Kan man have for mange læderjakker?

Kan man have for mange læderjakker?

17. marts 2016

Jeg har vredet armen rundt på vores kommunikationchef her på DBA; Sofie. Jeg har nemlig læææænge gerne ville have et indlæg her på bloggen om alle hendes skønne læderjakker! Hun er nemlig en vaskeægte samler af seje skindjakker i forskellige nuancer og modeller!

Så til det sidste DBA+ event udnyttede vi at der var en fotograf tilstede, og vi fik foreviget alle hendes fine jakker, så jeg kunne dele dem med dig! Hun vil også gerne lige dele lidt tips til hvordan man kan bruge en læderjakke på mange forskellige måder:

Kan man have for mange læderjakker?

JA, hvis du spørger min mand! Nej, hvis du spørger mig. Og er de købt brugte som mine, så kan det let forsvares.

Sofie Folden Lund

Alle mine seks læderjakker er købt brugt, for jo mere patina, jo bedre. Jeg bruger dem sommer og vinter. Om sommeren går de fint til en blomstret vintagekjole og gummistøvler og om vinteren har jeg dem enten på under en strikket poncho eller også bruger jeg dem indendørs i stedet for cardigan. Det giver lidt mere ’kant’ til ens outfit. Det vigtigste er at de sidder til – de må endelig ikke være store i det. Og så skal de være bløde og…ja, slidte. 

Kan man have for mange læderjakker?
Foto: Gorm Branderup
For mange læderjakker?
Foto: Gorm Branderup

Vil du også have fingre i en af de allerstørste mode-tendenser lige nu ? Og skal din læderjakke & skindjakke være brugt, blød og lækker? Så start endelig jagten inde på dba, hvor du også får meget mere for pengene - og du skal ikke give ekstra for den fede patina - den får du med, kvit og frit!

 

Genbrugshilsner
Louise - retroguld.dk