Konkurrence: Vi vil se dit bedste DBA-fund!

Konkurrence: Vi vil se dit bedste DBA-fund!

24. juni 2019

Har du købt en ting på DBA, som vennerne altid roser? Eller er du selv helt forelsket i dit fund? Vis os dit bedste DBA-fund og deltag i konkurrencen på Instagram. Så kan det være, det er dig, der løber afsted med vores præmie. Alt du skal gøre er at følge @dbadk på Instagram og tagge #dbadysten på dit nominerede Instagram-billede

En sofa, en lampe, et stykke legetøj eller et smykke. Du kan købe uendelig mange forskellige ting på DBA, og de køb vil vi utrolig gerne se! Og det vil vores følgere på Instagram også!

DBA afholder en række konkurrencer på Instagram, hvor vi kårer det bedste DBA-fund inden for forskellige temaer, og du kan deltage! Måske du bliver en af vinderne?

Her er konkurrencens betingelser 

For at deltage i konkurrencen skal du først og fremmest følge DBA på Instagram: @dbadk, og du skal benytte hashtagget 'dbadysten' - altså: #dbadysten - i det instagram-opslag, som du vil nominere. 

Du skal dele et billede af dit bedste DBA-fund under det pågældende tema. Konkurrencens tema ændres løbende og offentliggøres på DBA’s Instagramprofil på konkurrencens startdato.

Der er rigtig mange gode DBA-fund at gøre sig i kategorien 'Diverse indretning'. Her finder du alt det til boligen, som er lidt særlige.

I 2019 finder konkurrencen sted følgende datoer:

2 september til 8 september
30 september til 6 oktober
4 november til 10 november
2 december til 8 december

Vinderen findes den efterfølgende onsdag. DBA’s redaktion udvælger de to mest relevante billede. Disse billeder indgår i en bruger-afstemning på DBA’s Instagram-stories. Billedet med flest stemmer vinder. Vinderbilledet offentliggøres på DBA’s Instagram, og vinderen får direkte besked. Præmien tilsendes med post. 

Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen gives retten til at billedet må deles på DBA’s Instagram.

Har du endnu ikke købt noget på DBA, så kan det måske være, du kan gøre dit bedste DBA-fund lige her. For det er et link, der fører dig ind til DBAs kategori 'Samlinger'. Her kan man virkelig tit finde nogle gode fund.

Præmien

Tagger du os på billedet af dit DBA-fund, deltager du i konkurrencen om en biografpakke for 2 til en værdi af 299 kroner.

NB! Billedet herunder er ikke præmien.

DBA Dysten på instagram - konkurrence
Måske er dit bedste DBA-fund en vase? Måske er det en høvlebænk. Hvad end det er, så kan det være, du løber afsted med præmien. Læs om betingelserne for at deltage over dette billede

Måske du endnu ikke har gjort dig et godt DBA-fund, men du kan nå det endnu. For konkurrencen finder sted flere gange. Det eneste, der ændrer sig, er temaet. Temaet kan du holde dig ajour på på DBAs Instagram.

Det kan være, dit næste, bedste DBA-fund er vaser som nogle af disse herunder?

Klik her for at se alle de vaser, du lige nu kan finde på DBA.

Lad dig inspirere af vores genbrugselskere her på DBA Guide. Tag for eksempel med hjem til Pia, der har et hjem, som er proppet med designer-genbrugsfund. Pia bor i Gentofte og er arving til Adax-taskerne.

Du kan også besøge Karina, der har lavet sin egen daybed. Kreative Karina elsker desuden kurveflet, og hendes hjem har været i diverse livsstilsblade.

Kan vi finde skjulte skatte på et tilfældigt loft i Ansager? Det kan du se svar på i videoen, herunder:


Køb Jakobs ting til salg - find linket til hans DBA-profil i artiklen, her.