): 96, Sort Scandia barnevogn med punkterfri dæk. 
Liggemål 96 cm og

  Barnevogn, Scandia, liggemål (cm): 96, Sort Scandia barnevogn med punkterfri dæk. Liggemål 96 cm og madras medfølger. Der er ryglæn, når baby er klar til at sidde op og kigge ud.

  1.200,00 kr.28-05-2023
 4. Barnevogn, Odder Classic, liggemål (cm): 97, Dejlig barnevogn, som vi har været rigtig glade for. Sm

  Barnevogn, Odder Classic, liggemål (cm): 97, Dejlig barnevogn, som vi har været rigtig glade for. Smuk mørkeblå. Der medfølger regnslag (uden opbevaringspose), madras, 2 vådunderlag og 3 lagner (2 hvi

  1.600,00 kr.28-05-2023
 5. Barnevogn, Odder Zip, Medfølger: Madras og undermadras, LIFT med madras, 6 lagner til alle madrasser

  Barnevogn, Odder Zip, Medfølger: Madras og undermadras, LIFT med madras, 6 lagner til alle madrasserne, siddestøtte, sele, regnslag, fluenet...alle originale Odder. Der er punkterfrie hjul, som kan kl

  2.000,00 kr.28-05-2023
 6. Barnevogn Emmaljunga Big star suprême , liggemål (cm): 98, Barnevogn brugt til et barn. Købt i 2018.

  Barnevogn Emmaljunga Big star suprême , liggemål (cm): 98, Barnevogn brugt til et barn. Købt i 2018. Sele, lift, madres, regnslag, og lagen medfølger. Farven er mørkeblå Barnevognen har på håndtaget

  4.000,00 kr.28-05-2023

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksi, Voksipose brugt til to børn. Blevet lidt afbleget af solen. Men fejler ellers ikke

  Voksipose, Voksi, Voksipose brugt til to børn. Blevet lidt afbleget af solen. Men fejler ellers ikke noget.

  1,00 kr.28-05-2023
 2. Voksipose, Voksiposen har kun brugt til et barn.
Det er både sommerdyne og vinterdyne følge med.

  Voksipose, Voksiposen har kun brugt til et barn. Det er både sommerdyne og vinterdyne følge med.

  300,00 kr.27-05-2023
 3. Voksipose, Voksi, Voksi, Rigtig fin, aldrig brugt Voksi-sovepose.
Den har kun ligget i skabet.

  Voksipose, Voksi, Voksi, Rigtig fin, aldrig brugt Voksi-sovepose. Den har kun ligget i skabet.

  850,00 kr.27-05-2023
 4. Voksipose, Sovepose, Voksi, Winter og uld summer insert. Brugt til to børn.

  Voksipose, Sovepose, Voksi, Winter og uld summer insert. Brugt til to børn.

  180,00 kr.27-05-2023
 5. Voksipose, Sovepose/kørepose, Konges Sløjd, Nemuri sovepose inkl bæreplade. Farven er brun. Har være

  Voksipose, Sovepose/kørepose, Konges Sløjd, Nemuri sovepose inkl bæreplade. Farven er brun. Har været brugt til lur i barnevogn til et lille barn uden sko, så den er ikke slidt indeni. Der er en lille

  775,00 kr.26-05-2023
 6. Voksipose, Najell, Ny voksipose + sele. inkl manual

  Voksipose, Najell, Ny voksipose + sele. inkl manual

  600,00 kr.26-05-2023

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Stokke MyCarrier front and back, Stokke, Bæresele fra stokke i sort bomuld. Den er brugt,

  Bæresele, Stokke MyCarrier front and back, Stokke, Bæresele fra stokke i sort bomuld. Den er brugt, men fungerer som den skal. Bæreselen kan både bruges på maven og på ryggen. Fra 3-15kg. Brugsanvisni

  300,00 kr.28-05-2023
 2. Bæresele, Bæresele , Konges Sløjd, Smart Nola baby bæresele fra Konges Sløjd.

Denne bæresele er per

  Bæresele, Bæresele , Konges Sløjd, Smart Nola baby bæresele fra Konges Sløjd. Denne bæresele er perfekt til dig som nyder komforten og fleksibiliteten i en baby wrap bære, men ønsker lidt mere støtte

  400,00 kr.28-05-2023
 3. Bæresele, Stokke, Fin bæresele fra Stokke.

Ikke brugt meget, fra ikke-ryger hjem. Renset med damp o

  Bæresele, Stokke, Fin bæresele fra Stokke. Ikke brugt meget, fra ikke-ryger hjem. Renset med damp og klar til afhentning.

  280,00 kr.27-05-2023
 4. Bæresele, Chick, Helt ny baby sele , brugt kun 1-2 x super komfortabel, og kan bære op til 12kg. 
Ny

  Bæresele, Chick, Helt ny baby sele , brugt kun 1-2 x super komfortabel, og kan bære op til 12kg. Nypris 999.

  200,00 kr.27-05-2023
 5. Bæresele, Babybjorn bæresele , Babybjorn, Perfekt stand. Næsten ikke brugt. Åndbart materiale. Høj k

  Bæresele, Babybjorn bæresele , Babybjorn, Perfekt stand. Næsten ikke brugt. Åndbart materiale. Høj kvalitet.

  300,00 kr.27-05-2023
 6. Bæresele, Manduca

  Bæresele, Manduca

  250,00 kr.27-05-2023

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Tremmeseng, Helt som ny, flot tremmeseng, babyseng, vugge, som kan fastlåses og med hjul, som

  Vugge, Tremmeseng, Helt som ny, flot tremmeseng, babyseng, vugge, som kan fastlåses og med hjul, som også kan bremses, så den også kan fungere som en alm. seng. Meget lækkert udført i flot og stærkt b

  250,00 kr.28-05-2023
 2. Vugge, Vugge i hvidmalet træ, b: 47 l: 85, Madras mål: 80x41 cm
Højde i alt: 61 cm
Hvidmalet trævugg

  Vugge, Vugge i hvidmalet træ, b: 47 l: 85, Madras mål: 80x41 cm Højde i alt: 61 cm Hvidmalet trævugge i god stand Brugsspor

  400,00 kr.28-05-2023
 3. Vugge, Nature Sway slyngevugge med alt tilbehør. Fremstår pæn.

  Vugge, Nature Sway slyngevugge med alt tilbehør. Fremstår pæn.

  500,00 kr.28-05-2023
 4. Vugge

  Vugge

  150,00 kr.27-05-2023
 5. Vugge, Leander Vugge, b: 83 l: 50, Leandervugge med madras
Brugt men i god stand :) 
Kan afhentes i

  Vugge, Leander Vugge, b: 83 l: 50, Leandervugge med madras Brugt men i god stand :) Kan afhentes i Aalborg

  250,00 kr.27-05-2023
 6. Vugge, IKEA, b: 60 l: 120

  Vugge, IKEA, b: 60 l: 120

  300,00 kr.27-05-2023

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, Babysam Joie paraplyklapvogn, Fin paraplyklapvogn i god stand. Kan klappes helt sammen. Ry

  Klapvogn, Babysam Joie paraplyklapvogn, Fin paraplyklapvogn i god stand. Kan klappes helt sammen. Ryglænet kan lægges næsten helt tilbage, så barnet kan lægges helt ned ved lur. Hjulene er punkterfri

  400,00 kr.28-05-2023
 2. Klapvogn, Baby Jogger Citi mini, Den er i rigtig fin stand med enkelte brugspor. Barnevognen har vær

  Klapvogn, Baby Jogger Citi mini, Den er i rigtig fin stand med enkelte brugspor. Barnevognen har været en af de bedste barnevogne jeg har brugt til min søn. Virkelig behagelig at kører, og har 3 juste

  1.600,00 kr.28-05-2023
 3. Klapvogn, Bertini, Har denne klapvogn 
Den kan dreje på alle hjul og den kan også låses så de ikke k

  Klapvogn, Bertini, Har denne klapvogn Den kan dreje på alle hjul og den kan også låses så de ikke kan dreje. Man kan ligge ryglænet helt ned og slå kalechen hen over så den dækker hele vognen Giv et

  1.234,00 kr.28-05-2023
 4. Klapvogn, Baby Jogger, Super god og praktisk klapvogn. Meget nem at slå sammen så den ikke fylder no

  Klapvogn, Baby Jogger, Super god og praktisk klapvogn. Meget nem at slå sammen så den ikke fylder noget. Er altid blevet opbevaret indenfor og derfor i rigtig god stand.

  1.100,00 kr.28-05-2023
 5. Klapvogn, Bugaboo Bee, Bogaboo bee er den bedste lille vogn til rejser. Kan blive til håndbagage str

  Klapvogn, Bugaboo Bee, Bogaboo bee er den bedste lille vogn til rejser. Kan blive til håndbagage str når du klapper den sammen. Meget handy. Næsten ikke brugt, god stand. Nypris 7.000

  1.400,00 kr.28-05-2023
 6. Klapvogn, Emmaljunga Nitro, Klapvogn Emmaljunga i demin farve. Drejbare forhjul. Alle 4 hjul er punk

  Klapvogn, Emmaljunga Nitro, Klapvogn Emmaljunga i demin farve. Drejbare forhjul. Alle 4 hjul er punkterfrie. I fin stand, brugt til 2 børn. Ryg kan indstilles i flere positioner og kan lægges helt ned

  1.500,00 kr.28-05-2023

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Lego Exclusives, 40567 forest hideout, Sættet er uåbnet. Kan sendes for 42kr

  Lego Exclusives, 40567 forest hideout, Sættet er uåbnet. Kan sendes for 42kr

  250,00 kr.28-05-2023
 2. Andet legetøj, Skydere, Nerf, 12 Nerf med mange skud til og tilbehør

  Andet legetøj, Skydere, Nerf, 12 Nerf med mange skud til og tilbehør

  750,00 kr.28-05-2023
 3. Lego Friends, Flere forskellige sæt sælges samlet, kan ikke garantere at alt er der, men har være p

  Lego Friends, Flere forskellige sæt sælges samlet, kan ikke garantere at alt er der, men har være passet på. Røgfrit hjem.

  300,00 kr.28-05-2023
 4. Lego Technic, 8480 , 8880, 8460, 8868, 4 stk technic med original kasser og manualer 
 Ved ikke om a

  Lego Technic, 8480 , 8880, 8460, 8868, 4 stk technic med original kasser og manualer Ved ikke om alt er der sælges samlet !!!

  900,00 kr.28-05-2023
 5. Lego Star Wars, Lego 40591 og 30654 , begge nye og uåbnet. 
Hent for 499 kr
Sendes for 539 kr
Se ogs

  Lego Star Wars, Lego 40591 og 30654 , begge nye og uåbnet. Hent for 499 kr Sendes for 539 kr Se også mine andre varer med værktøj, legetøj og Lego Søgeord Lego Legoland Legoklodser Billund Stj

  499,00 kr.28-05-2023
 6. Dukkehus, Barbiehus, Barbiehus med en hulens masse tilbehør.
Bil, møbler og en masse løst tilbehør.

  Dukkehus, Barbiehus, Barbiehus med en hulens masse tilbehør. Bil, møbler og en masse løst tilbehør. Brugt, men helt funktionelt. Sælges billigt, skal have ryddet ud.

  250,00 kr.28-05-2023

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler